Bir fikirlerinizi alabilir miyim

Sizi etkileyen bir konu yok bence .Siz aralarını da yapmamissiniz .Kendileri konuşup birbirlerinden etkilenmisler ,ortak noktaları çokmus . sizin de yazdığınız gibi ikisi de yetiskin ve bekar insanlarmis .Ortada anormal bir durum yok .Yaş farkının sorun oluşturup olusturmayacagina onlar karar verirler .Sonunda bir hayal kırıklığı yasarlarsa da bu kendilerinin vereceği karar sonucu olacağı için sizi bağlamaz .

40 yasında adam sizde kalıyorsa isi gücü yok herhlde,varsa da kendine bile yetemiyordur ki sizde kalıyor.
Kız nesinden etkilendi bilmiyoruz da,ben olsam kuzenime bu gercekleri hatırlatırım.

40 yasında adam sizde kalıyorsa isi gücü yok herhlde,varsa da kendine bile yetemiyordur ki sizde kalıyor.
Kız nesinden etkilendi bilmiyoruz da,ben olsam kuzenime bu gercekleri hatırlatırım.
Aslında o öyle değil, bazı özel sebeplerden dolayı yanımda kalıyor. Yoksa kendisinin işi gücü de yerinde, evi de var..

Neyse, kuzenimin de arkadaşıma karşı boş olmadığını bir şekilde anladım.
Aşkın yaşı olmaz deriz ama 22 yaş yetişkin yaşı sayılsa da toy olduğumuz yaşlar, aralarındaki bu çekime karışıp karışmamanız konusunda kararsız kaldım zira vaktiyle aynı sizin gibi bir olay yaşanmıştı, arada 18 yaş fark vardı yaşı küçük olan kız benim ailemdendi adam bir tanıdığımızdı, adamla güzelce konuşup kızın küçük olduğunu söylemiştim, ileride neler olabileceğini de anlatmıştım ama ters tepmiş ve evlenmişlerdi, sonradan ne yazık ki dediğim gibi oldu ve boşandılar, bir şeyler yaşanacaksa siz müdahale etseniz dahi yaşanıyor

Arkadaşınız kuzeni görmek için size gelip gidiyor, karşılıklı etkileşim ilişkiye dönerse kızın ailesi sizi suçlayacak yapıda mı?

Yani sonuçta yetişkin yaşı değil mi.. Neden öyle dediniz
22 yaş çok yetişkin bir yaş değil..
Bu yaşlarda çok mantıklı kararlar verilmez bence..
Birde kuzeniniz gerçekten büyük..
Bence aralarına biraz mesafe koyun ve kimseye sebep olmuş olmayın..

Hiç bişey yapmasanız da sonra ileride bir olumsuzluk olur sizden bilinir..

Evet yaş farkı fazla görünüyor.( Bu yaş farkında örneğin kendi kızım söz konusu olsa, baskı yapmazdım ama biraz canım sıkılırdı sanki.).. Özellikle kız henüz karşısındakinden kolayca etkilenip geçici duygularıyla kolayca yanlış kararlar alabilecek yaşta.

Bunun haricinde her ikisinin de kişiliklerini bilmiyoruz. Duygusal kişiliklerini, heveslerini, olası sadakatlerini siz bile tam olarak bilemezsiniz. İnsan kendi çocuğunda bile yanılabiliyor bu konuda malum

Bence destek de olmayın köstek de. Ortam hazırlamayın, yakıştırma ve yorum yapmayın. Ama kendiliklerinden bir araya gelince de araya girip engel olmaya kalkmayın. Konuyu açıp fikrinizi sorsalar bile her ikisini de sevdiğinizi ama çok fazla yaş farkından dolayı tedirgin olduğunuzu bu nedenle de fazlaca müdahil olup yorum yapmak istemediğinizi söyleyin. Olası bir mutduzlukta ya da ailelerin durumu makul karşılamamalarında suçlama ve ithamlarla kırılıp üzülebilirsiniz çünkü

Bu etkilenme büyük bir aşka ve uyuma dönüşürse de zaten mutluluklarına ortak olursunuz yakınları olarak

Ablacığım sağol yorumun için.. Öncelikle yaşanan duruma üzüldüm, bizde umarım böyle bir durum yaşanmaz.. Yani açıkçası dediğin gibi arkadaşımın ailesinin ne tepki vereceği beni de düşündürüyor. Beni suçlarlar mı diye de aklımdan geçmedi desem yalan olur.. Açıkçası pek kestiremiyorum nasıl bir tepkide bulunacaklarını.. Zaten özellikle de bu husus beni ürküttü açıkçası

şimdi değilse bıle bundan sonraki 10-15 yıl sonunda yaş farkı kendi belli edecek ama kafa yapısı ama beden olarak. dayımda kendınden 20 yaş kucuk yengemle evlendiğinde aşktan gözleri bısey görmemişti, on yıl gecti dayım yaslandı ama yenge 30 lu yaşlarda bır genc kız edası ile dayımı begenmemeye başladı saclarını boyadı dayımın genc dursun yanında diye, sonuc 3 cocuk yaptı ve ayrıldı . dayım su anda 55 yasında tek basına cocuk buyutuyor, yaştan ve cocuklardan dolayı bır daha evlilkte yapamadı , davul bıle dengı dengıne inşallah duyguları ile hareket ederek hata yapmazlar.

Çocukları dayiniza mı bıraktı?

Yas farki fazla. 40 yasindayim. 22-25 yasindaki asistanlarim gozume cocuk gorunuyor.

Mudahil olmasaniz sanirim daha iyi.

kız fazla genç. gözü daha açılmamışsa ve olağanüstü bir zekası yoksa toydur o daha. sonradan pişman olabilir hiç karışmayın

Umarım yaşanmaz ablacım, arkadaşınız 30 yaşında biri olsa sorun olmazdı ama 22 yaşında olduğu için ailesi 40 yaşında biriyle görüşmesine tepki gösterir, sizi suçlama ihtimalleri de yüksek bence Çünkü sizin evinizde görüşüyorlar, adam sizin akrabanız.
Her ne kadar böyle bir şey yaşanacağını kestiremeseniz de kızın ailesi farklı düşünüp ithamlarda bulunabilir.
Kuzenle veya kızla konuşup konuşmamak size kalmış ama sizde görüşmelerinin önünü kesmeniz iyi olur gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…