Gebeliğe Hazırlık Bir Fikri Olan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
7 agustos adet tarihim fakat hicbir belirtim yok gögüslerim acirdi yok. Cenemde sivilcem cikardi oda yok. Aksam test yaptim onda da bise yok tek cizgiden baska. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim. Eger dogru uygulamissam yumurtladim da yani ama tutmadiysa 14 gün sonra adet görmem gerekmez mi kizlar.

Su ana kadar adet olmadiysan ne guzel hamile olabilirsin normal gebelik testinde belki cikmaz gec dollenme vs ama guvenilir erken gebelik testinde cikar buyuk ihtimal

Canım bence bekle boşa umutlanmis olmazsın benim de bu ay 11 de olmam lazım adet ama belirti yok ne hamilelik ne adet belirtisi herhalde gecikeceksin..hamile olsan ufak da olsa bir belirti olurdu bence

Su ana kadar adet olmadiysan ne guzel hamile olabilirsin normal gebelik testinde belki cikmaz gec dollenme vs ama guvenilir erken gebelik testinde cikar buyuk ihtimal
Kuzum arada gecikmelerim olurdu gecen hayit tohumu kullandim tam zamaninda adet oldum. Bu ay da ovulasyon kullandim ama tutmadi diye düsünüyorum yani yumurtladiysam adet olmam gerekmez mi

Canım bence bekle boşa umutlanmis olmazsın benim de bu ay 11 de olmam lazım adet ama belirti yok ne hamilelik ne adet belirtisi herhalde gecikeceksin..hamile olsan ufak da olsa bir belirti olurdu bence
Valla bana da öyle geliyo hic umudum kalmadi testi yaptiktan sonra ama dedigim gibi yumurtlama testini eger dogru uyguladiysam yumurtladim yani. Tutmadiysa olmam lazimdi. Anlamadim...... :)

Back
X