merhabalar bayanlar benim sorunum şuan sözlüyüm nisan gibi nişanım olsun diye sözlümle konuştuk fakat amcamlar biraz sorun çıkardı tabi benim iilim için benim babam yok yani vefat etti o yüzden amcamlar kendilerinde çok karışma hakkı hissetmekteler tabi haklılarda sorun erzurumda yaşama durumum ben bursalıyım ama sözlüm erzurumlu ve orda bursadan oraya kızmı gidermiş diyolar bende şimdi seviyorumda ama mantığımıda kullanmak istiyorum offff sizce ne yapayım yaohaoldumsmile şimdiden fikirleriniz için çook teşekkür ederim
bursa da yaşayınca erzurumlu birini bulmak neden bukadar abes geldi ? sevgili girlofshadow
tatlım allah sana şimdiden kolaylık versin bitarfta sevdiğin adam bitarafta minnet duyduğun ailen zor valla bursa ve erzurum arası bir ilde yaşamayı düşünün bence heriki tarafada uzak ohhh mis gibi rahat
abes gelmedi sadece merak ettim acaba bursada yerleşik bir düzeni vardı sözlüsününde sonradanmı erzuruma taşınma olayı çıktı.
kalbinin sesini dinle ben diyorum kızın nasipi kıprıza derler atalarımızz
mutluluklar dilerim
şunuda unutma büyükler hep doğru soylerler bunuda unutma olurmuuu:)
yani söz kendi aramızda oldu annem onun ailesi falan temmuz ayı gibi babamı kaybettiğimden amcamlara hemen açılamadım hani arkasından ne çabuk demesinler diye şimdi amcamlar sorun çıkardılar tabi yine sana bırakıyoruz deselerde anlıyorumki hiiiç niyetli değiller caydırmaya yönelik konuşmalar geçmekte :sinifsinif: bursa gibi büyük şehirden oraya kız gelin gidermi yapamazsın orda alışamazsın diyorlar tamam haklı olabilirler ama acaba gerçekten benmi yanlışa düşüyorum bilemedim mesela ben rahat giyinen biriyim ama orda kapalı ve daha dikkatli olmalıymışım falan filan.... buarada herkese çook teşekkür ederim okuyup cevap verme gereği duyduğunuz içinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?