arkadaşım.sen sözlenmeden önce bu kişinin erzurumda yaşadıgını ailesinin orda oldugunu bilerek sözlendin dimi
eee neden şimdi aklın karıştıki....böyle bursa erzurum sorun edicektin söz yapmasaydın..
ha aklını amcanlar karıştıysa onların aklı önceleri nerdeymiş..
sorun ediceklerde yüzükten önce etselerdi....
ayrıca siz evlenseniz amcanlarda erzuruma gelecek sizlerle yaşıyacak degiller.....
senin kalbin seviyorsa onunda sevdigine inanıyorsan ne zaman ne mekan sorun olmamalı.....
aklınıda karıştırmalarını izin verme..sonuçta hayat senin.....
Erzuruma gidip yaşayacağın yeri gördün mü???
Bursa hem modern hem de gelişmiş bir şehir...
Erzuruma alışman çok ama çok zor olur....
Amcanlar bu konuda haklı, bence de iyi düşünmelisin....
gidip görme şansım olmadı ama erzurumun merkezinde ve modern bir sitesinde oturcam resimlerini gördüm şuan aklıma takılan yaşadığım şehiri arkadaşlarımı annemi bırakmak zor olurmu aslında bunlar hiç aklımda yoktu ama soktular yani sevmek yetermi doğduğun büyüdüğün geldiğin gelenekten uzakta yaşamak kolaymıdır? aşk bunlara yetermi?
gidip görme şansım olmadı ama erzurumun merkezinde ve modern bir sitesinde oturcam resimlerini gördüm şuan aklıma takılan yaşadığım şehiri arkadaşlarımı annemi bırakmak zor olurmu aslında bunlar hiç aklımda yoktu ama soktular yani sevmek yetermi doğduğun büyüdüğün geldiğin gelenekten uzakta yaşamak kolaymıdır? aşk bunlara yetermi?
Aileden uzakta yaşamak başka şehirde olmak elbette zor gelecektir. Bende evlenince başka bir şehirde yaşayacağım. Ama bir an bile şüphe duymadım duymam çünkü kim ne derse desin; çünkü ben yuvamı kurucam aşkımla sevdiğimle. Yaşayacağın yerin geleneklerini bilmiyorum ama uzun süredir bu durumdan haberinin olması gerek çünkü Erzurum da çalışıyormuş sözlün.
Sen henüz hazır değilsin sanırım evliliğe. Çünkü ben hiç düşünmedim ''sevmek yeter mi ailemden ayrılmak için'' gibi bir düşünce hiç düşünmemiştim. Şaşırdım açıkcası.
sonuçta ne iş yapıyor sözlün başka şehirde de iş bulabilir eğer orada yaşamak istemiyorsan senin için sorun değilse kendi mantığınla hareket et amcanların değil sen kararlı olduktan sonra onlarda kabul edeceklerdir bence sen yapabilecek misin ona karar ver bi de sözlenmeden ömce orada yaşayacağın bilinmiyor muydu onu merak ettm
Bence yaşayacağın yeri çevreyi git bir gör o zaman...
Yaşayacağın yeri sevmesen evlenmeyecek misin o zaman bu insanla? O zaman neden sözlendin?Yaşayacağın yerle mi bağlantılı olacak evlilik isteğin,ya da ailenden ayrı kalmak için değer mi değmez mi? bunlara mı bağlı olacak kusura bakma bunu anlamadım.
Neyse hakkında hayırlısı olsun.
haklısın tabi benim annem kardeşim razı bende öyle işte etraf fitne sokuyo annemin aklını çeliyorlar malesef hayat benim elbet off babasızlık çok zormuş gerçekten şimdi herkafadan bir ses çıkıyor sinirden ağlıyorum o yüzden burda danışmak istedim
fıtnelık sokanları bılıyorsun ee bunları sorun etme madem
ayrıca baban dunyada olsa bile fitnelik yapanlar babnında aklını çeler
yada baban olsa bıle yenı bir hayata başlıyacak olan sensın
senın kararın olmalı.
bu arada allah rahmet etsin babanada .....:Saruboceq:
Nişanlın seni mutlu ediyorsa neden olmasın..
Millet ailesini bırakıp yurtdışına gidiyor..artık sende ayrı bir hayat kuracaksın..
Her genç kızın kısmeti ille de ailesine yakın yerden olmaz..
Bizim annelerimiz babalarımızda ailesinden ayrı oldular..Doğduğun değil doyduğun yerdir dememişler boşuna..
işte tamda o yani sanki beğenmesem evlilikten vazmı geçicem öncesinde eyvallah etmişim şimdi millet uğruna tamam bitti bu iş diyemem ama genel görüş almak iyi geldi çok teşekkürler herkes kendi mutluluğunu düşün diyor sanırım yine iş benim kalbime düşmekte yine önemsediğin ve yazdığın için çok memnun oldumolumunekankayizsmile
canım bence mutlu olacağına inanıyorsan düşünme söz olmuş aileler girmiş işin içine hem mutlusun hem seviyorsun doğduğun değil doyduğun yer demişler takma kafana insan nelere alışmıyor alışırsın huzurun mutluluğun olduktan sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?