neyse öyle yapayım ben de muhtemelen bırakınca da kopup gideceğiz :\Kuzum böyleleriyle uğraşılmaz. Üzülen sen olursun. Bırak gitsin. Seviyorsa bırakmak istemez zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse öyle yapayım ben de muhtemelen bırakınca da kopup gideceğiz :\Kuzum böyleleriyle uğraşılmaz. Üzülen sen olursun. Bırak gitsin. Seviyorsa bırakmak istemez zaten.
gidiyorum sürekli o da orada zaten ama ben selam falan vermezsem hiç konuşmuyo eğer ben konuşmayı başlatmazsam ve şöyle bir şey var geçenlerde bahçede arkadaşlarla hava alırken onu görüp selam verdim o da yanımıza geldi ve yarım saate yakın muhabbet ettik yani madem o kadar konuşasın var neden sen selam vermiyosunBence biraz bekle
Veya aynı kütüphaneye git yeniden
Belki denk gelirsiniz
Belli olmaz
Kiz selam bile vermeyen cocukla ne isin vargidiyorum sürekli o da orada zaten ama ben selam falan vermezsem hiç konuşmuyo eğer ben konuşmayı başlatmazsam ve şöyle bir şey var geçenlerde bahçede arkadaşlarla hava alırken onu görüp selam verdim o da yanımıza geldi ve yarım saate yakın muhabbet ettik yani madem o kadar konuşasın var neden sen selam vermiyosun
ya bilmiyorum ki salaklık yapıyorum sanırımKiz selam bile vermeyen cocukla ne isin var
Bence sal, hiç hoşuma gitmedi durum, sen selam vermeden selam vermemek ne demek, hiç konuşmamak ne demek?gidiyorum sürekli o da orada zaten ama ben selam falan vermezsem hiç konuşmuyo eğer ben konuşmayı başlatmazsam ve şöyle bir şey var geçenlerde bahçede arkadaşlarla hava alırken onu görüp selam verdim o da yanımıza geldi ve yarım saate yakın muhabbet ettik yani madem o kadar konuşasın var neden sen selam vermiyosun
Bosvér o cocugu sen mi pesinden kosucaksinya bilmiyorum ki salaklık yapıyorum sanırım
selam verince konuşuyor istekli şekilde ama ben selam vermezsem yanımdan geçer gider öyle ve evet ikimiz de utangaç insanlarız ama o çok daha fazlaİkiniz de utangaçsınız sebebi bu.
Ama karşı tarafın da çabalaması lazım. Biraz kendini geri çek, sadece selam ver gördüğünde. Bakalım o seninle konuşmak için bir adım atacak mı.
Olmazsa da salla enerjiniz uyuşmamıştır belki.
evet öylece geçip gider yanımdan ben bir şey demesemBence sal, hiç hoşuma gitmedi durum, sen selam vermeden selam vermemek ne demek, hiç konuşmamak ne demek?
sanırım erkekten beklemek gerekiyor böyle şeyleri yaBosvér o cocugu sen mi pesinden kosucaksin
Aynen oylesanırım erkekten beklemek gerekiyor böyle şeyleri ya
ben de sonradan düzelir mi acaba diye merak ettiğimden buradan fikir almak istemiştim ama oluru yok sanırımİlk baslarda cabalamayan erkek hic cabalamaz.
Hayır düzelmez.ben de sonradan düzelir mi acaba diye merak ettiğimden buradan fikir almak istemiştim ama oluru yok sanırım
Utangaç veya gönlü yokgidiyorum sürekli o da orada zaten ama ben selam falan vermezsem hiç konuşmuyo eğer ben konuşmayı başlatmazsam ve şöyle bir şey var geçenlerde bahçede arkadaşlarla hava alırken onu görüp selam verdim o da yanımıza geldi ve yarım saate yakın muhabbet ettik yani madem o kadar konuşasın var neden sen selam vermiyosun
Utangaç gibi değil de sizden sizin ondan hoşlandığınız kadar hoşlanmıyor gibi geldi bana. Konuşuyor siz konusunca çünkü kötü biri olmadığınızı düşünmüş, şu anda aklında biri yok ve boşta.selam verince konuşuyor istekli şekilde ama ben selam vermezsem yanımdan geçer gider öyle ve evet ikimiz de utangaç insanlarız ama o çok daha fazla
ikisi de sanırım ya kendimi geri çekeceğim bakalım nolacakUtangaç veya gönlü yok
evet benim duygularım daha yoğun ve bakış açınız çok mantıklı ben hamle yapınca konuşmaması için geçerli bir neden yok sanırım o yüzden konuşuyorUtangaç gibi değil de sizden sizin ondan hoşlandığınız kadar hoşlanmıyor gibi geldi bana. Konuşuyor siz konusunca çünkü kötü biri olmadığınızı düşünmüş, şu anda aklında biri yok ve boşta.
Ama daha fazlası onun için olmadığı için siz çaba göstermezseniz hiçbir şey yapmıyor.
İçinizi rahatlatmak için isterseniz biraz daha ugrasin ama sonra bu çocuğu salın derim. Karşılıklı hoşlanma böyle bir şey değil, size de boşa zaman kaybı olmasın.
Bana sebebi utangacligi gibi geldi. Çünkü konuştuğumuzda istekli diyorsun. Yani boylesine ben keskin bir adım atardım kırılsın utangacligi diye ama seni bilemem. Ya direk tatli tatli laf sokardım niye selam vermiyorsun bakim:) diye ya temas ederdim konuşurken ya tekrar davet ederdim buluşmaya. zaten bunlardan birine olumlu cevap vermezse belli olur niyeti.evet öylece geçip gider yanımdan ben bir şey demesem