bir flört meselesi

Kiz selam bile vermeyen cocukla ne isin var
Kendi konuna da yazsan rainyy.Aslında bak kütüphanede bile tanışılıyor.Gidip bir ortama baksan mı?

Konu sahibi rainyy haklı.Çocuk selam bile vermiyor.Siz gidip yanına konuşmayın,o sizin yanınıza gelirse konuşursunuz.Başka türlü olmaz gibi.

Bana sebebi utangacligi gibi geldi. Çünkü konuştuğumuzda istekli diyorsun. Yani boylesine ben keskin bir adım atardım kırılsın utangacligi diye ama seni bilemem. Ya direk tatli tatli laf sokardım niye selam vermiyorsun bakim:) diye ya temas ederdim konuşurken ya tekrar davet ederdim buluşmaya. zaten bunlardan birine olumlu cevap vermezse belli olur niyeti.
aslında sordum ama yoğunum sınavlar falan dedi gerçekten de yoğun bu arada keskin bir adım derken nasıl bir şey?

Kendi konuna da yazsan rainyy.Aslında bak kütüphanede bile tanışılıyor.Gidip bir ortama baksan mı?

Konu sahibi rainyy haklı.Çocuk selam bile vermiyor.Siz gidip yanına konuşmayın,o sizin yanınıza gelirse konuşursunuz.Başka türlü olmaz gibi.
aslında kütüphanede tanışan çok insan oluyor ya flört amacıyla olmasa bile çok insan tanıyorum kütüphanede

aslında kütüphanede tanışan çok insan oluyor ya flört amacıyla olmasa bile çok insan tanıyorum kütüphanede
Ben pek sevmezdim,sessiz sakin olduğu için canım sıkılırdı.😂
Sizin yanınıza gelip konuşmazsa bence pek ümitlenmeyin.İlgilenen erkek meşgul de olsa gelir kısa da olsa konuşur bir şekide.

Ben pek sevmezdim,sessiz sakin olduğu için canım sıkılırdı.😂
Sizin yanınıza gelip konuşmazsa bence pek ümitlenmeyin.İlgilenen erkek meşgul de olsa gelir kısa da olsa konuşur bir şekide.
evet zaten sınavları falan yoğun ama mesaj atmak 2 saniyelik iş

bu travmasını yenecek de benimle ilgilenecek dee çok uzun geldi şimdi
Travmayı senle yanmaya çalışırsa o daha kötü. Yara bandı olma birde. Gerçi herkesin yapısı farklıdır. İlişkinin süreside önemli ama 3 ay kısa bence ya.

Uyumustum canim

Travmayı senle yanmaya çalışırsa o daha kötü. Yara bandı olma birde. Gerçi herkesin yapısı farklıdır. İlişkinin süreside önemli ama 3 ay kısa bence ya.
zaten instagram paylaşımları falan hep tripli tripli şeyler... bayağı etkisinde ayrılığın

Ay boşver hiç uğraşma
dün akşam da kütüphanedeydik ama ben hiç bakmadım ona sonra çıkış saati bayağı uğraştı karşılaşmak için merdivenlerden oyalanarak indi vs. arkadaşlarım da fark etti bilerek oyalandığını. Göz göze gelince selam verdim hemen yanıma geldi konuştu sonra dedi eve bırakayım isterseniz ben de teşekkürler arkadaşımın babası geliyor almaya dedim. Sonra arkadaşıma bir şey sordum çocuğa baktım ki dönmüş gidiyor bir şey demeden şok oldum :)

dün akşam da kütüphanedeydik ama ben hiç bakmadım ona sonra çıkış saati bayağı uğraştı karşılaşmak için merdivenlerden oyalanarak indi vs. arkadaşlarım da fark etti bilerek oyalandığını. Göz göze gelince selam verdim hemen yanıma geldi konuştu sonra dedi eve bırakayım isterseniz ben de teşekkürler arkadaşımın babası geliyor almaya dedim. Sonra arkadaşıma bir şey sordum çocuğa baktım ki dönmüş gidiyor bir şey demeden şok oldum :)
Yine selam vermissin ama sen bizi hic dinlemiyorsun

Yine selam vermissin ama sen bizi hic dinlemiyorsun
ama göz göze gelince napsaydım ki asdfgh durduramıyorum kendimi boyuna selam veriyorum çocuğa. Ama çok çabaladı denk gelmek için o an fark ettim. Ve sadece selam verdim bir şey demedim o başladı anlatmaya yok sınavlarım bitti falan

ama göz göze gelince napsaydım ki asdfgh durduramıyorum kendimi boyuna selam veriyorum çocuğa. Ama çok çabaladı denk gelmek için o an fark ettim. Ve sadece selam verdim bir şey demedim o başladı anlatmaya yok sınavlarım bitti falan
Selam vermek cok mu zor canim.

bugün de mesajlaşırken bu konudan bahsettim mesaj atmamasından falan mesajı görür görmez aradı beni açıklama yaptı kendince yoğundum falan diye ama aynı yerdeyken selam vermemesinin yoğunlukla ne alakası var. kahve içmeye çıkalım mı dedi ama saat geç olduğu için hayır dedim

kütüphanede ders çalışırken bir çocukla tanıştık ve buluştuk. genel itibariyle çok efendi bir çocuk ama buluşmada ben heyecanlandığım için çok fazla konuşamadım o da zaten konuşkan bir insan değil yani biraz donuk geçti buluşmamız. sonrasında beni eve bıraktı ama sonra hiç aramadı sormadı birkaç gün geçince ben onu aradım :KK43: ben ararsam konuşursam iyiyiz aslında ama o iletişime geçmek için çaba göstermiyo
Utanıyor mu acaba ?

Back
X