- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Asıl fotoğraf delil kabul edilir ama.ekran görüntüsü olarak elimde yazışmaları var zaten.
sadece saçının bir tutamı gözüküyor yüzü gözükmüyorAsıl fotoğraf delil kabul edilir ama.
Kız arkadaşınızın size aldığı bilekliğin kız da ne işi olabilir ki? ayrıca sadece saçı gözüküyor diyorsunuz bilekliği nasıl gördünüz? artık olan olmuş bitmiş bu adam sizi evliyle aldatmış da boşanma sürecinde foto koymasını mı yadırgıyorsunuz. Elinizde aldattığına dair kanıt varsa zaten tazminatınızı alır paşa paşa gidersiniz bence takip etmeyin ne gerek var? bu boşanınca da böyle olacak sürekli takip edip moralinizi bozacaksınız
Çevresindee hiç mi aklı başında insan yok, ne garip. Kayınvalideye Diyecek laf bulamıyorum. İnsan gelininden nefret etse bile der ki evladım boşanacaksan edebinle boşan ondan sonra ne yaparsan yap!!
Siz üzülmeyin Eden bulur.
hayır bu durum değişti artık. eskiden resmi olarak boşanmadan sadakat kuralını çiğneyince sorun oluyordu çünkü sadakat yükümlülüğü vardı, bir süre önce bu değişti ve artık dava açıldığı tarihten itibaren sadakat yükümlülüğü sona eriyor. yani davanın açıldığı tarihten sonra isteyen istediğiyle gezebilir, düşüp kalkabilir, davayı etkilemiyor. davanın açıldığı tarih önemli isterse 2 sene 3 sene sürsün.mümkünse ekran görüntüsü alıp dava dosyanıza sunun, boşanma davaları devam etse bile eşlerin sadakat yükümlülüğü devam eder.
hayır bu fotoğraf hiçbir işe yaramaz, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların sadakat yükümlülüğü yoktur, eskiden vardı ama bu kanun değişti ve değiştiği için dava açıldıktan sonra isteyen istediğiyle gezebilir, isterse dava 2 sene sürsün bir önemi yok. eskiden vardı, artık yok. zaten konu sahibi de boşanma arefesinde olduğunu söylemiş ve 1 ay sonra edindiği sevgilisi diyor. boşanma davaları açıldı ancak ilk daha henüz görülmedi muhtemelen ama dava açılmış belli ki.Yazışmalardan ziyade foto işinize yarar çünkü alenen paylaşmış inkar edecek bir pozisyonu yok
boşanma arifesinde olduğum daha ilk davamız bile görülmemiş adam doğum gününde ben evi terk ettikten 1 ay sonra edindiği sevgilisi ile fotoğraf paylaşmış.
Anladım canım.sadece saçının bir tutamı gözüküyor yüzü gözükmüyor
İyi ki görmüşsünüz bence. Bir kez daha düşmüş oldular gözünüzden..
Siz de dava sonrası alacağınız tazminatla güzel bir tatil yapıp fotoğraflar paylaşırsınız..
Allah sabrınızı arttırsın.
Bu gibi insanlar merak etmeyin hak ettiklerini görüyorlar hayatta.
Her daim de görecekler, sıkmayın canınızı...
Allah yardımcınız olsun inşallah...
hayır bu fotoğraf hiçbir işe yaramaz, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların sadakat yükümlülüğü yoktur, eskiden vardı ama bu kanun değişti ve değiştiği için dava açıldıktan sonra isteyen istediğiyle gezebilir, isterse dava 2 sene sürsün bir önemi yok. eskiden vardı, artık yok. zaten konu sahibi de boşanma arefesinde olduğunu söylemiş ve 1 ay sonra edindiği sevgilisi diyor. boşanma davaları açıldı ancak ilk daha henüz görülmedi muhtemelen ama dava açılmış belli ki.
anladım. şimdi tekrar baktım, haber kaynakları zamanında o kanun değişti diye haber yapmış, avukatlar falan da kararın yanlış yorumlandığına ve hata yapıldığına dikkat çeken yazılar yayımlamış. ama o dönem büyük haber portalları hatta tv'ler bile sadakat yükümlülüğü kaktı diye haber yapmıştı. şu an ben de emin olamadım ama bu sitede hukukçular var, konuyu görürlerse onlar da yorum yaparlar umarım. sadakat olayından tamamen emin olmanız lazım ancak sağlam kanıtların olması lazımmış. siz diyorsunuz ki saçı gözüküyor sevgilisi. madem sadakat olayı devam ediyor sizin bu ilişkiyi kanıtlamanız lazım ama öyle saçı gözüken fotoğrafla ya da ne bileyim whatsapp, messenger gibi yazışmalarla falan değil, sağlam delil lazım. atıyorum adamın sevgilisiyle öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafı? kanıt dediğin budur bence. elimde yazışma var demişsiniz ama ne kadar işe yarar ki? adam "bu hesap bana ait değil, o mesajları ben atmadım, arkadaşım yazmış/hesabımın şifresi çalındı" falan dese ne olacak? dışarıda yanında bir kadınla fotoğrafını çekip getirseniz o kadın benim arkadaşım der, kuzenim der, sevgilim demez ki. neyse hayırlısı.avukatım sadakat yükümlülüğü var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?