Bir fotoğraf yüzünden

simaycanb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
10
2
1
27
Merhaba ablalarim benim derdim erkek arkadaşımın instaya attigim bikinili foto yüzünden bana demedigini bırakmaması sizce ne yapayım ve isteyene ozelden fotoyu atarım

Nasıl ki foto çok mu seksi çarpıcı duruyor
?

Senin hesabın senin fotoğrafın ona neymiş!!! Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu birbirini kısıtlayan, emir verilen ilişkiler çok tuhaf geliyor bana. Sizin için sakıncası olsaydı fotoğrafı paylaşmazdınız zaten. Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul etmeden, saygı duymadan bir ilişki yaşanmaz bence.

Ya çok yanlis anlasildim :( benim hatam mal gibi yazmışim demek istediğim hani olayi daha iyi anlayıp fotonun normal olup olmadığına bakmaniz felan tamam ozur dilerim yanlış yazmışim yas 17 :(

Ya çok yanlis anlasildim :KK43: benim hatam mal gibi yazmışim demek istediğim hani olayi daha iyi anlayıp fotonun normal olup olmadığına bakmaniz felan tamam ozur dilerim yanlış yazmışim yas 17 :KK43:

O link ne kız hikayelerleyaşıyorum :D

Peki sizce ne yapayım erkek arkadaşıma beni kısıtlıyor bu konularda ve ben haksızım su an onu anladım :( ne yapayım sizce ozur mu dileyim

Peki sizce ne yapayım erkek arkadaşıma beni kısıtlıyor bu konularda ve ben haksızım su an onu anladım :KK43: ne yapayım sizce ozur mu dileyim
Yoo haksız değilsiniz.

Nereye ne koyacağınıza kendiniz karar verirsiniz. Siz uygun bulup koyduysanız kararınıza saygı duyması gerekir.

Back
X