Bir Fotoğraf

Bir şey biliyorsam o da eski ilişkilerinde takılan, stalk peşinde koşan insanların hep kaybetmeleri. Bak o bu işleri yapmayarak kendisine yenisini bulmus. Hayatın bu sahsa baglı degil ya. Daha yasın genc. Karsına binlerce insan cıkacak. Eskiye takılıp önüne cıkacakları kapatman bence sadece sana zarar verir, üzer.

Stalki yavastan degil birden birak. Su hayatta senden degerlisi yok.. bunu bilerek yapsak herseyi.. aci cekmeyi uzatmak istiyorsan devam et stalka malka.. biraktiginda goreceksin ne kadar basarili oldugunu

Stalki yavastan degil birden birak. Su hayatta senden degerlisi yok.. bunu bilerek yapsak herseyi.. aci cekmeyi uzatmak istiyorsan devam et stalka malka.. biraktiginda goreceksin ne kadar basarili oldugunu

Şu an baya soğudum üstte de yazdım arkadaşım bugün bi şeyler anlattı şok oldum

Şu an baya soğudum üstte de yazdım arkadaşım bugün bi şeyler anlattı şok oldum
Faydasi yok inan stalk filan. Sana sadece aci verirken herif ailesi icin gelin adayi bakiyor. Soguman iyi olmus tabii, bicak gibi kes at ve bi kac aya duzelirsin

Hanımlar selam,

Bu gece sanırım bu konuyla ilgili son konumu açıyorum. Biliyorsunuz, saçma sapan bi ayrılık yaşadım ve üzerimden atamayıp burada deli deli konular açtım. Bu gece onları okudum yeniden. Terapiye başladım 3 aydır düzenli olarak gidiyorum ve hayatıma güzel anlamda büyük katkısı oldu. Ailemle aram 24 yıldır olmadığı kadar çok iyi, eskisi gibi öfkeli değilim, ayrılıkla ilgili neden bu kadar çok tepki verdiğimin sebebini bulduk onun üzerine yoğunlaştık şimdi ve gerçekten çok daha iyi hissediyorum. Kafamdan tamamen attım diyemem ama iyi ki ayrılmışız diyorum. Rahatsız eden birkaç düşünce var kafamda bi süredir onu paylaşmak için konu açtım.

Ayrılalı 7 ay oldu ve ocak ayından beri hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı. Hiçbir şekilde rahatsız etmedim.
O benim numaramı, annemin numarasını uzunca bi süre silmedi (WhatsApp hikayeleri çıktığı için silmediğini biliyorum, bunu ararsam yanlışlıkla açmamak için silmedi diye yordum ve ayrılırken onu tedirgin ettiğimi düşünüp utandım.)

Bana aldığı şeyleri gönderirken bana ilk zamanlar çıkarttığı bi yazarın fotoğrafı vardı arkasına not yazmıştım önceden onu da gönderdim. İnstagramda o fotoğrafı paylaşmış. (demek ki aynı anlamı yüklemedik diye üzüldüm.)

Bana derslerden geçince sevdiğin bi şairi çizmişti, şairin bilekliğine de bize özel bi şey yazmıştı. O resmi de göndermiştim. İnstagramda o resmi paylaşmış bilekliğini karalayarak. (kendi çizdiği resim paylaşabilir elbet, ama karalayınca bu kadar mıydı diye üzüldüm.)

Hala kafamdan tam olarak atamadığım için ara ara WhatsApptan ekleyip profiline bakıyorum, 2-3 hafta önce yine numarasını ekledim tam bakacakken fotoğrafı vardı ismini değiştirdin fotoğrafı gitti, engellemiş. (Demek ki hayatında birisi var ve rahatsız etmemden korktu ve engelledi diye kendimden utandım, çok utandım.)

Bugün gördüm instagramda post paylaşmış, yeni kız arkadaşıyla. Tuhaf hissettim. Kötü diyemem, kızgın diyemem, kırgın diyemem.

Beni hiç ilgilendirmiyor biliyorum, o inansızdı yani tam olarak inançsız diyemem ama deistti. Alkolü severdi vsvsvs. Kız kapalı, gayet iyi birisine benziyor. Sanırım hala içten içe kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Belki inanmayacaksınız ama şu an daha da farkındayım ki birbirimiz için hiç doğru insanlar değilmişiz ve iyi hissediyorum sadece sanki onu rahatsız edecekmişim gibi engellediği için kendimden çok, çok utanıyorum. Bu utanç nasıl geçecek bilmiyorum.
Eski sevgilim le uc sene cıkdık bana zulüm etti neler neler cekdm en son karar verdm ayrıldım pesimde dolandı durdu ama ne care smdi evlenmiş şaka gbi instagramda rastgele sayfalara bakarken gördüm hemfe :) o kzıa uzuldum hemfe cok ama cok uzuldum cnku onun gbi bir insan kmseyi mutlu edemez sizde oyle dusunun size ozel bisey deildi yasadklarınız

ajsndjf ben kapıyı kapatıp haber almak istemedikçe resmen haber almaya başladım. Uzun süredir konuşmadığım ortak bi arkadaşımız vardı dün bi konu için mesaj attım ve konu ayrılığa geldi. Bana dedi ki 4-5 ay önce yaşayan ölü gibiyim demiş arkadaşımıza. En azından sırf yazmayım diye engellemediğini anladım bu dediğinden sonra

Back
X