Bir Garip Arada Kalmışlık :/Düşüncelerinize ihtiyacım var

Ne vicdansız insanlarsınız ya.
Madem sevmiyorsun neden seni sevdiğini bildiğin bir insana tutup ekleyip kendini hatırlatıyorsun??
Gözüne gözüne sokuyorsun kendini?
Ben istediğim kişiyle ilişkimi yaşayım o da beni uzaktan seyretsin beklesin benim için acı çeksin!
Bu ne ego ne vicdansızlık...
Umarım aynı duruma düşersinde anlarsın ne yaptığını...

Nasilsa Ahmeti seni seviyor diye cepte bilip bir suru iliski yasayip dikis tutturamamissin. Simdi bosluktan hayatina yeni birini alana kadar Ahmetle mi oyalanmayi dusunuyotsun, anlamadim. Oyleyse yazik cocuga. Kimsenin duygulariyla oynama. Adam seni unutmak icin silmis zaten. Neden kendini hatirlatip duruyorsun. Ego bu baska birsey degil. Biri sana ayni seyi yapsa hosuna gider mi? O senin oyuncagin degil. Birak su cocugu.

Okuyana kadar canım çıktı. Türkçe yaz bundan sonra lütfen. TDK cı kesilmek istemiyorum burada ama... Neyse. Birine karşı ne hissediyorsan odur sonradan değişmez hisler. Reddet bak yoluna. O sana hesap soramaz. Kafanın karışmasına gerek yok. Herkes kendi hayatına baksın. Umut verme.

Hikayedeki kız ben olsaydım kesin Ahmet üzülmesin diye bir şans verirdim sonra ayrılırdık hiç böyle yıllar süren aşk hikayesi çıkmazdı ortaya

Bence artık görüşmeyi kesin. Sosyal medyadan takipleşmeyin. Kendinizi devamlı hatırlatmanın anlamı yok.

Daha ortada ilişki filan yokken sevabın günahın lafları etmeye başlayan Ahmet hele bi sevgili olun o hayatınıza giren erkeklerin hepsinin hırsını çıkarır sizden. Ben Ahmet’i fazla takıntılı sizi de fazla mesafesiz buldum

Ben hiç değilse cümle kurmuştum anlaşılmayan konumda.
Kelimelerce yazmayı denediğin şey nedir?
Ahmet şu an nasıl, iyi mi?

Oldu canım adam senin başka erkekle sarmaş dolaş hallerini görecekti duyacaktı sonra hala seni bekleyecekti şaka mısın sen ? Adamın sana tapmasını falan istiyosun heralde.Ben adama üzüldüm yazık gerçekten

Senin ellerin çamurlu adamın elinden tutmak istiyorsun. Aa onun da elleri çamur. Iyy pis diyorsun.

Komik.

Teşbihte hata olmaz derler.

Konunun neresinden tutarsanız tutun siz elde kalıyorsunuz.
Bir de adam sizi ne kadar sevmiş, hayatınıza ne çok insan almışsınız. Yaşınız kaç diye sormayacağım bunun yaşla ilgisi yok.
Ne kadar çok insan o kadar fazla ilerde ruhi bunalım demek.
Hadi biri olmadı iki sıra olmadı on küsur tanesinden biriyledemi ilişki yürümedi.
Sonra da adam hayatına bayan arkadaş sokmuş diyorsunuz.
Siz sağlıklı düşündüğünüzü zannediyorsanız. Büyük bı yanılgı içindesiniz.
Bence hiç adamın duyguları ile oynamayın. Adamı daha da yaralar üzersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…