- 18 Şubat 2019
- 84
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi mavihuy900
-
evet işte buna hakkım yok gıbı geldı banadaValla okuyana kadar beynim sulandı. Kendinizi Ahmet'in yerine koyun, yıllardır onu seveceksiniz, hiç bir şekilde aşkınıza karşılık alamayacaksınız, bu süre zarfında en az 10 kişiyle beraber olduğunuzu bilip yine de pes etmemenizi istediğinde sevmeye devam eder miydiniz?
Kusura bakmayın da böyle bir aşka kimse karşılık verip, yıllarca beklemez. Yapmayın olursa tamam olmazsa da kesin atın şu ilişkilerinizi. Siz hem beni sevsin ama bende o yanımda dururken başkalarıyla beraber olayım istiyorsunuz. Öyle bir dünya varsa bize de söyleyin.
ben zaten rahat bırakıyorumKonunun sonunu ağızım açık okudum. Sen sürekli farklı kişilerle birlikte ol adama yüz verme sonra beni severken niye başkalarıyla oldu de. Pess. Bence adamı rahat bırakın.
imkansız dememın sebebı sırf arkadas olarak goruyordumÇok karışık yazmışsınız
Üniversite yıllarından sizi beğeniyor istiyor ama hayatına birileri giriyor..sizinde aynı şekilde ve siz baştan beri imkansız diye nitelendiriyorsunuz imkansız diyorsan bir şey vardır olmayan
Etkilemek istemem sizi daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yazar ama var mıdır öyle bir erkek senelerce aklından birini çıkaramayacak hisleri hep aynı devam edecek ve siz imkansız dediğiniz halde
Ben düz düşünüyorum ve mantıksız geliyor
imkansız dememın sebebı sırf arkadas olarak goruyordum
evet işte buna hakkım yok gıbı geldı banada
Hakkı yok gibi gelmiş!evet işte buna hakkım yok gıbı geldı banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?