Bir garip basenli genç kız

10 buçuktaki kahvaltımda 1 domates ve 1 yumurtadan menemen yaptım bayağıdır canım istiyordu.Yanında 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Saat 2 de 5 6 tane fındık yedim.
Saat 6daki akşam yemeğinde 6 tane çiğköfte yanında da biraz marul yedim.
Saat 8de çok canım çektiği için bir dondurma yedim.Bugün yaptığım egzersizler dondurmaya gitti yani.

Emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum kendi başıma.
Sevgiyle kalın...

menemeni yagsiz da yapabilirsin canim ben genelde öyle yapiyorum artik :) bu sayede rahatca yiyorum. sogan koyuyorsan hafif tencere isinana kadar kavur sonra birazcik su koy ki yanmasin zaten ona domates ekleyince kendiliginden sulanacak :)

Merhaba canım kararın için çok sevindim seninle bende bu topiğe yazarın tabi istersen sağlıklı beslenme tek başına zor olur insanın motivasyona ihtiyacı oluyor bunu benden iyi kimse bilemez

Tabi ki çok memnun olurum :) Her şey kesin kararı verip başlamak da bitiyormuş.Diyete laf olsun diye başlanınca 2 güne bozuluyor, bunu yine 1 2 günlük diyetler izliyor en sonunda vücutta psikoloji de pert oluyor :)

canim eve geldiginde baya gec bi saat olacagi icin yagsiz süt icebilirsin diye düsündüm ben :) hem tok tutar hem de halsizligini alir iyi bi uyku cekmene yardimci olabilir. yagsiz olmasi önemli ama yoksa kilo yapabilir diye düsündüm yada sey yapabilirsin okuldan cikmadan icebilirsin hem de eve geldiginde tokluk hissedecegin icin yemege saldirmazsin , baska bir secenek de yogurt diyorum ben hem yogurdu evdede yiyebilirsin :)

Süt yetmez gibi geliyor 3 saatlik sınavdan sonra sınav iyiyse canım pek bir şey istemeyebilir.Ancak kötü geçerse yemeğe saldırabilirim :) Sütün uyku yanını bu ara hiç almasam daha iyi ayın 29una kadar rahat yok uyku yok bana :) Sanırım en mantıklısı yoğurt yemek eve gelmem 9u bulacak zaten başka da bir şey yemek olmaz.

Tabi ki çok memnun olurum :) Her şey kesin kararı verip başlamak da bitiyormuş.Diyete laf olsun diye başlanınca 2 güne bozuluyor, bunu yine 1 2 günlük diyetler izliyor en sonunda vücutta psikoloji de pert oluyor :)

Zaten diyet diyince buna beyin baştan gidiyo normalde yemediğin şeylere bile dadanmak istiyo ben bu yüzden sağlıklı beslenme diyorum :D o zaman bana diyetini kaçıncı günün olduğunu ölçülerini kilonu hedefini yaptığın egzersizleri yazarak başlayabilirsinn :))

Süt yetmez gibi geliyor 3 saatlik sınavdan sonra sınav iyiyse canım pek bir şey istemeyebilir.Ancak kötü geçerse yemeğe saldırabilirim :) Sütün uyku yanını bu ara hiç almasam daha iyi ayın 29una kadar rahat yok uyku yok bana :) Sanırım en mantıklısı yoğurt yemek eve gelmem 9u bulacak zaten başka da bir şey yemek olmaz.

icine tarcin koyabilirsin mesela o da tatli ihtiyacini azaltiyor ben genelde yulaf ezmesi koyuyorum acayip tok tutuyor

canım sen daha çok gençsin bu kadar katı diyetlere gerek yok.ben de okurken kilo aldım bir ara abur cuburu kes bi kere okuyosun kampüs büyükse okulda her gün turla ya da okula yürüyerek gitmeye çalış ya da ne bileyim pazara alışverişe sürekli bahaneler üret yürümek için yürümek metabolizmayı hızlanrırn tabi ki tempolu olunca.geceleri de egzersizlerine devam et gör bak 2 aya fıstık gibi olursun

canım sen daha çok gençsin bu kadar katı diyetlere gerek yok.ben de okurken kilo aldım bir ara abur cuburu kes bi kere okuyosun kampüs büyükse okulda her gün turla ya da okula yürüyerek gitmeye çalış ya da ne bileyim pazara alışverişe sürekli bahaneler üret yürümek için yürümek metabolizmayı hızlanrırn tabi ki tempolu olunca.geceleri de egzersizlerine devam et gör bak 2 aya fıstık gibi olursun

Yok zaten çok ağır bir diyet yapmıyorum. Kalori hesabı olaylarına girmiyorum bir şey alırken light almıyorum yoğurt süt falan.Okulu kapadık artık sadece sınavlar için 2 3 günde 1 gidip gelicem.Evin içinde yürüyorum ders arası verdikçe hareketler yapıyorum.Zaten boğazımı tuttum mu çok kolay kilo kaybediyorum.1 haftada bile vücut topladı kendini.

Zaten diyet diyince buna beyin baştan gidiyo normalde yemediğin şeylere bile dadanmak istiyo ben bu yüzden sağlıklı beslenme diyorum :D o zaman bana diyetini kaçıncı günün olduğunu ölçülerini kilonu hedefini yaptığın egzersizleri yazarak başlayabilirsinn :))

Boyum 1.66 63 kiloyla diyete başladım.Bugün 12. Günüm salı günü ilk kez tartılacağım.Aslında 54 kiloda tam ideal oluyorum daha fazla verince üstüm çok ince kalıyor.Ancak biraz kas yaptım bir 52 kilo olsam daha iyi olur gibime geliyor yani hedef 11 kilo diyelim.Sınav haftam olduğundan pek egzersiz yapamıyorum ama kahvaltıdan sonra mutlaka yarım saat yürüyorum ders aralarında da müzik dinleyerek yürüyorum.Pilates topu üzerinde egzersizler yapıyorum ve en büyük favorim kesinlikle tae bo :)

Sabah 11de 2 dilim tam buğday ekmeği 1 tane domates ve peynir yedim.
Saat 1 buçukta 1 bardak süte biraz türk kahvesi ekleyerek içtim.Gündüzleri pek acıkmıyorum.
Akşam 5 buçukta 1 tabak patlıcan yemeği 2 dilim tam buğday ekmeği ve bir kase yoğurt yedim.
Saat 10da ballı yeşil çayımı içtim.

Diğer günlere göre bugün biraz daha fazla yürüdüm ve egzersiz yaptım.

Bana mesajlarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim :)

Sevgiyle kalın :)

Bende katılmak istiyorum sana canım.:3:
Günlük yediklerimi yazmaya çalışacam.
Birbirimizi motive edersek daha keyifli olur diye düşünüyorum.
Yarından itibaren yazarım. :34:

Benim bi arkadaşımın baseni de baya geniş :D hatta inanır mısınız bi keresinde ampulu değiştirecektim sandalye yerine getir basenini dedim ona çıkıp ampulü değiştirdim :D :D :d :P :d :d

Benim bi arkadaşımın baseni de baya geniş :D hatta inanır mısınız bi keresinde ampulu değiştirecektim sandalye yerine getir basenini dedim ona çıkıp ampulü değiştirdim :D :D :d :P :d :d

Çok hoşmuş bir dahakine kafasına basıp ampulü değiştirirsin böylece insanların bedensel özellikleriyle dalga geçmekten daha az acı vermiş olursun.

Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım, hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim.Küçüklüğümden beri tombiş bir kız çocuğuydum.18 19 yaşına kadar 54 civari kilodaydım.54 kilo kararında diyebilirsiniz boyum 1.65 lakin yapımdan dolayı etrafımdaki diğer kızlara göre daha iriydim.İstanbul'a gelip öğrencilik hayatına başlayınca gitgide kilo almaya başladım hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm ve naparsam yapayım bu kiloyu üzerimden atamadım.Metabolizmam mı yavaşladı stres mi sebep ne bilmiyorum ama aynaya baktığımda o koca popodan yayılmış basenleri gördükçe daha da umutsuzluğa kapılıyorum.Bu kilo işini koyverdim gitti gibi bir durum oluştu.Dedim ya vücut yapımdan dolayı iri duruyorum, fazlasıyla ince bir bel ona nazaran kocaman bir popoya sahibim bi de üstüne geniş leğen kemikleri eklenince tadından yenmiyor.
21 yaşındayım ve okuldaki kızları gördükçe 1 aydır okulda tenefüse bile çıkmıyorum, çıkarsam da popomu saklasın diye montumu giyiyorum.Dolabıma bakıyorum hep uzun gömlekler tunikler etrafıma bakıyorum kızlar çiçekli pantolonlarla salınıyor.Bu halde olmayı kendime yediremiyorum artık, gencim hayatımın en iyi yıllarında ben saklanmayı tercih ediyorum.Artık kararım kesin sağlam bir kilo verip olmam gereken insana dönüşeceğim.Aslında kilodan daha çok dert ettiğim şey özgüvenimi geri kazanmak kendime yaptığım eziyete bir son vermek.

Burdan her gün neler yedim ne egzersizler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum.Umarım bana destek olursunuz.Eminim benim gibi öğrenci evinde yaşamaya başlayınca aldığı kilolarla bir anda değişen insanlar vardır.Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar :)

Çok gençsin eminimde çok güzelsindir...Kilo dünyanın sonu değil özgüvenini asla kaybetme joanhollaway... Sağlıklı zayıflamalar sana :)

Kuzuum emin ol aynısı bende de var tek fark şu bende 108 kilodan 57 oldum ve sınav stresiyle yeniden yiyip ve hiç hareket etmeyerek 69 oldum yeniden 2 gündür dikkat ediyorum 68 oldum su dur o attığım ama olsun karar aldım ya artık bu yeter...Kalçaa sorunu bende de var bel inceck,kollar öylee her şey harikaa kalçaya,basene kadar tabii :(

Kuzuum emin ol aynısı bende de var tek fark şu bende 108 kilodan 57 oldum ve sınav stresiyle yeniden yiyip ve hiç hareket etmeyerek 69 oldum yeniden 2 gündür dikkat ediyorum 68 oldum su dur o attığım ama olsun karar aldım ya artık bu yeter...Kalçaa sorunu bende de var bel inceck,kollar öylee her şey harikaa kalçaya,basene kadar tabii :(

Oo maşallah 108den 57ye tam bir azim örneği sergilemişsin vallahi helal olsun.Benim de sınav zamanlarında gelsin pizzalar gece yarısı dürümler öyle başladı ve resmen üstüme yapıştı.Ben de stres oldukça yemeğe saldıran tayfadayım.Zor bir vücut tipimiz var şu kiloda bile belki de benden 10 kilo az birinden bile daha ince belim vardır.Bizim fizikteki bayanların güzel görünmesi için kilonun kararında olması lazım 1 2 kilo bile fazla göze batıyor. Katıl bize canım beraber kilo verelim

Çok gençsin eminimde çok güzelsindir...Kilo dünyanın sonu değil özgüvenini asla kaybetme joanhollaway... Sağlıklı zayıflamalar sana :)

Çok teşekkür ederim desteğin için :) Diyorum ya mesele kilo vermekten çok kendime bedenime olan saygımı geri kazanmak zaten ardından her şey gelir.Inceldikçe daha da güzel görüyorum kendimi aynada :)

Sabah 10 buçuktaki kahvaltımda 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 adet domates, 1 adet haşlanmış yumurta biraz da peynir yedim.
1 buçukta 1 bardak sütün içine birazcık türk kahvesi katarak içtim.
4 buçukta 1 tabak kuru fasülyenin yanında 2 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği, 5 6 kaşık da yoğurt yedim.

Bugün akşam yemeğini biraz erken yedim fena halde acıktım.Geceye doğru 1 bardak yeşil çayımı da içerim.

Bugün pek hareket yok yarın çok önemli bir sınavım var çalışmaktan sanki beynim yandı.Bakalım emeklerime değecek mi?Gerçi bizim bölümde 10 sayfa yazıp 15 20 almak çok olağan bir durum :)

Yarın akşam 9 da eve dönüyorum.Akşam yemeğini 3 buçuk gibi yiyip eve gelince de yoğurt atıştırmayı düşünüyorum.Sınavlarımın olduğu günler böyle devam edecek.Diğer günlerimde aynı beslenmeye devam.

Sevgiyle kalın :)

Back
X