Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım, hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim.Küçüklüğümden beri tombiş bir kız çocuğuydum.18 19 yaşına kadar 54 civari kilodaydım.54 kilo kararında diyebilirsiniz boyum 1.65 lakin yapımdan dolayı etrafımdaki diğer kızlara göre daha iriydim.İstanbul'a gelip öğrencilik hayatına başlayınca gitgide kilo almaya başladım hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm ve naparsam yapayım bu kiloyu üzerimden atamadım.Metabolizmam mı yavaşladı stres mi sebep ne bilmiyorum ama aynaya baktığımda o koca popodan yayılmış basenleri gördükçe daha da umutsuzluğa kapılıyorum.Bu kilo işini koyverdim gitti gibi bir durum oluştu.Dedim ya vücut yapımdan dolayı iri duruyorum, fazlasıyla ince bir bel ona nazaran kocaman bir popoya sahibim bi de üstüne geniş leğen kemikleri eklenince tadından yenmiyor.
21 yaşındayım ve okuldaki kızları gördükçe 1 aydır okulda tenefüse bile çıkmıyorum, çıkarsam da popomu saklasın diye montumu giyiyorum.Dolabıma bakıyorum hep uzun gömlekler tunikler etrafıma bakıyorum kızlar çiçekli pantolonlarla salınıyor.Bu halde olmayı kendime yediremiyorum artık, gencim hayatımın en iyi yıllarında ben saklanmayı tercih ediyorum.Artık kararım kesin sağlam bir kilo verip olmam gereken insana dönüşeceğim.Aslında kilodan daha çok dert ettiğim şey özgüvenimi geri kazanmak kendime yaptığım eziyete bir son vermek.
Burdan her gün neler yedim ne egzersizler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum.Umarım bana destek olursunuz.Eminim benim gibi öğrenci evinde yaşamaya başlayınca aldığı kilolarla bir anda değişen insanlar vardır.Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar :)