bir garip biberon kavgası

yoo daha once hic kavga etmedik ben kavgayi sevmem ama bir insan cocugu icin almiyorum derse ozaman onune secenekleri sunarim herkes gibi hassas noktam kizim
Haklısınız herkesin evladı hassas noktası ama anlık restleşmelerden çıkan aslında basit bir tartışma büyümüş.
O da size sinirlendiğinden öyle davranmıştır, elbette çözüm bulacaktır sakinleşince.
Ufak şeyler için kırmayın birbirinizi ve boşanma lafını kullanmayın.
Biberona da delik açarsanız enjektörle veya bıçakla artı şeklinde ufak bir kesik atarsanız hallolur.
Bir daha da eşiniz yalnız almasn bu tür şeyleri ;)

Haklısınız herkesin evladı hassas noktası ama anlık restleşmelerden çıkan aslında basit bir tartışma büyümüş.
O da size sinirlendiğinden öyle davranmıştır, elbette çözüm bulacaktır sakinleşince.
Ufak şeyler için kırmayın birbirinizi ve boşanma lafını kullanmayın.
Biberona da delik açarsanız enjektörle veya bıçakla artı şeklinde ufak bir kesik atarsanız hallolur.
Bir daha da eşiniz yalnız almasn bu tür şeyleri :KK66:
tig denedim sis denedim herseyi denedim kasikla yedirmeyi bile denedim enjektor hic aklima gelmedi kizdigim ben cirpiniyorum cocuk ac diye aciktikca iyice sinirlendi yogurt vereyim dedim cocuk sinirden onu bile yemedi ben cirpinirken rahat rahat telefonla oynamasina sinir oldum kuş kadar cocuk bi uorumdada acikladim 2 gun icerisinde olan bir olay ve tek basima gidemem evim merkeze alisveris yerlerine uzak arabasiz gidemem en cabuk cozum onun alip gelmesiydi oda evdeki yanlis biberonun aynisini alip gelince beynime kan fiskirdi ya

herkese iyi aksamlar
hic uzatmadan konuya girmek istiyorum
6 aylik bir bebegim var 2 numarali mamaya gecince mamadanmidir bilmem dunden beri biberondan akmiyordu esime yarin gelirken evdeki biberonlarin 6 18 ay olanini ve birde 2 numarali baska bir mama almasini soyledim.
daha onceden yine gidip aynisindan aldigi istedigim disinda cocugun bir turlu ememedigi kotu biberonun aynisini almış gelmis
sinirlendim ya bunu yine niye aldin aynisi evde var zaten bundan icebilse yenisini neden isteyeyim dedim mamayida almamis ona gore sorun biberonmus kizim tabi ememedi o biberonu ememedikce acliktan agladikca aglamaya basladi beyimiz gecmis odaya telefonla oynuyo canım su cocuga normal bir biberonla emzik alip gelirmisin acliktan agliyo sutum yetmiyo dedim ALMIYORUM naparsan yap gibi bir cumle çıktı agzindan gayet ciddi ve sinirli bi sekilde.
almıyosan topla pılıni pirtini yallah ananin evine gorunme gozume bosayacagim seni dedim hic bisey olmamis gibi evdeki biberonu aldi çıktı gitti giderken sanada saka yapilmiyo ne merakliymissin bosamaya dedi birde kapiyi yumrukladi tabi ve gitti biberonu almaya ama ben saka yapmadigini biliyorum ve o telefonla oynayip zaman kaybedip gitmedigi icin suan kizim biliyorum yari aç uyudu cok sinirlerim bozuldu sıkmaktan butun dislerim agriyor suan o getirecegi biberonu kafasinda parcalamak istiyorum
yaninda ben olmadan hic bir seyi duzgun yapamayan markasini verdigim sutu bile dogru alip getiremeyen bu adamla neden evlendim bilmiyorum aylardir bunu kendime soruyorum hic bir cevap yok dayanamiyorum sinirlerime hakim olamiyorum artik
Yahu kızmayın da, cidden sizin kadar anlamasını beklemeniz haksızlık olmuş, sizin benim mağazaya götür alışveriş yapmamız lazım demeniz gerekirdi, üçünüz birlikte Bebek mağazasına gidip alışveriş yapacaktınız. Yani ben hep eşim ve çocuğum ile birlikte gittim heryere, hep de istediğimi aldım.
Bebek sonrası olur böyle şeyler siz de o da aynı şeyi söylüyor neden evlendim ki ben. Ama zamanla oturacaktır, yorgunluk stres bebeğin ağlayışı hepsi biradaysa gelir zaten. Bu arada biberon yok mu olsun ben yeri geldim kuş gibi şiringa ile besledim bebeğimi, meme reddi yaşadığım bir dönemde kuş gibi yedirdim öyle. Stres yapmayın ama adamın da kapasitesinin üstünde başarı beklemeyin alın bebeğinizi beraber gidin alışverişe

Yarın hatta belki 2 saat sonra bunu dert etmeyeceksiniz bile. Sinirinizin geçmesini bekleyin.

Birisi de bana emreder gibi konuşsa, beceriksizmişim gibi davransa benim de sinirim bozulur. Belki eşiniz de kırıldığı için öyle konuştu.

Birbirinizi böyle küçük şeyler için yıpratmanın anlamı yok.

tig denedim sis denedim herseyi denedim kasikla yedirmeyi bile denedim enjektor hic aklima gelmedi kizdigim ben cirpiniyorum cocuk ac diye aciktikca iyice sinirlendi yogurt vereyim dedim cocuk sinirden onu bile yemedi ben cirpinirken rahat rahat telefonla oynamasina sinir oldum kuş kadar cocuk bi uorumdada acikladim 2 gun icerisinde olan bir olay ve tek basima gidemem evim merkeze alisveris yerlerine uzak arabasiz gidemem en cabuk cozum onun alip gelmesiydi oda evdeki yanlis biberonun aynisini alip gelince beynime kan fiskirdi ya
Demek ki en çabuk değil en yanlış çözüm buymuş, hayır birlikte çıkacaksınız birlikte alışveriş yapacaksınız

Yahu kızmayın da, cidden sizin kadar anlamasını beklemeniz haksızlık olmuş, sizin benim mağazaya götür alışveriş yapmamız lazım demeniz gerekirdi, üçünüz birlikte Bebek mağazasına gidip alışveriş yapacaktınız. Yani ben hep eşim ve çocuğum ile birlikte gittim heryere, hep de istediğimi aldım.
Bebek sonrası olur böyle şeyler siz de o da aynı şeyi söylüyor neden evlendim ki ben. Ama zamanla oturacaktır, yorgunluk stres bebeğin ağlayışı hepsi biradaysa gelir zaten. Bu arada biberon yok mu olsun ben yeri geldim kuş gibi şiringa ile besledim bebeğimi, meme reddi yaşadığım bir dönemde kuş gibi yedirdim öyle. Stres yapmayın ama adamın da kapasitesinin üstünde başarı beklemeyin alın bebeğinizi beraber gidin alışverişe
normalde hep kendim giderim onden liste haxirlarim sira sira unutmayayim kendim gidemiyorum herseyi alabileyim diye ama bu 2 gunde olan birsey dun sorunu farkettik bugun isten gelirken almasi en cabuk cozumdu 6 da isten geliyor kizim 7 de gece uykusuna yatiyor hafta ici firsatim yok evim aliaveris yerlerine uzak gunduzden kendimde gidemezdim yoksa zaten huyunu biliyorum ona birakmam isimi

İyi de erkekler ne anlar biberondan falan evdekinin ileri ayını al demişsiniz o da ondan almış ne bilsin ayrıca tabi.ki mamadan değildir mamanın ayı değişincr daha az akmaz ki kaldı ki biberonu da değil ucundaki.emziği değiştirip ileri ayını almanız lazım biberon sabittir adama boşa biberon aldırmayın birde bunlardan anlamayan kocayla niye evliyim diyorsunuz sanki her erkek anlıyor internetten alın keşke biberon emziklerini önceden alsaydınız

neden çay kaşığı ile vermiyorsunuz?
zaten 6 aylık olmuş. kahve fincanıylada kontrollü verebilirsiniz.
verdim canim vermezmiyim mamayi denedim kasikla yemedi meyveli yogurt yapip denedim yemedi cunku aciktikca daha cok sinirlenip herseyi reddetmeye basliyor meme verdim surekli bir kac kez 1 2 emdi biraz doyup uyudu homurdana homurdana

İyi de erkekler ne anlar biberondan falan evdekinin ileri ayını al demişsiniz o da ondan almış ne bilsin ayrıca tabi.ki mamadan değildir mamanın ayı değişincr daha az akmaz ki kaldı ki biberonu da değil ucundaki.emziği değiştirip ileri ayını almanız lazım biberon sabittir adama boşa biberon aldırmayın birde bunlardan anlamayan kocayla niye evliyim diyorsunuz sanki her erkek anlıyor internetten alın keşke biberon emziklerini önceden alsaydınız
evdekinin aynisinin 6 18 olanini istedim sorun sanirim mamada cunku erimiyor icinde kristallesme gibi biseyler oluyor 1 numaradan cok farkli evde 2 tane 120 lik birtane 240 lık biberonum vardi bir tane daha 240 lık alayim almisken dedim mamayi degiseli 2.gun bugun ve 1 numarayla alakasi yok netten baktim bu markanin 2 numarasi hakkinda herkes ayni sorundan sikayetciymis

Fotoğraf atıcan böyle durumlarda whatsapptan
Şunu al gel diye
iste anlatmak istedigim bu resmini cekip internettende indirip yolladim adam bildigini okuyup hic kullanamadigim evde aynisindan olan alakasiz bir biberon almis gelmis

verdim canim vermezmiyim mamayi denedim kasikla yemedi meyveli yogurt yapip denedim yemedi cunku aciktikca daha cok sinirlenip herseyi reddetmeye basliyor meme verdim surekli bir kac kez 1 2 emdi biraz doyup uyudu homurdana homurdana

anladım sakin bir zamanda kaşığa alıştırmaya çalış.
üzüldüm aç aç uyumuş çocuk.
kocana da yemek vermeseydin aç aç yatsın.

ondan almamis iste ondan alsa sorun olmayacak daha once (ilk dogum yaptigimda )yine yanlis alip geldigi kullanmadigimi bildigi biberondan almis gelmis yine

anladım sakin bir zamanda kaşığa alıştırmaya çalış.
üzüldüm aç aç uyumuş çocuk.
kocana da yemek vermeseydin aç aç yatsın.
dogru biberon ve mama geldi sukur uyurken doyurdum kasiga alisik aslinda ek gidalari kasikla veriyordum ama sinirden almadi

ondan almamis iste ondan alsa sorun olmayacak daha once (ilk dogum yaptigimda )yine yanlis alip geldigi kullanmadigimi bildigi biberondan almis gelmis yine
Adam istikrarlı :)
Ama sakin ol
Keşke ilk gördüğün anda verip eline geri yollasaydın
Boşanma lafını bu kadar rahat kullanmamanı tavsiye ederim

Back
X