bir garip biberon kavgası

Erkekler bu işlerden anlamıyor pek. Adam aynısı olduğunu bilse zaten onu alıp gelmezdi değil mi? Tamam çocuk aç kalmış önemli evet ama boşamaya kadar gidecek sert şekilde çıkış hiç hoş değil.
İnternetten kolaylıkla alınabilecek bişey için birbirinizi yıpratmaya değer mi?

Bosanma lafını öyle rast gele etmek doğru değil.
Ama kesinlikle sinirlenmekte haklısınız yani anlamıyorum herkeste erkekler anlamaz demiş! Nedir yani biz anamızın karnında mı öğrendik bunları anlayacak mecbur çocuğu varsa anlayacak.
Yani önemsemiyorlar ya yoksa hiç birisi gerizekalılığından değil. Biraz ilgi, biraz sorumluluk hepsi bu. Bak sinirlendim durduk yere ayhş!!

Biberondan değil, büyüme atağından kaynaklı olabilir biberon reddi.
Yeni biberon almanıza gerek yok, ucu değişse ayına göre yeterlidir.
Evimde onlarca biberon var ilk bebeğimden kalma.
İkincide uçlarını kendim delmeye başladıö, her birine 2 ayda bir uç alımca bayağı bir masraflı oluyor.
Bir de kaşık biberonlar var, onu deneyin.
Düzelecektir.
Asıl mevzuua gelirsek, eşiniz her erkek gibi kendisine alınmayan bir şeyi fuzuli görmüş.
Emin olun neredeyse hepsi aynı.
Bu işleri kendiniz halledin, yoksa asabınız daha çok bozulur.

Aldığı biberon u whatsptan atsaymıs, ya da siz sorsaydınız aldın mı hangısı nasıl dıye. Sonuçta kuru fasulyeyle doyacak yada kandırılabılecek bir yaşta değil ki bebek, bunu rıske atmamalıydınız .birde esınız oruç tutuyorsa onun da etkısı vardır. Neyaparsan yap demesı hiç hoş olmamış ama sizin de hatanız var bu konuda maalesef .bıberon ucunu bira genişletip deneseydınız, 1 no lu mamadan evde varsa ondan bari verseydiniz, neyse gece telafı eder açlığını

Bundan dolayı boşanılmaz tabii ama sağlam bir ders vermek gerekir. Siz orda çocuğunuz için uğraşırken; mama, biberon araştırırken onun sırf kendi zevklerine daha fazla vakit ayırmak adına böyle yapması hoş değil. Gerçi siz sert çıkınca geri adım atmış gibi. Bundan sonra böyle bir şey yaparsa çocuğu eline tutuşturun. Ben alışverişe çıkıyorum, çocuğu doyur, altını değiştir, uyut diyin bakalım. Görsün sizin bütün gün neler yaşadığınızı. Ebeveynlik spermi verip çocuk doğunca da telefonu eline alıp şuraya çekilip oturmak değil.

Sen esine alirken baska marka biberon al demis miydin. Fevri davranmissin gibime geldi. Biberon al demissin biberon almjs adam napsin :)

Sen sert çıkınca geri adım atmış eşin.Keyfe keder birşey istememişsin sonuçta çocuk için gereken acil birşey.Almak için almış yani.Biraz detay düşünseydi böyle olmazdı.Sen haklısın bence.

Ne yalan soyleyim benm esim yapsa fittiririm ben de hii buyuk konusmayim ama esim de boyle yapmaz yani, bej daha yeni hamileyim 2.5 yillik evliyiz daaha
suc bayanlarin degil erkekler okadar aynı tipki artik bu durumu kabullenmisiz biz erkek ne anlar diyip cikiyoruz bu tamamen yetistirilmeyle alakali bulasigi erkek yikamaz yemek yapmaz temizlik yapmaz diye diye sonuc bu hic bir seyden anlamayan bir erkek topluluğu
Kesinlikle dogru soyluyorsunuz boyle erkeklerden nefret ediyorum Allahtan esim oyle degil onlar evde 3 erkek oldugu icin her isi yapmislar annelerine hep yardim etmisler o yuzden hic birseyden elini cekmez gerek alis veris olsun gerek ev isi olmasi gerekende bu zaten

Igneyi ocakta isitip biberon deligini genisletebilirdiniz aslinda. Veya esiniz istemediginiz seyleri alip geldiginde hemen bagirmak yerine,bunlar yanlis olmus canim hadi bir kosu git de degistir diyebilirdiniz. Tamam esiniz yanlis almis gelmis ama siz de ilk bagiran tarafsiniz. Bagirmakla isler yurumuyor hakliyken haksiz duruma dusuyorsunuz tam tersi.

Yuh ya biberon gibi basit bir işi bile beceremez mi bir insan?
Aklı bir karış havada resmen.
İnsan komşunun bebeği için bile gider ya ne biçim laf o?

Zaten doğumdan sonra tahammül sınırı düşüyor bir de bunlarla uğraş dur..

soyle acikliyim 2 numarali mamaya yeni gectim her zaman kullandigim markaydi ama 2 numarasi erimiyor gibi bisey oldu 2 gundur kullaniyordum dun biberonu tikadigini farkettim ya mama erimiyo dedim yada biberonun agzi mama icin artik kucuk kaliyo dedim icerik degisti diye her iki ihtimalide goz onunde bulundurup bugun isten gelirken almasini istedim oturdugum yerde arabasiz gidip bu isleri halledebilecegim bir yer maalesef yok arabaylada esim ise gidiyor yani internetten siparis versem bugun yine ayni durumu yasyacaktim cunku elimde olamayacakti hemen ve kredi kartida kullanmiyoruz en cabuk cozum isten gelirken almasiydi nerden bileyim adamin gidip yine ayni biberonu getirecegini yoksa kendim giderdim aksam

Aynı sıkıntıyı biz de yaşamıştık yanlış hatırlamıyosam.sanırım mamayı değiştirince halloldu. Aynı markanın goldunu almıştık galiba.

Dert etme bence. İlk zamanlar çocuk anneyi çok yıpratır annede en yakınındaki babaya sarar. Benimki bildiğin okuma yazma bilmeyen adam gibi eline kağıda isim yazıp verdim. Nüfüs çıkartcak. 2 isim olsun şu şu olsun al bak sakın yanlış yazdırma dedim. Ne yapsa beğenirsin. İlk oğlumla ikinci isimleri aynı :kızgın: yani beterin beteri var.

Eşimden marketten şunu şunu al gel derim gider hemen arar neydi diye söylerim 5dk sonra bida arar sonra bida ayyyy anlamaz hiç geçen yumurta istedim gözüme girmek için ucuz olanı almış sözde fişi de almaz asla alsada yolda atar yaw s yumurta açtım al canım yumurta ye dedim o nerden geldi diyo sen aldın ya dedim şok adam aman bida da istemem hele ki çocuklarla ilgili bişeyi hiç istemem sende araba vardır illa ki çıkıp beraber alsaydınız çocuk da hava alırdı konu da büyümezdi
İlla eşinden isticeksem eşime internettwn fotoğrafını bulup atardım senin yerinde olsam

Her seyi belli biberonu bile mi almayacak bu babalar, herkes de sizi suclu bulmus konu sahibi, sasirdim. Cok sinirlendim esinize.

Bosanma lafinin oek gecmemesi gerektigini dusunuyorum ama o sinirle o bile normal geldi. Telefon bagimlisi sanirim :sinirli:

Dert etme bence. İlk zamanlar çocuk anneyi çok yıpratır annede en yakınındaki babaya sarar. Benimki bildiğin okuma yazma bilmeyen adam gibi eline kağıda isim yazıp verdim. Nüfüs çıkartcak. 2 isim olsun şu şu olsun al bak sakın yanlış yazdırma dedim. Ne yapsa beğenirsin. İlk oğlumla ikinci isimleri aynı :kızgın: yani beterin beteri var.

EFSANE:))))))

Nasıl başarmış bunu ya?

Oğlum yeni biberon ucuna geçeceği zaman biz eşimle bakınırken satıcı bize "olan biberonu getirin ben ekstra delik açayım gerek yok yenisine" dedi.

Ucuz biberon da değildi sadece uç bile 25-30tl idi. Sağolsun bizi masraftan kurtardı :)

Aklınızda bulunsun. Eğer mama akmıyorsa kendiniz bir tığ gibi şeyle açın bir süre idare eder.

Onun dışında bir not daha. Bebekten sonra biz de bir anda birbirimize parlayan bir çift olduk. Özellikle bebek hastaysa ilaç içme ritüeli tam bir kaos oluyordu.
Zamanla geçiyor da siz yine de boşanma lafını çok sık ağzınıza almayın..

:KK70::KK70::KK70:
O an aklından ne geçiyordu acaba?

Oğlum yeni biberon ucuna geçeceği zaman biz eşimle bakınırken satıcı bize "olan biberonu getirin ben ekstra delik açayım gerek yok yenisine" dedi.

Ucuz biberon da değildi sadece uç bile 25-30tl idi. Sağolsun bizi masraftan kurtardı :)

Aklınızda bulunsun. Eğer mama akmıyorsa kendiniz bir tığ gibi şeyle açın bir süre idare eder.

Onun dışında bir not daha. Bebekten sonra biz de bir anda birbirimize parlayan bir çift olduk. Özellikle bebek hastaysa ilaç içme ritüeli tam bir kaos oluyordu.
Zamanla geçiyor da siz yine de boşanma lafını çok sık ağzınıza almayın..

Katılıyorum...

Aynılarını yazmıştım, sizin mesajı görünce sildim:))

Aynısi gibi olay için su an ben bağırıyorum eşime.mübarek ayda günaha girdiyor başka birşey değil.iki şey dedin.mi akılları karışıyor.

Back
X