bir garip biberon kavgası

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.986
49.303
598
herkese iyi aksamlar
hic uzatmadan konuya girmek istiyorum
6 aylik bir bebegim var 2 numarali mamaya gecince mamadanmidir bilmem dunden beri biberondan akmiyordu esime yarin gelirken evdeki biberonlarin 6 18 ay olanini ve birde 2 numarali baska bir mama almasini soyledim.
daha onceden yine gidip aynisindan aldigi istedigim disinda cocugun bir turlu ememedigi kotu biberonun aynisini almış gelmis
sinirlendim ya bunu yine niye aldin aynisi evde var zaten bundan icebilse yenisini neden isteyeyim dedim mamayida almamis ona gore sorun biberonmus kizim tabi ememedi o biberonu ememedikce acliktan agladikca aglamaya basladi beyimiz gecmis odaya telefonla oynuyo canım su cocuga normal bir biberonla emzik alip gelirmisin acliktan agliyo sutum yetmiyo dedim ALMIYORUM naparsan yap gibi bir cumle çıktı agzindan gayet ciddi ve sinirli bi sekilde.
almıyosan topla pılıni pirtini yallah ananin evine gorunme gozume bosayacagim seni dedim hic bisey olmamis gibi evdeki biberonu aldi çıktı gitti giderken sanada saka yapilmiyo ne merakliymissin bosamaya dedi birde kapiyi yumrukladi tabi ve gitti biberonu almaya ama ben saka yapmadigini biliyorum ve o telefonla oynayip zaman kaybedip gitmedigi icin suan kizim biliyorum yari aç uyudu cok sinirlerim bozuldu sıkmaktan butun dislerim agriyor suan o getirecegi biberonu kafasinda parcalamak istiyorum
yaninda ben olmadan hic bir seyi duzgun yapamayan markasini verdigim sutu bile dogru alip getiremeyen bu adamla neden evlendim bilmiyorum aylardir bunu kendime soruyorum hic bir cevap yok dayanamiyorum sinirlerime hakim olamiyorum artik

genel olarak aynı şeyler soruldu burdan yazayım
mamanin markasini değil ay olarak numarasini degistirdim ilk olarak ve mamanin erimedigini farkedince yeni bir mamaya gecmek zorunda kaldigim icin bu kriz oluştu yani benim daha once gidip almadıgım bir sey bitmedi evde var olani kullanamadim sorun ya mamada ya biberondaydi isimi sansa birakamazdim
erkektir anlamaz diyip gecmeyelim anlamak zorundalar mevzu çocuksa eger ölumlu dunya bugun varim belki yarın yokum geride cocugunun hic bir seyinden haberi olmayan bir babayla birakmak istemem cocugumu herkes gibi

Son düzenleme:
Tabi ki eşiniz sorumsuz davranmış ama çocuk da sinirleri çok yıpratıyor. Bazen her şeyi tam yapamıyoruz. Benim merak ettigim;
Esinizin genel tavrı mı bu yoksa bugün ihmalkarlık mı yapmış?

Iyide bu tarz isleri ya birlikte gidin alin yada netten siparis eden..yazik o bebege ya..sizdede hata var..
Birde su aklima takilda benimde i aylik bi kizim.var..benimde sutum yetmeyince biberon kullandim.bebegim her biberondan icerdi..hatta bigun havalininda biberonj kirildi..yanimda yeden biberon yoktu.kizim 2m5 aylikti dusunun..deli gibi agliyordu..ablam 2 yasindaki oglunun biberonjnh verdi mamayi ona yaptim icti hepsini..yeni biberon alana kadar o buyuk bineronu kullanmistim.
Ozetle bebeginiz mamayi sevmiyor olabilir kanimca.
Sık mama degistirmeyin hep ayni mama ile gidin..iyi markalarin mamasini alin.bence o yuzden icemiyor gibi geldi..ozellikle bikac mama var cok kotu kokuyor

Her şey internette satılıyor siz bu işleri kendiniz yapsanız daha iyi olmaz mı.Erkekler anlamıyor bu işlerden pek.
kredi karti kullanmiyoruz bilinen sitelerdede kapida odeme kolayligi yok birde bu 2 gun icerisinde olan bi olay acil olmasa kendomde hider alirdim ama hem cocuk acti hem uyku saatiydi

Almıyorum naparsan yap demeseydi erkekler anlamıyor bu işlerden diye kurtarabilirdik ama adam sı.mış sıvmış :110:
anlamamak tamam kabulum ama ayni biberondan neden bidaha alirsin getirirsin markasini bile verdigim internetten resmini bulup yolladigim sutudemi anlamaz bi insan ya

Tabi ki eşiniz sorumsuz davranmış ama çocuk da sinirleri çok yıpratıyor. Bazen her şeyi tam yapamıyoruz. Benim merak ettigim;
Esinizin genel tavrı mı bu yoksa bugün ihmalkarlık mı yapmış?
tavir olarak soyle hatayi kabil etmeme gibi bir huyu var yoksa sakin bir insandir

Öfkeyle kalkan zararla oturur..bı sakın olurmusun öncelikle.insanlik halı olabilir bu tarz şeyler.ne gerek var birbirinizi yıpratmaya.yedek biberon bulundurun bundan sonra.bebeginizide uyanınca daha iyi karnını doyurursun.hersey karnının doymasi değil,evdeki huzur,sükunet,anlayış sevgi saygı bile bebeğinizi etkiliyor,bebeğinizin ruhuda yara almadan huzurla doymali.madem bebek uyumus.sizde uyuyup dinlenin kendinize gelin derim.

Iyide bu tarz isleri ya birlikte gidin alin yada netten siparis eden..yazik o bebege ya..sizdede hata var..
Birde su aklima takilda benimde i aylik bi kizim.var..benimde sutum yetmeyince biberon kullandim.bebegim her biberondan icerdi..hatta bigun havalininda biberonj kirildi..yanimda yeden biberon yoktu.kizim 2m5 aylikti dusunun..deli gibi agliyordu..ablam 2 yasindaki oglunun biberonjnh verdi mamayi ona yaptim icti hepsini..yeni biberon alana kadar o buyuk bineronu kullanmistim.
Ozetle bebeginiz mamayi sevmiyor olabilir kanimca.
Sık mama degistirmeyin hep ayni mama ile gidin..iyi markalarin mamasini alin.bence o yuzden icemiyor gibi geldi..ozellikle bikac mama var cok kotu kokuyor
soyle acikliyim 2 numarali mamaya yeni gectim her zaman kullandigim markaydi ama 2 numarasi erimiyor gibi bisey oldu 2 gundur kullaniyordum dun biberonu tikadigini farkettim ya mama erimiyo dedim yada biberonun agzi mama icin artik kucuk kaliyo dedim icerik degisti diye her iki ihtimalide goz onunde bulundurup bugun isten gelirken almasini istedim oturdugum yerde arabasiz gidip bu isleri halledebilecegim bir yer maalesef yok arabaylada esim ise gidiyor yani internetten siparis versem bugun yine ayni durumu yasyacaktim cunku elimde olamayacakti hemen ve kredi kartida kullanmiyoruz en cabuk cozum isten gelirken almasiydi nerden bileyim adamin gidip yine ayni biberonu getirecegini yoksa kendim giderdim aksam

Öfkeyle kalkan zararla oturur..bı sakın olurmusun öncelikle.insanlik halı olabilir bu tarz şeyler.ne gerek var birbirinizi yıpratmaya.yedek biberon bulundurun bundan sonra.bebeginizide uyanınca daha iyi karnını doyurursun.hersey karnının doymasi değil,evdeki huzur,sükunet,anlayış sevgi saygı bile bebeğinizi etkiliyor,bebeğinizin ruhuda yara almadan huzurla doymali.madem bebek uyumus.sizde uyuyup dinlenin kendinize gelin derim.
3 tane biberonum var nukun ve 3 undede ayni sorunu yasadim ya biberonlar mama icin uygun degildi ya mamada sorun vardi ilk kez olsa anlayacagim bi insan hidip daha once aldigi yanlia biberonu yine alirmi evde var zaten o biberon ve kullanamiyorum

Ya sanırım bu hep sinirlerim yıpranmasından kaynaklanıyor tahammül edemiyoruz aklıma benim içim geldi :-) bende bugün benimkisine kimyonlu rezene al dedim markasını söyledim ve anneme dedim ki bak kesin arayacak dediğim an arayıp ne alacaktım dedi ve yanlış alıp geldi sonra gidip ben değiştirdim çünkü benim istediğim koca ilçede yokmuş:-)

Böyle her kavgada boşanmaktan söz ediyor musunuz?
O laf ağızdan çıktığında uygulamaya geçmeyi göze almak lazım bana kalırsa.

Böyle her kavgada boşanmaktan söz ediyor musunuz?
O laf ağızdan çıktığında uygulamaya geçmeyi göze almak lazım bana kalırsa.
yoo daha once hic kavga etmedik ben kavgayi sevmem ama bir insan cocugu icin almiyorum derse ozaman onune secenekleri sunarim herkes gibi hassas noktam kizim

Back
X