- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi chamallows
tig denedim sis denedim herseyi denedim kasikla yedirmeyi bile denedim enjektor hic aklima gelmedi kizdigim ben cirpiniyorum cocuk ac diye aciktikca iyice sinirlendi yogurt vereyim dedim cocuk sinirden onu bile yemedi ben cirpinirken rahat rahat telefonla oynamasina sinir oldum kuş kadar cocuk bi uorumdada acikladim 2 gun icerisinde olan bir olay ve tek basima gidemem evim merkeze alisveris yerlerine uzak arabasiz gidemem en cabuk cozum onun alip gelmesiydi oda evdeki yanlis biberonun aynisini alip gelince beynime kan fiskirdi ya
Niye yalniz gidemiyorsun? Bebegi esine birak ve git. Sanirim esine hic birakmiyorsun bebegi. Hali ile adam umursamaz oldu cünkü bag yok bebigi,ile. Hadi onuda gectim, otobüs takside mi yok? Biraz bebeginiz ile bagimsiz olmayi ögrenmelisin.
Ha elbette esin bu olaya iyi tepki vermedi, dogru biberon ve mama'yi alabilirdi. Hani o konuda haklisin fakat sirf annesin diye kizin hasas nokta diye bosanma konusunu etmen cok cok yalnis. Bu sekilde iliski lackalasir. O bebegin sadece mamaya degil, huzurlu bir anne babayada ihtiyaci var.
Esine yavas daha cok sorumlukuk ver. Bez degistirme olsun. Banyosunda yardim, temizlik yaptiginda onunoyalasin, uyutmasinida esin yapabilir mesela.
Yoksa bu tempoda devam edersen, evliligin ciddi yara alir.