• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip bulaşık konusu

Vallahi gidilmez . Hayır çocuk görse mesajları az bile yapmışım sana bak dicek:olamaz:
Neyse ama yapıcak bişey yok,kendi vazifeleri olarak görüyorlarsa bunu istedikleri kadar yıkasınlar hayat onların hayatı sonuçta :)
Bi de yeni üyeyim ben nasıl kapattıracağım,benim de sinirler laçka oldu çünkü :KK53:
Mune Mune den rica edelim. :))) kadınlar ikiye ayrıldı bulaşığı yıkamalıydın diyenler bir de yıkamak zorunda değilsin diyenler. Ama mesele bu değil yıkarsın da yıkamazsın da o an nasıl rahat ettiğine bağlı sonuçta ilk defa gittiğin ev. Sorun sevgilinin gaza gelip yqpmak zorunda olmadığın bir şey için seninle kavga etmesi. Gittiğine gideceğiine pişman etmesi. Çoğunluk bunu göremedi.

Bir kere telefon geldi bahanesi ile annenin ikinizi evde bırakması çirkin bir taktik hiç beğenmedim bu bir.
İkincisi tabiki de yıkamanız lazımdı Türk milletinde bu ilginç bir adettir bulaşıklar yıkanmadan çaya geçilmez bile, kötü bir izlenim bırakmışsınız.
Erkek arkadaşınız film izlemeyi biliyor da bulaşıkları yıkar mısın diye neden sana söylemiyor belli ki annesi fişeklerimiş bu üç.
Ayrıca bu misafirlik falan değil davet de değil, bu tuhaf anlaşılmaz birşey ben olsam kadın dışarıya çıkmaz zorunda kalsaydı ben de onunla çıkardım.
Bu kadar :KK54:
Bu konuya da katılıyorum. Misafir çağırıp dışarı çıkmak da ne. Büyük ihtimal yalnız bırakmak için yaptı ama nerden bakarsan yanlış. Keşke senin annen beni bırakıp gitti diye üste çıksaydın konu sahibi. :KK48:

İyi geceler herkese. Hemen konuya gireyim;
Dün erkek arkadaşımın evine kahvaltıya gittim. Annesi de vardı. Oturduk üçümüz güzelce kahvaltı ettik. Sonra annesine telefon geldi çıkmak durumunda kaldı. Biz sofrada devam ettik kahvaltıya. Yedik,içtik sonra erkek arkadaşım kendince görev dağılımı yaptı. Sen masayı topla,ben film seçiyim diye. Tamam dedim kaldırdım masayı. Herşeyi yerleştirdim yerine güzelce. Bulaşıkları akıtıp lavabonun kenarına koydum. Bulaşık dediğim üç bardak,çatal ikide tabak.
Akşama eve geldik,bana bi mesaj. Vay efendim sen bulaşıkları niye yıkamadın. Nasıl onları öyle bırakırsın. Ne kadar ayıp falan baya ciddi ciddi trip atıyor bana. Dedim annen bişey mi dedi,noluyor diye. Yok benim annem ben üzülmeyeyim diye demez bişey ama bozulmuştur. Kalktı sabahın köründe bize kahvaltı hazırladı o falan. Bi kere beni ısrar kıyamet çağıran sensin. Madem kıyamıyosun annene geçip sen yıkasaydın,ben misafir gelmişim o eve. Ayrıca tamam ilişkimiz ciddileşiyor giderek ama ben ne o evin kızıyım,ne de gelin konumundayım şu an . Yalakalık yapar gibi de olmak istemiyorum ve annesini tanıyorum,gerçekten çok tatlı bi kadın bişey diyeceğine gerçekten ihtimal vermiyorum ama dünden beri bozuğuz hala bu nedenden.
Haklılık payı var mı sizce? Yıkamam gerekir miydi?
Diğerlerinin aksine ben yıkamazdım zira başka birinin de benim evimde bulaşık yıkamasını istemem.

Bu konuya da katılıyorum. Misafir çağırıp dışarı çıkmak da ne. Büyük ihtimal yalnız bırakmak için yaptı ama nerden bakarsan yanlış. Keşke senin annen beni bırakıp gitti diye üste çıksaydın konu sahibi. :KK48:
Yok ya yani numara olduğuna ihtimal vermiyorum,öyle bir şey düşünmemişlerdir heralde. Yada düşünmüştür de olabilir gerçi. Burda biraz takıldıktan sonra herşeye ihtimal veriyorum şu an:KK48:

Vallahi gidilmez . Hayır çocuk görse mesajları az bile yapmışım sana bak dicek:olamaz:
Neyse ama yapıcak bişey yok,kendi vazifeleri olarak görüyorlarsa bunu istedikleri kadar yıkasınlar hayat onların hayatı sonuçta :)
Bi de yeni üyeyim ben nasıl kapattıracağım,benim de sinirler laçka oldu çünkü :KK53:
_________

Back
X