İyi geceler herkese. Hemen konuya gireyim;
Dün erkek arkadaşımın evine kahvaltıya gittim. Annesi de vardı. Oturduk üçümüz güzelce kahvaltı ettik. Sonra annesine telefon geldi çıkmak durumunda kaldı. Biz sofrada devam ettik kahvaltıya. Yedik,içtik sonra erkek arkadaşım kendince görev dağılımı yaptı. Sen masayı topla,ben film seçiyim diye. Tamam dedim kaldırdım masayı. Herşeyi yerleştirdim yerine güzelce. Bulaşıkları akıtıp lavabonun kenarına koydum. Bulaşık dediğim üç bardak,çatal ikide tabak.
Akşama eve geldik,bana bi mesaj. Vay efendim sen bulaşıkları niye yıkamadın. Nasıl onları öyle bırakırsın. Ne kadar ayıp falan baya ciddi ciddi trip atıyor bana. Dedim annen bişey mi dedi,noluyor diye. Yok benim annem ben üzülmeyeyim diye demez bişey ama bozulmuştur. Kalktı sabahın köründe bize kahvaltı hazırladı o falan. Bi kere beni ısrar kıyamet çağıran sensin. Madem kıyamıyosun annene geçip sen yıkasaydın,ben misafir gelmişim o eve. Ayrıca tamam ilişkimiz ciddileşiyor giderek ama ben ne o evin kızıyım,ne de gelin konumundayım şu an . Yalakalık yapar gibi de olmak istemiyorum ve annesini tanıyorum,gerçekten çok tatlı bi kadın bişey diyeceğine gerçekten ihtimal vermiyorum ama dünden beri bozuğuz hala bu nedenden.
Haklılık payı var mı sizce? Yıkamam gerekir miydi?