Bir garip bulaşık konusu

Konuda asıl sorun bulaşık değil ki
Asıl sorun erkek arkadaşınızın "anneci"olması
İşi ciddiye bindirme kısmını iyi düşünün derim
O yüzden bu kadar uzadı ya zaten. Sanki her defasında aynı şeyi yapıyorum. Düzgünce gel söyle böyle yapsan daha hoş olurdu diye bu kadar abartmanın ne manası var

Ben olsam yıkardım, evin kızı ya da gelini olmama gerek yok

Erkek arkadaşınız ile görev dağılımı sizin bileceğiniz iş, ki madem rahatsızdınız o an itiraz etmeliydiniz,
de o bulaşıklar öyle bırakılmaz.
Bunun için evin gelini/kızı olmanıza gerek Yok.
Bir arkadaşınıza da gitseniz bulaşık öyle bırakmak kabalık. Size kahvaltı hazırlamış kadın, 2 tabak elinize yapışmazdı.
Siz hesaplar yapmışsınız ayağınıza dolanmış gibi...

Evet evet evet. Siz davet edildiginiz yerde hic bir seye el surmezmisiniz. Ben 47 yasinda oldugum halde yardim ederim gittigim yerde. Ustelik bunu size hazirlayan bir anne buyugunuz. Gercekten cok ayip etmissiniz.
Ben bize gelen misafirin kalkıpta mutfakta bulaşık yıkamasını istemem,yıkatmam da. Yardım tabi ki edilir,topladım sofrayı zaten ama o an düşünemedim onu bu kadar lafı hakettim mi

Bulasik makinesine koysaydin keske, eger yoksa 2-3 bardak catal degilmi iki dk elinle yikasaydin.

Yalakalikla alakasi yok bunun bi arkadasa, akrabaya yada komsuya cagirilsamda yardim amacli yikardim. Yani ben oyle yapiyorum.

Ben olsam büyük ihtimalle yikardim. Ama "hmm, bak bulasigi da yikamis, temiz kiz" desinler diye değil.
Eger icinden yikamak gelmediyse de bu şekilde sorun çıkarmasi anlamsız geldi. Senden yikamani beklemis olsa bile...

Yedigim yemegin bulasigini birakmam yikarim sizinki ayri bi konu simdiden boyleyse evlilik olursa buyuk sorunlar yasarsiniz

Konuda asıl sorun bulaşık değil ki
Asıl sorun erkek arkadaşınızın "anneci"olması
İşi ciddiye bindirme kısmını iyi düşünün derim
aynen oyle biz de misafurlikte bulasik yikiyoruz ama bu durum farkli belli ki adam anneci konu sahibi bu cocukla evlenirse cok konu acar bu bdv' de

Yıkaman gerekirdi elbette ama art niyetle yikamamazlik yapmamışsin düşünemedim diyorsun gençsin belki de kendi evinde bile iş yaptirilmiyor sana bu kadar uzatılması da yanlış olmuş .
Fakat şundan adım gibi eminim bulaşıkları anne görmüş söylenmiş erkekler böyle şeylere dikkat etmez

Bende yıkardım tabiki, evin hanımı için sakınca hissetmezsem mutlaka yardım ederim.
Evet o biraz abartmış ama sizde ayıp etmişsiniz.
Annesi birşey demese bile o senin adına utanmış olabilir.
Ayrıca kadın bişi dese yeri var, ben olsam bende derim. Evime gelmiş oğlumun kız arkadaşı,kahvaltı hazırladım, çıkmam gerekti, bir geldim bulaşıklar lavaboda
Sen sevgiline söyle dalmışım yoksa yıkardım ama sende b.... çıkarma söylenmenin diyee

Buarada bu zmndaki kizlar niye bole? Ciddi dusunuyoruz diosun iki tabagin lafini ediyosun.. evlenince kac tabak yikiycaksin haberin var mi? Cocuklarin olunca hele :)
Evlilik cicek bocek degil yani :)

Hos sevgilinde asagi kalmaz ama..
Tamam da şu an evli değiliz,beraber yedik o kahvaltıyı madem bu kadar dert ediyordu,hadi bulaşıkları da yıkayalım deseydi.

Ben de olsam yikardim. Arkadasima, ablama ve ya akrabalarima gittiyimde bile bulasiklari ben yikarim. Bulasik yikamak icin evin gelini olmaniza gerek yok. En onemlisi sizi kahvaltiya davet etmisler, ne kadar dusunceli, becerikli oldugunuzu kaynananiza gostermeliydiniz. Eger ben anne olsam oglumun sevdiyi kiz ayni seyi yapsa bu kiz cok beceriksiz derdim. Hic kusura bakmayin, cocuk hakli. O da kesin annesinin yaninda utanmisdir ...

Buarada bu zmndaki kizlar niye bole? Ciddi dusunuyoruz diosun iki tabagin lafini ediyosun.. evlenince kac tabak yikiycaksin haberin var mi? Cocuklarin olunca hele :)
Evlilik cicek bocek degil yani :)

Hos sevgilinde asagi kalmaz ama..
Yanı yarin birgün adamın donlarını coraplarini yikayacakken :) böyle üç tabağın lafını yapmasaydı keske

Tamam da şu an evli değiliz,beraber yedik o kahvaltıyı madem bu kadar dert ediyordu,hadi bulaşıkları da yıkayalım deseydi.
Evli olman gerekmio tatlim.. kac yasindasin bilmiorum evde ne kdr is yapiosun bilmiyorum ama... yemek yendiyse usulen onlar toplanir.. kaldiki kadin kendi gitmeseydi yikardi muhtemelen..

Erkek arkadasin ise bu sekilde solenmeyip yikiycakti ya da hadi topliyalim dese daha iidi ama dememis. Onun tavri yanlis ama seninkide genel anlamda yanlis. Belkide annesi solendi, kim bilir? Belki dediki kocaya gelmeyi dusunuyo ama iki bulasigi bile yikamamis? O zmn sevgilinin sartelleri atmistir. Hakli yapmaz onu ama..

Şimdiki gençler iş söz konusu olunca nedense hep"dusunemedim"diyorlar.
Öyle birde her şeyi düşünüp biliyorsunuz ki!tek yapmak istediginiz: ye, iç ,süslen ,gez toz.20 yaşındaki kızlara hizmet etmekte koyuyor insanatembel bir nesil var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…