O yüzden bu kadar uzadı ya zaten. Sanki her defasında aynı şeyi yapıyorum. Düzgünce gel söyle böyle yapsan daha hoş olurdu diye bu kadar abartmanın ne manası varKonuda asıl sorun bulaşık değil ki
Asıl sorun erkek arkadaşınızın "anneci"olması
İşi ciddiye bindirme kısmını iyi düşünün derim
Ben bize gelen misafirin kalkıpta mutfakta bulaşık yıkamasını istemem,yıkatmam da. Yardım tabi ki edilir,topladım sofrayı zaten ama o an düşünemedim onu bu kadar lafı hakettim miEvet evet evet. Siz davet edildiginiz yerde hic bir seye el surmezmisiniz. Ben 47 yasinda oldugum halde yardim ederim gittigim yerde. Ustelik bunu size hazirlayan bir anne buyugunuz. Gercekten cok ayip etmissiniz.
aynen oyle biz de misafurlikte bulasik yikiyoruz ama bu durum farkli belli ki adam anneci konu sahibi bu cocukla evlenirse cok konu acar bu bdv' deKonuda asıl sorun bulaşık değil ki
Asıl sorun erkek arkadaşınızın "anneci"olması
İşi ciddiye bindirme kısmını iyi düşünün derim
Bulaşık yıkanabilirdi orda sorun yok benceaynen oyle biz de misafurlikte bulasik yikiyoruz ama bu durum farkli belli ki adam anneci konu sahibi bu cocukla evlenirse cok konu acar bu bdv' de
Tamam da şu an evli değiliz,beraber yedik o kahvaltıyı madem bu kadar dert ediyordu,hadi bulaşıkları da yıkayalım deseydi.Buarada bu zmndaki kizlar niye bole? Ciddi dusunuyoruz diosun iki tabagin lafini ediyosun.. evlenince kac tabak yikiycaksin haberin var mi? Cocuklarin olunca hele :)
Evlilik cicek bocek degil yani :)
Hos sevgilinde asagi kalmaz ama..
Yanı yarin birgün adamın donlarını coraplarini yikayacakken :) böyle üç tabağın lafını yapmasaydı keskeBuarada bu zmndaki kizlar niye bole? Ciddi dusunuyoruz diosun iki tabagin lafini ediyosun.. evlenince kac tabak yikiycaksin haberin var mi? Cocuklarin olunca hele :)
Evlilik cicek bocek degil yani :)
Hos sevgilinde asagi kalmaz ama..
Evli olman gerekmio tatlim.. kac yasindasin bilmiorum evde ne kdr is yapiosun bilmiyorum ama... yemek yendiyse usulen onlar toplanir.. kaldiki kadin kendi gitmeseydi yikardi muhtemelen..Tamam da şu an evli değiliz,beraber yedik o kahvaltıyı madem bu kadar dert ediyordu,hadi bulaşıkları da yıkayalım deseydi.
Aynen ilkte gitsem sonda gitsem yardim ederim iki bulasik nolcakYanı yarin birgün adamın donlarını coraplarini yikayacakken :) böyle üç tabağın lafını yapmasaydı keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?