Bir garip bulaşık konusu

Evlerine gidip annesi ile kahvaltı yapacak kadar yakınsınız lakin bulaşık yıkayacak kadar da uzak,bu biraz nasıl işime gelirse durumu olmuş.
Zaten mutfakta yemissiniz,sevgiliniz sen bunları kaldır ben içeri gidip film seçeyim tarzında konuşmuştur yani siz başka odadan mutfağa geçmediniz
Yaptığınız şey hoş değil diye düşünüyorum

kesinlikle anlatmaya çalıştığım şey buydu teşekkür ederim. Ki zaten başta haklısın düşünemedim dedim buna rağmen üstüme gelmeye büyütmeye devam etti. Bende geri adım atmadım sonra

Biri beni kahvaltiya cagirirsa ben de bulasiklari yikardim. Masadakileri toplayip lavaboya koymak hos olmamis. Size deger vermis cagirmislar. Siz de nezaketen yikamaliydiniz. Masadakileri kenara herkes koyar. Bunun nisanli evli olup olmamakla alakasi yok. Nezaket kurali bence.

Anne olunca anlarsiniz kizlar. Kiz annesi bile olsam kizimi boyle yetistirmezdim. Birazda yetistirilmeyle alakali bir durum bu. Benim oglum oldugu halde masayi kurar toplar. Ayy sen erkeksin elleme demem. Ilerde evlendiginde esinede yardim etsin isterim. Hele birde erkek annesi olunda o zaman daha iyi anlarsiniz.
Ilk defa gitmissiniz veya gitmemissiniz. Isterseniz bu gittiginiz halaniz olsun. Nolursa olsun sonucta aksamdan kalan bulasigi yikamaniz istenmiyor sizden. Davet edilmissiniz o bulasigi yikamaniz gerekirdi. Maalesef yeni nesil kotu yetisiyor bence. Benim nacizane fikrim bu.

Son düzenleme:
ben olsam yıkardım.insan ilk kez gittiği bir yerde bile yardım eder gerekirse yıkar bile ne olucak ki.bunun yalakalıklada alakası yok sevgilin daha güzel bir dille anlatabilirdi o ayrı..

kimse bulaşık yıkamam demiyor mesela size ayse gelmis olsun gün yapiosunuz kizcagiz ayip olmasin diye ttuttu tabagini mutfaga birakti ama yikamadi napiosunuz gidip baska gun "ayse sen ne terbiyesizsin kizz bulasiklari yikamamissin "dior musunuz yani olay ev sahiplerinin kiza tavri kizi darlamalari

Bende hatta şu andan itibaren bunu normalleştiren hanımlara da
Ben artık şaşırmıyorum bu gözler gelinlik yapmak istiyorum diyen konu gördü oda neyse artık gelinlik yapmak demek de ev işi yapmakmış gerçekten kv mi başımda taşımak istiyorum bunları gördükçe biz yeriz içeriz beraber yaparız bir gün laf demedi aksine herkesin eli ayağı tutuyor herkes kendi işini yapsın der kadın iyi ki diyorum başka türlü insana denk gelsem kafayı yerdim

Ay bu fena bir kezban
Her misafir premses olmuyor. anne olmadan o evde hiç iş yapmadın mı?
Sevgilin de hangi gezegenin kamili acaba?

Cok tebrik ediyorum sizi. Dogru tespit
Gercek hayretler icinde okuyorum bazi yorumlari:) iki bulasiktan hizmetciye nerden gelirsiniz? Bu kdr rahatina duskun insan varsa ev bark sahibi olmamali cocuk sahibi olursan hele hapi yuttun. Camasiri bulasigi bitmiyo malum..

erkek arkadaşınız çok bencil ve gerikafalı .evlendiğinizde size yük olacak. siz misafir gitmişsiniz ama o film seçmeyi görev bilip tüm yükü size yıkmış.bir de üstüne hesap soruyor.burada olması gereken bulaşıkları o yıkamaya başlardı.siz de yardım etmeyi teklif ederdiniz.bu durum annesiyle ilgili değil.sevgiliniz çok bencil

Ayseninde gittigi evde daha onemli isleri vardi dimi veya cok acelesi vardi bulasigi yikamamak icin.

Anne olunca değil erkek annesi olunca belki anlayabiliriz diyeceğim ama onu da sanmıyorum. Büyüğümsünüz anladığım kadarıyla sizi kırmak istemiyorum gece gece ama iki tabak yıkamadım diye neden ve nasıl kötü yetiştirilmiş oluyorum? Anneciğim gayette güzel yetiştirdi beni. Bu arada eğer benim de bi kızım olursa onu da aynı bu şekilde yetiştiricem. Ve tekrar söylüyorum; ev sahibini yakınen tanımadığım bi evde ekstra bi durum yoksa gidipte bulaşığını yıkamam,benim misafirim gelip benim evimde bulaşık yıkamaya kalksa aynı şekilde yıkatmam. Aldı üstünde misafir. Bizde misafirden bişey beklenmez,genç kız olduğu için ekstra beklentilere hiç girilmez

Gercek hayretler icinde okuyorum bazi yorumlari:) iki bulasiktan hizmetciye nerden gelirsiniz? Bu kdr rahatina duskun insan varsa ev bark sahibi olmamali cocuk sahibi olursan hele hapi yuttun. Camasiri bulasigi bitmiyo malum..
Inan bana yeni nesilin durumu vahim. Diller bir karis. Burada hep kaynanalar sikayet ediliyor ya ilerde gelinler sikayet edilecek emin olun.

Oo annesini memnun etmezsen dünyayı dar edecek bi adam. İlk defa gittiğin evde sen otur ben kaldırırım diyeceğine bi de bulaşık yıkamadığın için hönkürmüş. 5 senelik evliyim eşim bana demez dedirtmem haddini bildir bilmezse uğraşma.

Bu arada konu bulaşığı yıkamaması olmamalı hanımlar. Siz yapmayın bari. Burdaki sorun adamın anasına yalakalık yapacam diye sevgilisi olsa dahi ilk defa evine gelen misafirine terbiyesizliği. Evet yıkanadabilir ama ne olursa olsun stres vardır bi elini kolunu nereye koyacağını bilememe demek ki o kadarına rahat etmiş o kadarını yapmış. Ayrıca misafirinin bulaşığını dert eden bi zahmet çağarmasın.

kusura bakma ama hatalısın ben bir yere misafirliğe gittiğim zaman bile yardım edeyim vs derim bu görgüden yetiştirilmeden ileri gelir.

20 yaşındaki erkeklere hizmet etmek koymuyor demek ki.erkeklerin de bizim gibi 2 eli gelişmiş bir beyni var .peki bu işleri yapmak neden erkeklerden hiç beklenmiyor? göze hep genç kızlar batıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…