Bir garip Değersizlik hissi

Ya işte o benımkını aynı sekıl kutlamıstı. Bende ayıp olmasın dedım. Yoksa ınanın artık kımsenın dogumgununu kutlayacak ne zamanım ne param var

Gelemeyeceğini belirttikten sonra ısrar ayıp ettin vs gibi ithamlar bence aşırı gereksiz olmuş. Yani bence haddinizi aşmışınız. Daha sabahında ağırlamış sizi evinde. Tek suç unutan kocasının. Çocuklarla hazırlan çık trafik park yeri mağzaya çık işlerini halletmeye başla… hop gelmedin ayıp ettin. Anında elindekini bırakıp gelmeye başlasa 1 saat zaten.
Siz ertesi gün gitseydiniz madem. Kadına neden vicdani yük yüklediniz ki amaç onu mutlu etmekse?

Gelecegı yer en fazla 20 dk. Ayrıca haklısınız ama benımde sorunum degıldı ozaman.ben haberlı gıttıgım halde kapıda kaldım.ozaman kusıra bakmayın ama gercekten gelemıcek durumdayım yarın gelsenız olurmu denir degılmı. Buda bır cevap

Haberli gidip kapıda kalmanız kocasının hatası onu arayıp aşkolsun ya kapıda kaldık bak vs denebilirdi eşine bu ayrı. Kadına gel hemen ayıp oldu uzaktan gelmişti ben de hastaydım va sadece vicdani yük yüklemek. Yarın tekrar gelin denmesi de saçma tekrar o uzaktan yol çeksin sen de hastaymışsın ama yine de yarın gel benim için kutlamamı yap hediyemi de ver denmez bu da haddini aşmak zira. Sizin durumu toplayıp tamam madem yarın uğrarız hem hediyeni verir pastanı keser hem bir kahveni içeriz müsaitsen diye toplamanız gerekirdi bence.

Ayrıca bakın ona ayıp oldu dediğinize hiç de ayıp olmamış. Yapması gerekeni yapmış ertesi gün gitmiş amaç arkadaşımız mutlu olsun ise. Muhtemelen arkadaşınız kusurabakma gerçekten çok üzüldüm ama gelebilcek durumda değildim diye açıklamasını da yapmıştır ki siz de diyorsunuz hep alır evine öyle biri değildir diye. Bu benim fikrim ama bence ortada iki tarafın da suçu yok sizin gereğinden fazla müdahaleniz var sadece ki siz de iyi niyetlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…