• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip dert :(

Sakin olmadan sınava başlamamak gerçekten iyi bir yöntem, bodoslama dalmamak lazım ama onu başaramıyorum farkında değildim bu zamana kadar. Bir de daralınca devam etmek yerine durmak lazım. He bir de ben baştan başlayamıyorum sınava biliyor musun. İlk soruya bakıp en arka sayfaya geçiyorum neden bilmiyorum :KK70: karışıyor işler

Ben de bir göz atarım son sayfalara falan ama kaydırma olur diye korktuğumdan baştan başlarım. Bir de ben paragraf olarak yazılmış tek sayfaya 3 soru sığdırılan 30 sayfalık kitapçığı okurken milletin çıktığını gördükçe iyice geriliyorum, bunlar sınavdan çıkıp evlerine de gitmiyorlar, kapıda bekliyorlar grup halinde sınavı kötü geçenleri sinir etmek için. :KK53: Bizim okulda hırs ve rekabet hat safhada millet 80 aldığı dersi bırakıp yeniden alıyor, müthiş bir rekabet var bu da beni geriyor sanırım.

Bir uzmana başvurmalı.

Ben de bir göz atarım son sayfalara falan ama kaydırma olur diye korktuğumdan baştan başlarım. Bir de ben paragraf olarak yazılmış tek sayfaya 3 soru sığdırılan 30 sayfalık kitapçığı okurken milletin çıktığını gördükçe iyice geriliyorum, bunlar sınavdan çıkıp evlerine de gitmiyorlar, kapıda bekliyorlar grup halinde sınavı kötü geçenleri sinir etmek için. :KK53: Bizim okulda hırs ve rekabet hat safhada millet 80 aldığı dersi bırakıp yeniden alıyor, müthiş bir rekabet var bu da beni geriyor sanırım.

Bir uzmana başvurmalı.
Psikolog mu yoksa başka bir uzman mı :D aynı ben işte ya milletin optiğine bile bakıp sinir oluyordum :D benden çok çözmüşler diye..

:KK70::KK70::KK70:yok benimki tekniksiz istanbulda:KK70::KK70::KK70:
bence gidin ama unutmayın içmeyi benim gibi:KK53:
Psikologa mı gitmiştin pekii yok içmeyi unutmam :D

Ay kızlar konuyu görünce bende sormo_Oak istedim. Bende topluluk içinde konuşurken çok heyecanlanıyorum kendimi iyi ifade edemiyorum kem küm ediyorum. Bu konuda tavsiyelerinize açığımo_O

Psikolog mu yoksa başka bir uzman mı :KK70: aynı ben işte ya milletin optiğine bile bakıp sinir oluyordum :KK70: benden çok çözmüşler diye..

Psikologa mı gitmiştin pekii yok içmeyi unutmam :KK70:
Ben alkol almıştım bir kere bir işe yaramadı ama o gün sevgilimle kavga etmiştik aynı günde kursum vardı o yüzden alnıştım fakat yine konuşurken heyecanlanmıştım. İlginç bazen de normal k konuşuyorum ama uzun birşey anlatmam gerekiyorsa yine kasılıyorum

Ben alkol almıştım bir kere bir işe yaramadı ama o gün sevgilimle kavga etmiştik aynı günde kursum vardı o yüzden alnıştım fakat yine konuşurken heyecanlanmıştım. İlginç bazen de normal k konuşuyorum ama uzun birşey anlatmam gerekiyorsa yine kasılıyorum
Kız ben de diyorum hap alıyorsun onu diyorsun sandım :D ilaç olarak, ben alkol almıyorum ama alsam da zaten iyice batırırım :D

Ay kızlar konuyu görünce bende sormo_Oak istedim. Bende topluluk içinde konuşurken çok heyecanlanıyorum kendimi iyi ifade edemiyorum kem küm ediyorum. Bu konuda tavsiyelerinize açığımo_O
O biraz sakinlik, kendini hazır hissetmene bağlı. Yani sen de normal onlar gibi bir insansın, konuşacağın şeyi kafanda tasarlayıp konuşacaksın ya da şöyle diyeyim konuşurken aklından başka şeyler geçmeyecek. Öyle oluyorsa konuşamazsın. Konuşurken sadece konuştuğuna odaklanacaksın ki heyecanlanıp batırmayasın. Ustteki yorumu da yanlış yazdım, başka bir üyeyi alıntılayacaktım şimdi anladım sen olduğunu kusura bakma :)

O biraz sakinlik, kendini hazır hissetmene bağlı. Yani sen de normal onlar gibi bir insansın, konuşacağın şeyi kafanda tasarlayıp konuşacaksın ya da şöyle diyeyim konuşurken aklından başka şeyler geçmeyecek. Öyle oluyorsa konuşamazsın. Konuşurken sadece konuştuğuna odaklanacaksın ki heyecanlanıp batırmayasın. Ustteki yorumu da yanlış yazdım, başka bir üyeyi alıntılayacaktım şimdi anladım sen olduğunu kusura bakma :)
Ya başka bişey düşünmüyorum sadece bana söz hakkı tanınınca nasıl konuşacağımı heyecanlanmasam bari diye düşünüyorum

Ay teşki öyle bi hap olsa bilare sakinleştirici içmişliğimde var ama ondada alkol varmış zaten :KK70::KK70::KK70:
:D keşke sınavdan önce ya da ilk sevgili buluşmasına falan giderken atsak ağzımıza ohh mis gibi sınavımızı da geçirsek konuşmamızı da sağ salim yapsak keşke :D

Ya başka bişey düşünmüyorum sadece bana söz hakkı tanınınca nasıl konuşacağımı heyecanlanmasam bari diye düşünüyorum
Basit konuş basit duşun bence. Yani komplike düşünmene gerek yok, ben sen o diye başla kafanda tasarla yavaş yavaş konuş hiç acele etme.

:KK70: keşke sınavdan önce ya da ilk sevgili buluşmasına falan giderken atsak ağzımıza ohh mis gibi sınavımızı da geçirsek konuşmamızı da sağ salim yapsak keşke :KK70:
Sevgiliyle buluşurken o kadar heyecanlanmıyorum yani heyecanlanıyorum ama bu beni rahatsız etmiyor. Gece sabahlıyorum uyku falan yalan oluyor

Basit konuş basit duşun bence. Yani komplike düşünmene gerek yok, ben sen o diye başla kafanda tasarla yavaş yavaş konuş hiç acele etme.
Zaten acele edince daha çok karışıyo yani bazen normal konuşuyorum bazende tam tersi kekelediğim kuzardığım oluyo.r

Psikolog mu yoksa başka bir uzman mı :KK70: aynı ben işte ya milletin optiğine bile bakıp sinir oluyordum :KK70: benden çok çözmüşler diye..

Psikologa mı gitmiştin pekii yok içmeyi unutmam :KK70:
hayır psikiyatriste:KK53::KK53:
diksiyon kursu:KK73:

Aslında diksiyonumda bir sorun yok hatta beğeniyorlardı son zamanlarda biraz çevrenin etkisiyke bozulnuş olabilir ama diksiyonda nefes egzersizleri var onlar işe yarayabilir
benim diksiyonumda da hiç sorun yok ama nefes egzersizleri için bu sene diksiyon kursuna gideceğim sinirlenince falan kelimelerim birbirine giriyo çünkü

Back
X