- 29 Mart 2016
- 60
- 60
- 3
- 39
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
merhaba bayanlar sizi yıllardır takip ediyorum ama bir türlü üye olmak nasip olmadı .. Allah başka dert vermesin ama benim küçük bir sorunum var o da (şimdilik).. öğretmenlik mezunuyum .. alan sınavı gelince dört yıldır atanamadım.. Evliyim .. Allah bebek nasip etti şimdi bir de bebeğim var.. yıllardır evde ders çalıştım ( dersanesiz) bir türlü yapamadım.. 28 yaşıma geldim bi yerlerde de çalışmadım hiiçç .. ve bu sene atanmak istiyorum .. sorun şu ki sınava son iki ay kaldi .. yıllardır ders çalışıyorum bilgiler hala taze beynimde .. sanki disiplinli çalışsam olacak gibi hissediyorum; ama bebeğimle bu işi nasıl yapıcam gerçekten bilmiyorum.. günledir düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.. gurbetteyim .. annem kayınvalidem uzakta .. yanıma gelip kalabilcek kimsem de yok .. tek gelebilecek olan kayınvalidem.. işte sıkıntı da burada başlıyor.. kayınvalidem beni sever aramızda bariz bir sorun yoktur ; fakat ben kendisi ile pek anlaşamıyorum yani farklı dillerde farklı kültürlerde yaşıyoruz.. her seye karısır.. çook cahildir sadece bildiğini okur.. buraya yanıma geldi on gün kaldı geçenlerde.. oğlumun ağzına turşu suları mı tıkmadı ( 5 aylık bebeğe ) her bulduğu yiyeceği içeceği onu tatsın bunu bilsin diyerek verdi. kendi üşüdüğü için oğlumu kömür kaloriferli evde ( 27 derece ) kat kat giydirdi .. mutfağıma düzenime giyim kuşamıma saçma sapan laflar mı etmedi falan da filan .. işte bilirsiniz klasik kaynana .. çok da uzatmak istemiyorum.. kısacası anlaşmamız pek mümkün değil ayni evde .. bir de olumlu yönlerinden bahsedeyim.. oğluma gerçekten kendi oğluna bakar gibi şefkatle bakıyor.. onunla oynuyor uyutuyor giydiriyor.. sadece mamasını yedremiyor.. gece de beraber uyudular o burdayken beni sadece mama için uyandırdıı .. sayesinde aylardır gece uyumayan ben on gün güzel uyku çekmiştim ....ha bir de kayınpeder muhabbeti var .. şimdi kayınvalide buraya gelirse o da çalışmadığı için belki de gelmk isteyecek.. ben güzel ders çalışma adına sadece iki aylığına bunlara katlanmalı mıyım ? geleceğim için oğlum için ... bu arada ben günde iki üç tane sigara kullanıyorum çok bunaldıkça ve bunu kimse bilmiyor eşim de dahil olmak üzere .. kimseye belli etmem çok bunalınca kahve yapar balkonumda kafamı dinlerim.. eee haliyle kayınvaldie gelirse bunu da yapamıcam .. belki de daha da sinirli olup sorun çıkarıcam ..bilmiyorumm.. durum vaziyet böyle kızlar geleceğim adına iki ay dişimi sıkabilir miyim ? yoksa hem ev hem koca hem oğlum hem ders hepsini bi arada yürütüp bu işi başarabilr miyim ?
fikirleriniz önerileriniz nelerdir merak ediyorum ..
lütfen görüşlerinizi buraya yazın belki bana yol olur umut olur ... teşekkürler
fikirleriniz önerileriniz nelerdir merak ediyorum ..
lütfen görüşlerinizi buraya yazın belki bana yol olur umut olur ... teşekkürler