Bir garip dip röfle ve taciz :((((((

Pislik herif.
Agziniza saglik. Az bile kufretmissiniz.
Olayin ustunden zaman gecmis. Bence kapatin. Biliyorum sinirlisiniz ama olay ilerlemeden gitmissiniz.
Esinizide karistimayin bence o sinir aninda her seyi yapabilir koruma icgudusuyle
Gecmis olsun.

bu neden tercihi hep bayanlardan yana yapıyorum
artık erkeklere güvenmek çok büyük hata

ya hepsi böyle sapık ruhlu değil ki..
manyak çok ülkede. kadın kuaförlerin taciz ettiği bile var yani
kimseye güven olmuyor

tamam anladım canım neresi olduğunu.çokda yakınmış bana.bende uyarırım çevremdekileri

Ne insanlar var yahu. Hem de iş yeri açmış adam oradan ekmek parası kazanacak. Sen gider misin bir daha, çevrene de söylersin. Adamın adı çıkar. Ne yazık bunlara itibar ediyorsa.

Hayır utanması gereken siz değilsiniz, çocuğuyla işyerine gelmiş bir genç kadını bu şekile rahatsız edip üzen bu adam utanmalı. Şerefsiz!!!

Hic dikkat etmedim şimdiye kadar. Oldu da anlamadım mı acaba tabi omzumu oksayan olmadı da şükür. Ayyy nelerden medet umuyorlar iğrenç zavallilar.

Nasıl iğrenç insanlar

Bursada değilim canım ama belki duyan olur rezil olur belki pis adam

ohaa okurken benım boğasım geldı adamı!

musterı memnunıyetı dıye bı kavram yok bunlarda,nerdeyse sen yolunu yapmışsındır tacızın diyecek adam..

sakın bıdaha muhattap olmayın,dırek derneğe sıkayet edın!

ağzım acık kaldı cevaplara bak sen..terbıyesızler

Buradan oraya uçup o adamın kafasını duvara çarpasım geldi şuan o Fatih midir nedir ondan daha çok o adama sinir oldumSiz 2 gün sonra arayın 2 gün niye ki yarına konuşulmuyormu bu ayrıca sizin yanınıza bırakmayız ne demek ne yapabilir ki saçmalık gerçekten Aramayın bence bir daha iyice sinirinizi bozacaklar belli derneğe şikayet edin gereken yapılmasada biraz da onların canları sıkılsın pislikler

Son düzenleme:
Demek ki onlara cok normal geliyor goz yumuyor çalışanına kendi aramizda hallederizmis itibari iki paralik olacak diye korkunca sizi yumusatmaya calismis. Hic şikayet almamislar basina gelen baska musteriler de olabilir ama böyle kolay dile getirilecek bir olay degil ki taciz, olay buyur duyan ne der diye cekiniyorlardir. Belki de anlamamislardir ne bileyim keske sessiz kalmasalar ama işte...

Son düzenleme:

Her zaman tek bi kuaföre gideceksin.. Kuaför erkekler çoğunlukla öyle oluyor zaten..

ıyyyyy... allahın cezası heriffff...

işyerinde hanımların hepsine söyle ,gitmesinler o kuaföre .

hatta açık açık yaz bence kuaförün adını .

Aynısı benim başıma da geldi. Lise 2 nin yaz tatilinde, kuaför saçlarımı yıkarken boynuma ve omuzlarıma dokunmuştu. Ama taciz dokunması, normal değil. Artık utancımdan sesimi de çıkaramamıştım. Adam bir de karısıyla birlikte çalışıyordu. Pis sübyancı, aklıma geldi sinir oldum yine

kuaförü arayıp adamın adını vererek şikayet edin kızım yanımdaydı etkilenmesin diye sesimi çıkaramadım diyin..yanına kar kalmasın..gerçi ben olsam sesimi çıkarırdım ki kızım da görsün öğrensin ne tepki verileceğini diye..ama henüz geç değil arayıp şikayet edin..

Son düzenleme:
şimdi okudum şikayet etmişsiniz ama öyle bir yerden de öyle bir tepki gelmesi normal..belki şikayet ettiğiniz adamda aynı şekilde davranıyoki elemanları da cesaret alıyor..derneğe şikayet edin bencede..

ıyyyyy... allahın cezası heriffff...

işyerinde hanımların hepsine söyle ,gitmesinler o kuaföre .

hatta açık açık yaz bence kuaförün adını .

Her zaman tek bi kuaföre gideceksin.. Kuaför erkekler çoğunlukla öyle oluyor zaten..

konularda insanlara KIT diyordunuz demek ki insanın başına her şey gelebiliyormuş

Şok anlık olan bir şeydir. Bugün bir şeyler yapmaya karar verdiniz tam yapın.Orayı arayıp şikayet edicem sizi demek gereksiz ben de olsam ben de karşı taraf gibi tepki veririm.Gidip şikayet edeceksiniz.Taciz bu ya.Beden dokunulmazlığınız ihlal edilmiş.Adli olay. Bayanın beyanları esastır üstelik bu tarz konularda. Anlamıyorum neden uğraşmak istemiyorsunuz veya korkuyorsunuz?

19 yasinda falandim balyaj icin bir arkadasim beni goturdu bir koafore arkada paketlere bakma bahanesiyle basladi beni taciz etmeye beni ayaga kaldirdi ve arkama gecti sanki paketlere bakiyormus gibi yavas yavas arkamdan yaklasti o yaklastilca ben kendimi geri cektim( popo tarafimi)ilk anlar banami ole geliyo acaba derken bi baktim iyice yaklasti bende buyuk bi sinirle dondum bir tekme attim cus ya cus dedim saclarimi yikadi kurutmasini bile beklemedim bi hisimla ciktim ordan.evimizin cok yakinindaydi zaten.10 metre felan mesafede sapikmis meger adam her gidene yavsarmis sonradan duydum kisa bir sure sonrada kapatti gitti zaten.simdiki aklim olsaydi (30yasindayim)dukkani basina yikar butun esnaflari topar linc ettirirdim bidaha da kimseye yanasamazdi pislik herif.

makası alıp bir tarafına sokmak lazımdı ama olmuyor işte o an
pislik hayvan adi
benide bir polis taciz etmişti günlerce çıkmadı aklımdan
hayvan ellemişti beni
ayyy çıldıracak gibi oluyorum aklıma geldikçe
anlıyorum nasıl bir ruh halinde olduğunu

bu tipler her yerde var malesef,
geçen markete gittim raftan bir şeyler alıyordum arkamda bir el hissettim dokundu geçti.. tam döndüm bir şey söyleyecektim ki adam yanında sevgilisiyle elele..
terbiyesizliğe bak bende o an donup kaldım bir şeyde diyemedim.. çok kızıyorum şimdi kendime keşke rezil etseydim diye

konuyu yeni gördüm ve çok sinirlendim
ne iğrenç pislik insanlar var ya
bi de çocuğunla gtimişsin

bu insanın mutlaka şikayet edilmesi gerekiyo aslında ama insan bu tarz durumlarda napıcanı şaşırıyo benim de başıma geldiği için biliyorum

ama böyle tipler her yerde var inan mesleği vs hiç farketmiyo her an her yerde karşılaşabilir insan
Allah böyleleriyle bi daha karşılaştırmasın ne diyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…