Kızlar c.tesi günü
kuaföre gittim
açıkcası yeni bir salondu bu. Işyerinden bir arkadaşım hem fiyatları hemde işçiliği iyi dedi
asıl amacım kızımın o kıvırcık saçlarını biraz kısalttırmaktı
hersabah okula giderken resmen kabus çünki taramak
neyse
kuaför banada dipröfle için saçlarımın yeterince uzadığını söyledi
çokda uygun bir fiyat teklif etti
iyi madem dedim
kızım içerde salonda koltuklarda beni beklerken bende işlem sonrası yıkama için lavaboya geçtim
önce tamam herşey normal
saçlarımı yıkıyor kafama da masaj yapıyor yıkama esnasında
ama sonra sürekli kulaklarımı ovalamaya başladı
bir iki kıpırdandım yerimde rahatsızlığımı belli etmek için
işte sonra cinlerim tepeme çıktı
adam resmen omzuma masaj yapmaya çalıştı yaa
sen kuaförsün dimi
ne arıyor ellerin omzumda boynumda
çabuk bitirirmisin işim var dedim
ama çok gerilmişsiniz demezmi yüzsüz yüzsüz
bende sinir tavan yaptı
sananeee diyebildim
yıkarmısın hemen şu saçımı dedim
neyse
tamam tamam pardon dedi
havluyu sardım
içeri geçtim saç kurutmayı aldım kendim kurutmaya başladım
fön çekicem daha dedi
istemez istemez dedim
yarı ıslak yarı kuru
kızımın elinden tuttuğum gibi fırladım
ama şoktayım resmen
tacizdi bu
ağzımdan seslice bir küfür çıktı
p... T herif
kızımda anne kime dedin diye sordu
ne diyim
arabaya çok yakın parketmişler kızım çıkamayınca sinirlendim ağzımdan kaçtı
herşeyi duyma sende bacaksız dedim ama
yaa ben hırsımı alamadım
içimede sindiremedim bakın aradan 4 gün geçti
anca anca yazmaya hazır hissettim kendimi
gitsem kıyameti koparsam orayı o adamın tepesine yıksam
yinede sakinleşemez gibiyim
niye üstünü örttüm inanın bilmiyoum
o an kızım yanımda diyemi benim gibi bir insan sessiz kaldı
yoksa başkasına söylerken kolay da başına gelince yapılamıyormu
hazmedemiyorum
ben izin vermeden nasıl yabancı bir erkek benim boynuma omzuma dokunur
çok afedersiniz sunuda söylemeden geçmek istemiyorum
ilk baştagözlerimi kapatmıştım şampuan filan kaçmasın diye
genelde hep öyle yaparım zaten
neyse
eli kulağımı filan özellikle ovalamaya başlayınca
yerimde bir kıpırdandım dedim ya
bu sırada gözümü bir açtım
afedersiniz
herifin nefesi ağzımın içinde
tepemden eğilmiş
yüzüme nefes veriyor
şeytan diyor git eşine söyle polise ver dilekçeni bu herif sapık diye
ama neden hala sustum kaldım
offffff
bu neden tercihi hep bayanlardan yana yapıyorum
artık erkeklere güvenmek çok büyük hata
ya hepsi böyle sapık ruhlu değil ki..
manyak çok ülkede. kadın kuaförlerin taciz ettiği bile var yani
kimseye güven olmuyor
tamam anladım canım neresi olduğunu.çokda yakınmış bana.bende uyarırım çevremdekileri
Ne insanlar var yahu. Hem de iş yeri açmış adam oradan ekmek parası kazanacak. Sen gider misin bir daha, çevrene de söylersin. Adamın adı çıkar. Ne yazık bunlara itibar ediyorsa.
Gercekten insanin o an basireti baglaniyor banada oldu ni sene once ve bidaha kuafore gitmedim evde boyuyorum.sacimi keserken surekli yuzume bakiyordu gozlerime ozellikle iltifat ediyor sohbet etmeye cslisiyor alindigimi dusundum kuafor ya cani sikiliyor sohbet etmek istiyor sandim butun gun konusmadan olurmu dedim basimi one egdim hep fone sira geldi arkadasimda vardi onun makyaji topuzu kizinin saci bitti benim altustu fonum bitmedi uzattikca uzatiyor.donra rofle ucin fiyat aldim.cikinca arkadasimla konustuk oda farketmis sululugunu cok bakti ckk oyaladi dedi ve heryerde 150 ye sordugum rofleyi 90 dedi kesim ve fondende cok az aldi bidaha gitmedim arkadasim gitti ne akilsa ona beni sorup durmus gelmiyomu rofleye diye.erkek kuafor haram diyolardi kizardim gercekten neden oldugu brlli yikamada ben kadin isterim cunku esim en cok sacimla boynumla tahrik eder beni ...
Napman konusundada malesef korkuyoruz esimiz kizar kavga eder badi belaya girer diye susuyoruz ve sustukca pirim veriyoruz malesef
her erkek kuaför böyle iğrenç ve sapık değil
ben 2 sene önce yaşamıştım ve bidaha oraya gitmedim ama bütün arkadaşlarımı,çevremi uyarmıştım
veee yayıla yayıla müşterileri azalmıştır umarım sapık mahluk ne olacak
şimdi devamlı gittiğim kuaförde erkek şükür böyle bi şey yaşanmadı henüz umarım yaşanmaz
ama karakter meselesi bu sapığı da var düzgünü de
bi de kuaföre yalnız gitmiyorum ben yanımda muhakka birisi olur
eee ne olur ne olmaz
Hayır utanması gereken siz değilsiniz, çocuğuyla işyerine gelmiş bir genç kadını bu şekile rahatsız edip üzen bu adam utanmalı. Şerefsiz!!!
Hic dikkat etmedim şimdiye kadar. Oldu da anlamadım mı acaba tabi omzumu oksayan olmadı da şükür. Ayyy nelerden medet umuyorlar iğrenç zavallilar.
o önüne gelenı bı yokluyordur,belki biri ağına takılır dıye..
abaza mıdır,sapık mıdır nedır..
bence gıdın sıkayet edın..bu ısletmede ınsanlara bunlar yapılıyor dıye..
coluk çocuk da gıdıyor oraya..yanında calısan elemanları da bı yokluyordur..
hıc olmadı,bulundugu yerdeki kuaförler dernegıne sıkayet edın..ıtıbarı kalmasın..
Nasıl iğrenç insanlar
Bursada değilim canım ama belki duyan olur rezil olur belki pis adam
Kızlar c.tesi günü
kuaföre gittim
açıkcası yeni bir salondu bu. Işyerinden bir arkadaşım hem fiyatları hemde işçiliği iyi dedi
asıl amacım kızımın o kıvırcık saçlarını biraz kısalttırmaktı
hersabah okula giderken resmen kabus çünki taramak
neyse
kuaför banada dipröfle için saçlarımın yeterince uzadığını söyledi
çokda uygun bir fiyat teklif etti
iyi madem dedim
kızım içerde salonda koltuklarda beni beklerken bende işlem sonrası yıkama için lavaboya geçtim
önce tamam herşey normal
saçlarımı yıkıyor kafama da masaj yapıyor yıkama esnasında
ama sonra sürekli kulaklarımı ovalamaya başladı
bir iki kıpırdandım yerimde rahatsızlığımı belli etmek için
işte sonra cinlerim tepeme çıktı
adam resmen omzuma masaj yapmaya çalıştı yaa
sen kuaförsün dimi
ne arıyor ellerin omzumda boynumda
okur okumaz aklıma geldi..bazı kadınların kuaför fantazisi varmış..saç yıkatmak içinkuaföre giderlermiş ve özellikler kulaklarına dokunulmasından haz alırlarmış... o sapık herif de benim gibi bi yerde denk gelip okumuşsa bunu..sizi de beğenmiştir..bi deneyip tepkinizi görmek istemiştir..pis herif yaa...
insan hep başıma gelse öldürürüm,rezil ederim diyor ama o an gelince donup kalırız genelde...kendinize kızmayın o an şoktan şaşırmışsınızdır ne yapacağınızı.. beni de ünlü bir otobüs firmasının -hatta otobüs firması diyince akla gelen ilk isim- muavini gece boyu arka koltuğuma oturup heryerimi ellmişti de uyuyor numarası yapmıştım.üniversite öğrencisiydim o zamanlar.hala düşündükçe sinirlenirim. niye bağırmadım,niye rezil etmedim diye... içimde kaldı resmen.allah bilir hoşuma gittiği için sustuğumu sanmıştır pislik herifal işte yine sinirlendim:) yani insan donakalıyor.kızmayın kendinize.
Yine de kızıp, işleminizi yarıda bıraktırak oradan apar topar çıkmanızda bir tepki olmuş. Hiç yoktan iyi. Anlamıştır o pislik. Umarım çok iyi bir azar işitir!
Nasıl iğrenç insanlar[/FON
ben onlar insan diyemiyorum
ahlaksızlar acaba aynı şey kendi kardeşleri yada eşlerinin başına gelse ne yaparlar
yüzüne nefes mi verdi. sence lastik havası verilen havalardan götürüp adamın agzına tıka şişşin şişsin patlasın
çok sinir oldum neyse
Benim gittiğim kuaför de erkekler çalışıyor ama hiç bu tarz şeyler yaşamadım. Konuşmasını nasıl davranması gerektiğini bilen insanlar. Tamamen karakter meselesi bence. İşletmenin ve kendi saygınlığı için.
Şikayet edin. İnsan o şokla ne yapacağını şaşırırdı.
bir kere böyle bişey benim başıma geldi üstelik bacak kadar cocuk alnıma enseme masaj yaptı
bende senin gibi oradan nasıl cıkacagımı bilemedim
bir dahada oraya gidemedim
şimdi dibim geldi
beklemedeyim gidemiyorum
Ismi fatih miş
arayıp tipini tarih edince anladılar kim olduğunu
aramızda geçen diyalog 3 aşağı5yukarı şöyle gelişti
-nekadarzamandır sizinle çalışıyor bu fatih bey
açıkcası merak ettim bugünekadar hiç şikayet duymadınızmı hakkında çalışmaya devam ediyorsunuz
-geçen sene mart gibi başladı bizim salonda
bugüne kadar şikayet gelmedi hayırdır tatsızlıkmı yaşadınız
-evet aynen öyle. C.tesi günü dip röfle yaptırdım. Saçlarımı yıkarken ki hareketleri çok rahatsız ediciydi.
Sizin işiniz saçla makyajla . Masaj yapmaya kalkmak nedemek oluyorki
o kadar sinirliyim ki şuan o gün kızım olduğu için sesim çıkmadı o terbiyesizliğide yanına bırakmıycam tabiki
siz gerekeni zaten söylersiniz ama bende şunu söyliyim etrafıma ve tanıdıklarıma salonunuzda yaşadığım bu rezaleti anlatıyorum ayrıca bağlı bulunduğunuz odayada şikayet edicem sizi( bu kısmını siz kk üyelerinin önerilerinden sonra söylemek aklıma geldi )
- bi dk bi dk sakin olun. öncelikle biz bir çalışanımızla konuşalım daha önce böyle bir şikayet almadık hakkında. Gereğini yaparız tabiki . Ancak salonumuzu kötülüyor olmanızıda biz sizin yanınıza bırakmayız. Hepimizin ekmek teknesi burası.
- hem suçlu hem güçlü diye buna deniyor herhalde. Kimse kimsenin yanına bırakmasın. Anlaşılan siz gözyumuyor koruyorsunuz ki çalışanlarınızda yüz buluyor. Evli barklı çocuklu bir bayanım ben iftira atıp ismimi böyle birşeye karıştırcak değilimherhalde.
-siz bana telefon numaranızı verirmi,siniz ben bir araştırıp dönücem size
- hayır veremem telefon numarası filan . çok güvenilir bir yersiniz ya bide numara istiyorsunuz
-tamam siz 2 gün sonra tekrar arayın o zaman
bir terbiyesizlik varsa biz kendi aramızda çözeriz
-hala terbiyesizlik varsa diyorsunuz yaa evet var sizin o çalışanınız olan fatih isimli kişi taciz etti beni
tamam arıycam iki gün sonra ama söyliyim size bu şikayetçi olmayacağım anlamına gelmiyor
- tamam neyaparsanız yapın gidin istediğiniz yere şikayetedin. Iyilikle söylüyoruz halletcez diye niye uzatıyorsunuz hala
kapattım sinirden yüzüne
şuan ki gerginliğimi anlatamam
pessssss
Ismi fatih miş
açıkcası merak ettim bugünekadar hiç şikayet duymadınızmı hakkında çalışmaya devam ediyorsunuz
-evet aynen öyle. C.tesi günü dip röfle yaptırdım. Saçlarımı yıkarken ki hareketleri çok rahatsız ediciydi.
o kadar sinirliyim ki şuan o gün kızım olduğu için sesim çıkmadı o terbiyesizliğide yanına bırakmıycam tabiki
siz gerekeni zaten söylersiniz ama bende şunu söyliyim etrafıma ve tanıdıklarıma salonunuzda yaşadığım bu rezaleti anlatıyorum ayrıca bağlı bulunduğunuz odayada şikayet edicem sizi( bu kısmını siz kk üyelerinin önerilerinden sonra söylemek aklıma geldi )
- bi dk bi dk sakin olun. öncelikle biz bir çalışanımızla konuşalım daha önce böyle bir şikayet almadık hakkında. Gereğini yaparız tabiki . Ancak salonumuzu kötülüyor olmanızıda biz sizin yanınıza bırakmayız. Hepimizin ekmek teknesi burası.
- hem suçlu hem güçlü diye buna deniyor herhalde. Kimse kimsenin yanına bırakmasın. Anlaşılan siz gözyumuyor koruyorsunuz ki çalışanlarınızda yüz buluyor. Evli barklı çocuklu bir bayanım ben iftira atıp ismimi böyle birşeye karıştırcak değilimherhalde.
- hayır veremem telefon numarası filan . çok güvenilir bir yersiniz ya bide numara istiyorsunuz
-hala terbiyesizlik varsa diyorsunuz yaa evet var sizin o çalışanınız olan fatih isimli kişi taciz etti beni
tamam arıycam iki gün sonra ama söyliyim size bu şikayetçi olmayacağım anlamına gelmiyor
- tamam neyaparsanız yapın gidin istediğiniz yere şikayetedin. Iyilikle söylüyoruz halletcez diye niye uzatıyorsunuz hala
kapattım sinirden yüzüne
pessssss
Ismi fatih miş
kapattım sinirden yüzüne
pessssss
AAAAA edepsizlere bak, tabelasının fotosunu çek arkadaşım, sosyal medyada paylaşıp yayalım. Rezil edelim aleme kimse de gitmesin.
ıyyyyy... allahın cezası heriffff...
işyerinde hanımların hepsine söyle ,gitmesinler o kuaföre .
hatta açık açık yaz bence kuaförün adını .
Aynısı benim başıma da geldi. Lise 2 nin yaz tatilinde, kuaför saçlarımı yıkarken boynuma ve omuzlarıma dokunmuştu. Ama taciz dokunması, normal değil. Artık utancımdan sesimi de çıkaramamıştım. Adam bir de karısıyla birlikte çalışıyordu. Pis sübyancı, aklıma geldi sinir oldum yine
kuaförü arayıp adamın adını vererek şikayet edin kızım yanımdaydı etkilenmesin diye sesimi çıkaramadım diyin..yanına kar kalmasın..gerçi ben olsam sesimi çıkarırdım ki kızım da görsün öğrensin ne tepki verileceğini diye..ama henüz geç değil arayıp şikayet edin..
Her zaman tek bi kuaföre gideceksin.. Kuaför erkekler çoğunlukla öyle oluyor zaten..
AAAAA edepsizlere bak, tabelasının fotosunu çek arkadaşım, sosyal medyada paylaşıp yayalım. Rezil edelim aleme kimse de gitmesin.
Demek ki onlara cok normal geliyor goz yumuyor çalışanına kendi aramizda hallederizmis itibari iki paralik olacak diye korkunca sizi yumusatmaya calismis. Hic şikayet almamislar basina gelen baska musteriler de olabilir ama böyle kolay dile getirilecek bir olay degil ki taciz, olay buyur duyan ne der diye cekiniyorlardir. Belki de anlamamislardir ne bileyim keske sessiz kalmasalar ama işte...
Buradan oraya uçup o adamın kafasını duvara çarpasım geldi şuan o Fatih midir nedir ondan daha çok o adama sinir oldumSiz 2 gün sonra arayın 2 gün niye ki yarına konuşulmuyormu bu ayrıca sizin yanınıza bırakmayız ne demek ne yapabilir ki saçmalık gerçekten Aramayın bence bir daha iyice sinirinizi bozacaklar belli derneğe şikayet edin gereken yapılmasada biraz da onların canları sıkılsın pislikler
BURSA NİLÜFER İHSANİYE DE TUNA & TÜLİN KUAFÖR
Ismi fatih miş
kapattım sinirden yüzüne
pessssss
Tepkilerinizi olması gerektiğinden çok daha hafif veriyorsunuz sonra içinizde kalıyor daha fazla sinir yapıyorsunuz.Telefonu onların yüzüne kapatmanız işlerine geldi. Şu an sizden çok daha rahat olduklarından eminim.Bakın tepkileriniz çok hafif ve sonradan daha fazla sinirleriniz yıpranıyor.Bu şekilde olacaksa uğraşmayın bırakın
Ismi fatih miş
kapattım sinirden yüzüne
pessssss
insan utanmaz ve ahlaksız olunca böyle oluyor demek ki
ar damarı çatlamış,yüzsüz mahluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?