Bir garip enişte vakası...

Sapıklığın yaşı yok sanırım..
Tövbe Yarabbim ya sanırım taciz ne yaşa ne eğitime ne gelir seviyesine bakıyor.
Benimde başıma gelmişti yıllar evvel resim kursuna giderken kurs başkanı kızları denize götürüp bikini falan alıyordu zorla bi kız vardı kucağına falan oturtmaya çalışmıştı.Yani bu adam 77 yaşında idi

Yaninda olan kadinlarda utandi bir daha yanimiza sohbete gelemediler

Hadi yaaa işte insanların hepsi sağlıklı psikolojiye sahip olmuyor malesef!
Dingil andropoz
bazıların yaşlanınca beyni sulanıyor bende alanya ya bir kız arkadaşımla 24 falanım turla gittim bir yaşlı
yine antropoz karısı fln kaçmış işveçe oğlunun yanına tur boyunca arkadaşıma sarktı durdu sapık
ya bana bak git yaşlı teyzelerle otur dedim tür rehberide niye öyle diyosun müşteri o dedi
banane senin müşterin dedim birde sırf aynı turdayız diye o yaşlı adamı çekmiştik şimmdi aklıma geldi
ıyyyyy ya onları hadım edip kliniğe kapatcan

Vallahi bulduğunuz çözüm süper böyle sapıkları hadim edip kliniğe kapatmak lazım!
Git dengine takıl yani yaşlı başlı adam..
Bizimde yazlıkta bi komşu vardı 70 li yaşlarda plajda liseli kızların peşine takılrdı...
Allah ıslah etsin böylelerini...

Aslinda bunla da degil sadece. Biz cocukken babam ve enistem raki icerlerdi enistem bacaklarimiza dokunurdu ama cocuk olmamiza ragmen bunun normal bi dokunus olmadgini anlardik. Ama disardan nedense herkes yokya oyle deildir herhalde diyor. Beni bu olanlar cileden cikardi. Artik her seye aninda bagiran ofkeli tepkili bi insan oldum. Dunyada huzur yok. Sonra sulalenin delisi oluyosun.

Ay yok artik daha neler!!!
Ya bizimde bi komsu vardi genc cocuk baklala yolliycam diye cagirir bizi kucagina alir dondurur dururdu sonradan ablama dedim bu cocuk orami burami elliyor sanki ablamda evet dedi bana da oyle geldi bidaha karar aldik anneye soylemej yok tabi cagirdiginds gitmiyorduk

Annelerimiz babalarimiz ne cahilmis cok üzülüyorum... Biz öyle olmicaz insallah

Annelerimiz babalarimiz ne cahilmis cok üzülüyorum... Biz öyle olmicaz insallah
Ya cahil bi kadin degil aslinda yasadigimiz yer kucuk biyer bahceli evler ve dedigim kiside akrabamiz oluyor bitisik komsumuz bizim oralarda boyle seyler duyulmadi hic annemde cok temiz saf kalplidir..
Ama insallah gunu birinde anne olursam cocugumu gozumun onunden ayirmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…