Bir garip enişte vakası...

Benim yigenlerim de kalir bende esim varken ama esim asla salona girip bisey almaz. Gecen gece baliga gidiyordu, dolaptan bisey almasi gerekliydi beni uyandirdi ben girmeyim verirmisin diye. Senin enisten birde odaya girmis yani...hic iyi niyetli gelmedi bana...birde alkol varsa ortamda aman dikkat et canim...semtine bile ugrama yani...

Çok iyi yapmışsın valla kendim yapmış gibi rahatladım. Pislik herif ne diyebilir ki zaten?

Babamın 6 kızı var daha bir kere bile odamıza çat kapı girdiğini bilmem. Kimse masal anlatmasın adamın niyeti ortada işte.

Tovbeler olsun iyi etmissin anlattigina boyle seyler saklanmamali bencede. Pislik herif , bence o adamin gecmisini bile aile buyklerin, annen baban asil oyle bir adamin senin oldugun evde ickili masaya oturtmayacaklardi aile buyuklrinde hata yapmislar. Sonucta alkollu kaza yapmis bir adamdan bahsediyoruz, yani kendini kaybedip direksiyon basina gecmis biri, o halde teyzen nasil begenip almis bu adami onuda anlamadim, tovbe tovbe, demekki herkes azicik akli selim mantikli akilli dusunebilse bu pslik heriflerle evlenecek kadin kalmayacak ortada herhalde doganin dengesini korumasi acisindan teyzen gibi bilinc duzeyi az kisilerde olmali diyerekten olayi kapatiyorum.
Eniste susuyor ve care evinize gelmemekte buluyorlar oyle mi ? Teyzen olayin ustunu rahatca kapatti mi yani ? Vay arkadas cidden ahlaki cokuntu icinde toplumumuz.

Benim eşim de kız kardeşim evde ise yatılı kalınıyorsa tuvalete banyoya bile rahat gidemiyor ki belki kardeşim olur da rahatsız ederim diye... odasına zaten asla gitmez birşey lazımda benden rica eder.
Ablamın eşi de öyledir evlerinde kaldığımızda bizi rahatsız etmemek için çok dikkat eder. Ki eniştem rahat geniş insandır dışa dönüktür, bayanlarla rahatça oturup kalkan biri...
O yüzden asla masumiyet aramıyorum ben bu durumda.

O pisligin niyeti belli. Allah islah etsin gercekten bunun iyi niyeti mi olur annene anlatmakla en iyisini etmissin. Birdaha da gercekten görüsmeyin onlarla.

Çocuklarınızı lütfen ama lütfen kimseye emanet etmeyin ya , gece gece ruhum daraldı yine.
Bazen midem bulanıyor bu erkeklerden .Böyle tacizcileri elimle doğrasam soğumam heralde.

Babamın 6 kızı var daha bir kere bile odamıza çat kapı girdiğini bilmem. Kimse masal anlatmasın adamın niyeti ortada işte.
Aynen öyle. Benim babamın kapıda dakikalarca beklediği olurdu uyuyorsak, müzik dinliyor da duymuyorsak, dakikalarca tıklar, tıklar, seslenir, bizden gel sesi duymadan aralamazdı asla kapıyı. Normal bir yetişkin erkek bir genç kızın, bir kadının odasına o şekilde girmemesi gerektiğini bilir. Bu enişte odaları karıştırıp girmiş olsa da oranın tuvalet olmadığını anlayınca anında çıkar, ikinci kere de gelip öyle izlemezdi.
Umarım bu durumlarda ses çıkarmayı da öğreniriz hepimiz. Bu yüzden hep tekrar tekrar yazıyorum ben de bu konulara. Burada bir de kahvaltıda konu sahibi başını önüne eğmek zorunda kalmış, kadına her şey zor, her şey utanç bu toplumda. Oysa kadın bu durumda utanmamalı, dimdik karşısında durup sorabilmeli. Ben mi yanlış anladım dediğinde, konduramadığında, bir de çevreden "yok canım, daha neler," denildiğinde genelde devamı çok ağır ve çirkince gelebiliyor malesef. Varsın arada sırada yanlış anlayalım, günah alalım.

Aynen. Ayrıca alt katında misafirler wc'si olmayan dublex ev de yoktur benim bildiğim. Tuvalet kullanmak için te üst kata çıkan misafir de görmedim.

mümkünse gelmesin sapık adam ne işi var odan da allahımmm

Konu sahibi annene ablana anlatmana çok sevindim. Adamın belliki aklına düşmussun. Yine de sen farklı şehirde okuyorsun dikkatli ol. Sana teyze vasitasiyla da ulasmaya calisabilir. O sebeple seni olurda teyzen arar aa okudugun srhre geldim bilmem ne derse asla gitme gorme. Bir daha buna benzer bir şey yaşadığında bas çığlığı. Noldu canım ne var derlerse korktum dersin. Ben eşim bile sessiz gelse yanıma çığlığı atıyorum nolur ne olmaz :)

Ayy güncellemeyi görünce inan çok sevindim, için rahatladı.
Keşke şu durumda olan herkes senin yaptığını yapabilse.. Keşke her anne, annen gibi ağırlığını koyup duruma müdahale edebilse.

Bu da bişi mi ben eniştemi telefonumu öperken yakaladım. Ama annem olayın üstünü örttü. Kiz kardeşi kendi kızından daha değerliydi yani. Dünyanın ve bu sacmaliklarin agz...s ..yim. Kizgin yağlar dökmek istiyorum hepsine.

Ben de çok sevindim güncellemeyi okuyunca, annene anlatmana, çok doğru yapmışsın. Çok geçmiş olsun tekrar.

Valla ben metro da olsun otobüste dışarda nerde olursa olsun dik dik bakan tipler oluyor bazen bende dikiyorum gözümü birine mi benzettiniz neden bakıyorsunuz diyorum..
Geçen otobüste bi tip vardı benle birlikte indi sokağa döndüm baktım durmuş arkamdan bakıyor bağırdım ne bakıyosun diye kaçtı gitti!
Kızlar neolursa olsun ses çıkarın sizin susmanız o adi pisliklere güç verir..birdahakine daha ileri giderlrr.
Nerede olursanız olun korkmayın inanın korkup taciz edicekleri varsa edemiyolar bizzat ben deneyerek görüyorum..

sapıklık böyle bişey annemle ünv arkadaşımın işlettiği bir yere gittik geziye orda çay içiyorum böyle ankaradan gelmiş yaşlı bir grup aile ama iyi eğitimlerimiz falan dediler orda çok yaşlı biri yanıma oturdu içme çay zararlı dedi bende iyi içmeyin dedim annem yanımda dedem yaşında adam aldı ruj izi olan yerden içti kaçtım annemle sapıklık yaş fln dinlemiyor telefon öpmek nedir ya örtsün annen üstünü allahım yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…