- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
Tekrardan merhabalar. Kusura bakmayın internetim olmadığı için hepinize cevap veremedim ama okudum. İlk öncelikle benim ablamın kocası değil teyzemin kocasıydı. Kendi evime gittim orada kaldım teyzemlerde değil. Eniştem evimizi aldığımız günden beri evimizi bilir nasıl olduğunu. Alkolü uzun zamandır kullanıyor hatta bir gün alkollü kaza yapıp teyzemle bu şekilde tanışmışlar... Son olarak anneme, ablama bu durumu açık açık anlattım. Annem hemen durumu ele aldı ve enişteme alttan alttan sorular sormuş ben yokken. Eniştem ise sadece susmuş... Bir daha evimize gelemeyecekler...
+1
Kaldı ki insan akşam boyunca yiyip içtiği evde tuvaleti odayı nasıl karıştırır uyku sersemi de olsa, ne nerde öğreniyor insan. Ben kadın olarak kaldığım bir yerde içkili de olsam neden hiç odaları karıştırmıyorum da hep adamlar karıştırıyor? Neden teyzeleler ablalar değil de hep enişteler ya da erkek akrabalar karıştırıyor? Bunu da cidden anlamış değilim.
Merhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Tekrardan merhabalar. Kusura bakmayın internetim olmadığı için hepinize cevap veremedim ama okudum. İlk öncelikle benim ablamın kocası değil teyzemin kocasıydı. Kendi evime gittim orada kaldım teyzemlerde değil. Eniştem evimizi aldığımız günden beri evimizi bilir nasıl olduğunu. Alkolü uzun zamandır kullanıyor hatta bir gün alkollü kaza yapıp teyzemle bu şekilde tanışmışlar... Son olarak anneme, ablama bu durumu açık açık anlattım. Annem hemen durumu ele aldı ve enişteme alttan alttan sorular sormuş ben yokken. Eniştem ise sadece susmuş... Bir daha evimize gelemeyecekler...
Anneme söyledim iki sene önce ama olayın boyutunu tam anlatmadım zaten pis bir herif ama ne denli pis olduğunu en iyi ben biliyorum.Ay inanmıyorum kanım dondu resmen kimseye söylemediniz mi ?
Çok üzücü!!!!!!!
Benim yigenlerim de kalir bende esim varken ama esim asla salona girip bisey almaz. Gecen gece baliga gidiyordu, dolaptan bisey almasi gerekliydi beni uyandirdi ben girmeyim verirmisin diye. Senin enisten birde odaya girmis yani...hic iyi niyetli gelmedi bana...birde alkol varsa ortamda aman dikkat et canim...semtine bile ugrama yani...
Aynen öyle. Benim babamın kapıda dakikalarca beklediği olurdu uyuyorsak, müzik dinliyor da duymuyorsak, dakikalarca tıklar, tıklar, seslenir, bizden gel sesi duymadan aralamazdı asla kapıyı. Normal bir yetişkin erkek bir genç kızın, bir kadının odasına o şekilde girmemesi gerektiğini bilir. Bu enişte odaları karıştırıp girmiş olsa da oranın tuvalet olmadığını anlayınca anında çıkar, ikinci kere de gelip öyle izlemezdi.Babamın 6 kızı var daha bir kere bile odamıza çat kapı girdiğini bilmem. Kimse masal anlatmasın adamın niyeti ortada işte.
Aynen. Ayrıca alt katında misafirler wc'si olmayan dublex ev de yoktur benim bildiğim. Tuvalet kullanmak için te üst kata çıkan misafir de görmedim.+1
Kaldı ki insan akşam boyunca yiyip içtiği evde tuvaleti odayı nasıl karıştırır uyku sersemi de olsa, ne nerde öğreniyor insan. Ben kadın olarak kaldığım bir yerde içkili de olsam neden hiç odaları karıştırmıyorum da hep adamlar karıştırıyor? Neden teyzeleler ablalar değil de hep enişteler ya da erkek akrabalar karıştırıyor? Bunu da cidden anlamış değilim.
mümkünse gelmesin sapık adam ne işi var odan da allahımmmMerhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Valla ben metro da olsun otobüste dışarda nerde olursa olsun dik dik bakan tipler oluyor bazen bende dikiyorum gözümü birine mi benzettiniz neden bakıyorsunuz diyorum..Aynen öyle. Benim babamın kapıda dakikalarca beklediği olurdu uyuyorsak, müzik dinliyor da duymuyorsak, dakikalarca tıklar, tıklar, seslenir, bizden gel sesi duymadan aralamazdı asla kapıyı. Normal bir yetişkin erkek bir genç kızın, bir kadının odasına o şekilde girmemesi gerektiğini bilir. Bu enişte odaları karıştırıp girmiş olsa da oranın tuvalet olmadığını anlayınca anında çıkar, ikinci kere de gelip öyle izlemezdi.
Umarım bu durumlarda ses çıkarmayı da öğreniriz hepimiz. Bu yüzden hep tekrar tekrar yazıyorum ben de bu konulara. Burada bir de kahvaltıda konu sahibi başını önüne eğmek zorunda kalmış, kadına her şey zor, her şey utanç bu toplumda. Oysa kadın bu durumda utanmamalı, dimdik karşısında durup sorabilmeli. Ben mi yanlış anladım dediğinde, konduramadığında, bir de çevreden "yok canım, daha neler," denildiğinde genelde devamı çok ağır ve çirkince gelebiliyor malesef. Varsın arada sırada yanlış anlayalım, günah alalım.
Yok artıkBu da bişi mi ben eniştemi telefonumu öperken yakaladım. Ama annem olayın üstünü örttü. Kiz kardeşi kendi kızından daha değerliydi yani. Dünyanın ve bu sacmaliklarin agz...s ..yim. Kizgin yağlar dökmek istiyorum hepsine.
sapıklık böyle bişey annemle ünv arkadaşımın işlettiği bir yere gittik geziye orda çay içiyorum böyle ankaradan gelmiş yaşlı bir grup aile ama iyi eğitimlerimiz falan dediler orda çok yaşlı biri yanıma oturdu içme çay zararlı dedi bende iyi içmeyin dedim annem yanımda dedem yaşında adam aldı ruj izi olan yerden içti kaçtım annemle sapıklık yaş fln dinlemiyor telefon öpmek nedir ya örtsün annen üstünü allahım yarabbimYok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?