Bir garip enişte vakası...

yesilkalp

Hayatın başında...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
2.826
4.095
133
Merhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Tekrardan merhabalar. Kusura bakmayın internetim olmadığı için hepinize cevap veremedim ama okudum. İlk öncelikle benim ablamın kocası değil teyzemin kocasıydı. Kendi evime gittim orada kaldım teyzemlerde değil. Eniştem evimizi aldığımız günden beri evimizi bilir nasıl olduğunu. Alkolü uzun zamandır kullanıyor hatta bir gün alkollü kaza yapıp teyzemle bu şekilde tanışmışlar... Son olarak anneme, ablama bu durumu açık açık anlattım. Annem hemen durumu ele aldı ve enişteme alttan alttan sorular sormuş ben yokken. Eniştem ise sadece susmuş... Bir daha evimize gelemeyecekler...

Son düzenleme:
Bir daha kesinlikle onun olduğu bir evde uyuma. Bak kapını kilitle filan demiyorum. Onun olduğu bir evde asla uyuma!! Hatta mümkünse onun olduğu bir ortama girme. Ailen olmadan 5 dk bile olsa yalnız kalma. Allah korusun! Rabbim kız çocuklarımızı bu tip tehlikeli durumlardan ve insanlardan muhafaza eylesin.

Tuvaleti falan karıştırdı belki adam uyku sersemi hemen günah almayalım. Bir insanın eşini aldatması sapık olduğu anlamına gelmez. Sen yine de dikkatli ol.

Bir kere o bakışın nasıl bir bakış olduğunu, kimin ne kafayla kapıyı niçin açabileceğini idrak edersiniz.
Huylandınızsa, yakıştırabiliyorsanız zaten insanın içi almaz, niyeti ne olursa olsun. Korkunç bir şey bu.
O evde bulunmayın, orada yalnız kalmayın ve endişelerinizi anneniz ile paylaşın.

doğru dürüst namuslu bir adam öyle kapı açıp da gözetleme yapmaz ne işi var sizin odanızda resmen adamın amacı farklı o odada bişey alacak bile olsa siz olduğunuz için eşini (teyzeni)göndertip aldırması lazımm sizin yerinizde olsaydım niye odama izinsiz giriyon noldu derdim yada o an anneme seslenirdim. bu durumu annene anlantınız mı?

Adam geceden kalma olabilir mi yani kapilari sasirma gibi bi durum

Yoksa fenaaa

İnsan teyzesinin evinde de kapı kilitleyecekse nerede güvende olacak yani, tüyler ürpertici. Konu sahibi cevap vermiyor ama ailenize anlatın.

Back
X