Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size katılıyorum ama sadece kız çocuklarını değil erkek çocuklarımızıda korusun böyle sürüngenlerden.eskidenmiş kız çocuklarını korusun lafı böyle bi dönemde kız erkek farketmiyor Allah muhafaza. Rabbim herkesin çocuğunu böyle arsızlardan uzak eylesin amin..Bir daha kesinlikle onun olduğu bir evde uyuma. Bak kapını kilitle filan demiyorum. Onun olduğu bir evde asla uyuma!! Hatta mümkünse onun olduğu bir ortama girme. Ailen olmadan 5 dk bile olsa yalnız kalma. Allah korusun! Rabbim kız çocuklarımızı bu tip tehlikeli durumlardan ve insanlardan muhafaza eylesin.
Ben 12 yaşımdan 16 yaşıma kadar defalarca eniştemin tacizlerine uğramış biri olarak iyi düşünemedim..Merhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Sakin tekrar gitme. Bu son gidisin olsun. Asla ugrama anlasin hayvan herif. Mecbur kalirda gidersen kalma, kalirsan da yalniz bir odada yatma. Ararsa falan sakin acma. Sonra gorusuyorduk bile der..Merhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Hissetiğine göre var bişi
Bence değil kalmaya oturmaya bile gitme enişten evdeyken
İnsan teyzesinin evinde de kapı kilitleyecekse nerede güvende olacak yani, tüyler ürpertici. Konu sahibi cevap vermiyor ama ailenize anlatın.
O zaman daha da kötüTeyzesinin evi değil. Kendi evleri sanırım. Teyze ve enişte misafirlige gelmisler