- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
- Konu Sahibi simonskitty
Birsey sormak istiyorum...eşinin anne babasi yurtdişindami yaşamişlar...burda yani almanyada cocuklari dudaktan öperler..tabi aile yakinlari sadece...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumlariniz için. Isin daha acı tarafı eşim de bana tavır aldı. Odaya geldi ve yere yattı minderlerin üstüne. Hiç sesimi çıkarmadım. Ben haklıyım uste çıkmasına asla izin vermiycem
Bende bunu çok önceden görürdüm bizim almancı akrabalardan falan.Buraya geldim kimsede görmedim.Ama benim de doğulu komşularım vardı şöyle mesala kadınlarda vardı öyle bisey elti görünce yada kiz kardaş falan selamlasirken dudaktan öperlerdi.Hatta şaşırdığımı görünce birbirimize sevgimizi böyle gösteriyoruz derlerdiBirsey sormak istiyorum...eşinin anne babasi yurtdişindami yaşamişlar...burda yani almanyada cocuklari dudaktan öperler..tabi aile yakinlari sadece...
Dediğine göre öyle büyütmüş çocuklarınıBir de merak ediyorum, çocuğunuz erkek olsa da öpecek miydi? Cevap hayırsa art niyet ararım.
Eşiniz küçükken öpüyor muymuş ağızdan Allah Allah ya
Yuhhhh. Bir daha konusacagimi sanmıyorum o adamlaKp i yalnizken eger bu hareketini tekrarlarsan polise bildirecegini soyle acik ve net mikrop falan kapar deme anlamaz cunku beyinleri basmaz acikca deyin bi daha tekrarladigin taktirde kendini karakolda bulursun de sapiklikla sucla umarim kotu niyeti yoktur cocugum yok lakin olursa da bu son olaylardan sonra dayi hala dede babanne kimsenin kucagina almasina falan izin vermicem burda igrenc bi konu okumustum torununun cinsel organini emen babanne mi ne vardi sadece kiz degil erkek cocuklarinizi da koruyun bu kudurmus kopeklerden
O nasıl sevgi gösterisiymiş yaBende bunu çok önceden görürdüm bizim almancı akrabalardan falan.Buraya geldim kimsede görmedim.Ama benim de doğulu komşularım vardı şöyle mesala kadınlarda vardı öyle bisey elti görünce yada kiz kardaş falan selamlasirken dudaktan öperlerdi.Hatta şaşırdığımı görünce birbirimize sevgimizi böyle gösteriyoruz derlerdi
Yok yurtdışında değil burada yaşıyorlar. Ben cocuguma bakmaya kıyamıyorum adamın hadsizligine bakinBirsey sormak istiyorum...eşinin anne babasi yurtdişindami yaşamişlar...burda yani almanyada cocuklari dudaktan öperler..tabi aile yakinlari sadece...
Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim
sizi hem çok haklı buldum hem çok takdir ettim.çoğu kadın eşiyle arası bozulmasın diye böyle bir durum sessiz kalır siz kalmamışsınız.
Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim
Çok haklısın. Asla izin verme kimseye. O nasıl sevmekmiş. Doğulu olmakla ne alakası varmış. Gerekirse kocamı boşarım yine de evladimin böyle sevilmesine izin vermem. Bildiğin sapkınlık.Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim