Bir garip eş ve kayinpeder

Valla ben masum olduğuna da inanmıyorum açıkçası öpen kişi kim olursa olsun .Neden başka bir yer değil de dudak yani özellikle? Öpen kişiler bile farkında değildir bu sapıklıklarının ama bilinçaltlarında bu sapıklıkları barındırıyorlar.Konu sahibi siz de serinkanlılıkla tavrınızı koyun , eşiniz haksız , suç bastırmak için size pasif agresif tavırlar sergileyerek sizi yıldırmaya çalışıyor.Geri adım atmayın.Normal değil bu.Çocuklara değer verilen Avrupa ülkelerinde vs olsa anne yaklaşmama kararı bile aldırabilir böyle bir şey karşısında.

Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim

Haklısın sonuna kadar. İğrenç adam. Çocuk ağzından öpülmez. Orası burası ellenmez. Doğulular çocuklarını ağzından mı öpüyormuş ben de doğuluyum. Çocuklar kendi anne babasının istediği gibi yetişir. Cahil adam sinirim bozuldu.

kesinlikle tavrınızda haklısınız.
gündemdeki haberler ortada.
herkes yerini bilsin tövbe yarabbi o nasıl sevmek
kocanızın gündemden haberi yok herhalde? küçücük bedenler vahşi özbaba özamca zulmüne bile maruz kalıyor.. hele ki bazı yaşlılar herkesten beter pis niyetli oluyor. bu kişi baba dede de olsa

Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim
Kusura bakmayın afedersiniz ama tam bir geri zekalıymış. Hiç yaşa başa da bakmayacağım. Doğu da çocuklar ağızlarından mı öpülüyormuş. Valla benim burda midem bulandı. Asla affedemeyeceğim şeylerden olurdu herhalde benim için Allah göstermesin böyle bir saçmalığı

ağzından öpmek nedir ya?
herşeyden önce hijyen değil
terbiyesiz
altını temizleyen sen uykusuz kalan sen ama yılda 3-5 gün gördüğü küçük kıza faydası olmayan kayınpederin istediğine gör mi yetişcekmiş

birde ağzından öpme ile ilgili ne demek istemiş anlmadım
ağzından öğerek nasıl büyütüyormuş, her türlü namüsait

Back
X