Bir garip eş ve kayinpeder

Adam diyleim ki dedigi gibi kötü niyetli değil sonuçta çocuğa bunun normal olduğunu hissettirecek ve çocuk böyle bir şeyle tekrar karşılaşırsa yadırgamayacak. Tepki göstermekte haklısınız hem de iğrenç birşey çocuklarınızı koruyun hanımlar hele ki bu devirde

sizi hem çok haklı buldum hem çok takdir ettim.çoğu kadın eşiyle arası bozulmasın diye böyle bir durum sessiz kalır siz kalmamışsınız.
Insan anne olunca daha bir güçlü oluyormuş gerçekten. Yavrularına zarar geleceğini hissedip tırnaklarını ve dişlerini gösteren anne kediler gibi hissettim o an kendimi.

Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim
Sunun ayırdına varamamıs ki o kendı cocugu değil,sizin cocugunuz. Tavrınızda cok haklısınız sakın ödün vermeyin. Bunun hem sağlık açısından hem de psıkolojık acıdan zararlı oldugunu biliyırsunuzdur zaten. Kp sansını fazla zorlamıs bence.. yakın zamanda tekrar kusebilirler eşinizle ama omda hak vermiş babasına,ilginç..

Geri adım atmayın sakın. Ağızdan öğmek nedir??? Nerede görülmüş öyle çocuk büyütüldüğü. Doğulu olmayla ne alakası var bunun. Benim eşim de doğulu. Çok ince fikirlidir bu tarz konularda da çok düşüncelidir. Benim kayınpederim ve babam yüzünden bile öpmezler bileğinden kolundan saçlarından öperler. İstismar bu izin vermeyin. Benim dedem bakın 80küsür yaşında okumamış köyde büyümüş adam öpmeyin çocukları her yerinden der. Kocanıza da anlatın konuşun.

Asla taviz verme herseyi gec kucucuk bir bebek onun pis agzindaki mikropu tasiyamaz gerekirse esinle de kavga et ama bu konuda asla taviz verme

Doğulu olmakla ne ilgisi var anlamadım. Hiç böyle doğulu görmedim. Doğunun insanları için mahremiyet önemli.
Leş gibi ağzını bi daha değdirmesin kızınıza izin vermeyin.

Doğulu olmayla alakası yok halt etmiş. Yok öyle adetler herif saçmalığına kılıf bulmaya çalışmış. Dikkat edilir yani kız çocuk bırak ağızdan öpmeyi normalden yanaktan öperken bile adabınca olsun diye çaba sarf ederler.

benim bir arkadaısm var kızın coxugu 4 yasını geciyor hala agzından öpüyor bide milletin yanında nekadar garip geliyor. cok haklısın

Midemi bulandırdı pislik ya.Minicik çocuğa dokunmaya kıyamazsın , ağzından öpmek nedir utanmaz arlanmaz zır cahiller ya.Ben burda sinir oldum.Eşinizden de bunun acısını çıkarın bence.Babasıyla arası bozulmasın diye çocuğunu kurban etmiş.Emin olun eşiniz de biliyodur onun normal olmadığını da sırf ara bozulmasın tat kaçmasın diye sesini çıkarmadı.Çok çirkin tavırlar bunlar çok.

Ayrıca benim çocuğum. Eşimle 5 yıldır birlikteyiz adam ortalarda yoktu şimdi yıllar sonra gelip senin istediğin gibi büyümeyecek bu çocuk benim istediğim gibi buyuyecek diyebiliyor. Bana haddini bil diyen adam kendi haddini bilmiyor oysa ki. Hala sinirim geçmedi aklıma geldikçe başıma ağrılar giriyor. Eşim de konuşmuyor benimle bu neyin tavridir neyin inadidir anlamadim.

Midemi bulandırdı pislik ya.Minicik çocuğa dokunmaya kıyamazsın , ağzından öpmek nedir utanmaz arlanmaz zır cahiller ya.Ben burda sinir oldum.Eşinizden de bunun acısını çıkarın bence.Babasıyla arası bozulmasın diye çocuğunu kurban etmiş.Emin olun eşiniz de biliyodur onun normal olmadığını da sırf ara bozulmasın tat kaçmasın diye sesini çıkarmadı.Çok çirkin tavırlar bunlar çok.
Kesinlikle tam da böyle dusunuyorum

sevgi o şekilde mi gösterilir babalar bile dudaktan öpmüyo kızlarını. dışarda neler görüp duyuyoruz Allah korusun hem niye onun istediği gibi büyüyormuş bunca Zaman neredeymiş Bi çocuğun ilk öğretmeni annesi babasıdır başka kimse kurallarını koyup karışamaz benim görüşüm.

Back
X