Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim