Netty bitirrrrrrbenim 3 aydır görüştüğüm biri var. fakat bu daha önce 5 yıl süren ilişkisinden yeni ayrılmış.
sonra kız bana bir daha beni rahatsız etmesin demiş ve ekran görüntüsü göndermiş. rahatsız ederse son 3 aydaki ekran görüntülerinide atıcam demiş!..
görüntüdede görüşelim demiş kıza.
ne yapmalıyım sizce?
bitirmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim?
neden ama? onu istemediğini, hep beni sevdiğini söylemiştiUzun ilişkiden yeni cikmis biriyle birlikte mantikli bir iş degil zaten basli basina
Neden görüşmek istemiş peki onunla ... Yalan söylemiş size demekkineden ama? onu istemediğini, hep beni sevdiğini söylemişti
rahat bırakmıyordu bende görüşüp rahat bıraksın falan diye konuşmak istedim diyorNeden görüşmek istemiş peki onunla ... Yalan söylemiş size demekki
Kizmi rahat brakmiyomus peki o zaman kiz nie msjlari sana atsin ki canimrahat bırakmıyordu bende görüşüp rahat bıraksın falan diye konuşmak istedim diyor
evet biz 3 aydır çıkıyoruz. geçen gün kızın bana gönderdiği ekran görüntüsünde benim sevgilim görüşmek istiyor onunlaSeninleyken mi görüşmek istemiş?
Şu konulari az anlaşılır yazın ya.
Bence sen son 3 aydır olanlari da bir isteyiver. Kim kimi rahatsiz ediyormuş gorelimevet biz 3 aydır çıkıyoruz. geçen gün kızın bana gönderdiği ekran görüntüsünde benim sevgilim görüşmek istiyor onunla
Hiç valla. Kız beraber olmak istese, adamla buluşur.C
Kizmi rahat brakmiyomus peki o zaman kiz nie msjlari sana atsin ki canim
neden ama? onu istemediğini, hep beni sevdiğini söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?