Bir Garip Ev Arkadaşları

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.829
49.121
798
Merhaba kızlar,
Ben bir arkadaşımla bir apartta iki kişilik odaya çıktım. (Bilmeyenler için apart bir dairenin her odasının farklı kişilere kiralanmasıdır)
Apartta toplamda beş kişiyiz.
Geldiğim günden beri, banyoda sürekli cam buluyorum.
Banyonun gider deliğinde yani duşa kabinin deliğinde ve içinde yayılmış biçimde mermer kadar kalın keskin olmayan cam gibi saydam kırıklar var.
İlkinde bir şey düşmüştür dedim, temizledim.
Ama bu kaçıncı oldu. İnsan her seferinde kıramaz. Hem banyoda duş alırken kırılacak eşyanın işi ne...
Ev arkadaşlarına sor demeyin çünkü kendilerini göremiyorum. Gece yarısı geliyorlar ben uyurken.
Oda arkadaşımla biraz korktuk. Yani uyuşturucu aparatı falan mı acaba diye düşündük. Çünkü 1 değil 2 değil sürekli oluyor...
Sizce ne olabilir?

Edit: Fotoğraf ekleyemedim ama bu linkte görebilirsiniz

http://www.directupload.net/file/d/4258/vk7nx6re_jpg.htm

vk7nx6re_jpg.htm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Ben bir arkadaşımla bir apartta iki kişilik odaya çıktım. (Bilmeyenler için apart bir dairenin her odasının farklı kişilere kiralanmasıdır)
Banyonun gider deliğinde yani duşa kabinin deliğinde ve içinde yayılmış biçimde mermer kadar kalın keskin olmayan cam gibi saydam kırıklar var.
Ama bu kaçıncı oldu. İnsan her seferinde kıramaz. Hem banyoda duş alırken kırılacak eşyanın işi ne...
Ev arkadaşlarına sor demeyin çünkü kendilerini göremiyorum. Gece yarısı geliyorlar ben uyurken.
Oda arkadaşımla biraz korktuk. Yani uyuşturucu aparatı falan mı acaba diye düşündük. Çünkü 1 değil 2 değil sürekli oluyor...
Sizce ne olabilir?
Fotografini cekseniz keske.

Merhaba kızlar,
Sizce ne olabilir?

vk7nx6re_jpg.htm

Bence herkese tek tek sormanız en mantıklısı. Bir de özel yurda çıksaniz kendi banyonuz olur en kötü oda arkadasinizla paylasirsinizz aileden olmayan 5 kişiyle paylasmak fazla geldii

Bence herkese tek tek sormanız en mantıklısı. Bir de özel yurda çıksaniz kendi banyonuz olur en kötü oda arkadasinizla paylasirsinizz aileden olmayan 5 kişiyle paylasmak fazla geldii

Özel yurtlar bu civarda en az 1000 tl o da maaşımın yarısı demek :)

Cam mı yoksa sert plastik mi? Bi taraftan falan mı düşüyor ki, tavandan ve ya kabinden? Keşke bir artı bir evde iki arkadaş kalmayı düşünseydiniz. Şartlar bunu gerektirmiş olabilir fakat ben endişelendim burada.

Son düzenleme:
Cam mı yoksa sert pilastik mi? Bi taraftan falan mı düşüyor ki, tavandan ve ya kabinden? Keşke bir artı bir evde iki arkadaş kalmayı düşünseydiniz. Şartlar bunu gerektirmiş olabilir fakat ben endişelendim burada.

Cam gibi sert canım ama keskin değil... üzeri zaten desenli, duşakabini tavan her yeri kontrol ettim düşebileceği bir yer yok
şartlar bunu gerektirdi maalesef
:(

Cok degsik uyusturucu desen okadar kucuk camla nasil olucak eee banyoda cam niye kirilir hemse bi kac sefer cok enteresanmis acaba onlar cam degilmi iyice baktinizmi metamfetamin diye bi uyusturucu maddesi var Cam parcalarina benze kristal gibiacaba o olmasin baska bir aciklamasi yok cunku
Merhaba kızlar,
Sizce ne olabilir?

vk7nx6re_jpg.htm

Cok degsik uyusturucu desen okadar kucuk camla nasil olucak eee banyoda cam niye kirilir hemse bi kac sefer cok enteresanmis acaba onlar cam degilmi iyice baktinizmi metamfetamin diye bi uyusturucu maddesi var Cam parcalarina benze kristal gibiacaba o olmasin baska bir aciklamasi yok cunku

Ciddi misiniz hemen araştırayım...
Küçük cam diye düşünmeyin, büyük bir şeyin kırılıp parçalanması gibi...

Ciddi misiniz hemen araştırayım...
Küçük cam diye düşünmeyin, büyük bir şeyin kırılıp parçalanması gibi...
Evet ben biraz arastirmayi seven bi tip oldugum icin biliyorum yanlis anlasilmasin yani uyusturucu olabilir iyice bir arastir cunku soyledigim seyde kirilmis cam parcalari gibi biseydir zaten arastirirsaniz gorursunuz
Eger oyle biseyse bian once tasinin ordan allah korusun

Evet ben biraz arastirmayi seven bi tip oldugum icin biliyorum yanlis anlasilmasin yani uyusturucu olabilir iyice bir arastir cunku soyledigim seyde kirilmis cam parcalari gibi biseydir zaten arastirirsaniz gorursunuz
Eger oyle biseyse bian once tasinin ordan allah korusun

Baktım aslında pek benzemiyor
Aslıdna sonradan düşündüm de duşa kabinin tabanı bununla dolu
Kullansa bile niye orada bıraksın ki, pahalıdır sonuçta

Gorsellerden baktım benziyor. :KK57:

Back
X