- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
- Konu Sahibi fulyaakaylar
Onca y Z varken Hep yalnız bırakılan x olurduOn bilinmeyenli matematik sorusu gibi değil mi:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onca y Z varken Hep yalnız bırakılan x olurduOn bilinmeyenli matematik sorusu gibi değil mi:)
Belki de 10 yıl....İki ev varsa durum o kadar da karışık değil ya. Sonuçta adam sağda solda kalıyor diye endişelenmezsiniz, çocuklar rahatsız mı oluyor acaba demezsiniz. Yalnız kalmak için alanınız da var. Belki ileride çocuklar yatılı okul, ünv falan başlarsa daha rutin bir düzen oluşturabilirsiniz.
Çocuklar için iyi bir fikir , ama bu evlilik değil, size yetecek mi bu kadarı...Merhabalar arkadaşlar,2.5 yıl süren arkadaşlığımız sonrasında ikinci evliliğimi yaptım..Benimde eşiminde çocukları var ilk evliliğimizden..Evlenmeden 1 yıl önce çocukları tanıştırdık..Gayet iyi kaynaştılar..Fakat her iki tarafta birlikte yaşama fikrine sıcak bakmadılar hiç bir zaman...Yani çocuklar buna hazır değildi.Bizde bu aşamada nikahı kıyalım ama çocuklarımızla beraber olduğumuz zamanlarda herkes kendi evinde çocuklarınla olsun diye kararı verdik nikahımızı yaptık...Çok garip gelecek ama çocuklar bundan mutlu oldular...Biz eşimle yeni bir ev aldık dayadık döşedik...Eşimin bekar iken kullandığı ev ise duruyor...Bu evde haftada 2 gün çocuğu ile beraber oluyor.Benim çocuklarımda benimle baş başa zaman geçirmek adına bu kararımıza saygı duyup hatta desteklediler bizi.Yani benim çocuklarımda babasında olduğu zamanlar beraber zaman geçiriyoruz..Arada hep beraber dışarıda program yapıyoruz çocuklarla..Bundan ötesi yok.Fazlasını arıyormuyum hayır aramıyorum ama bu düzende bir garip gelmiyor değil bana..Bu şekilde bir düzende çevremde hiç görmediğim için yadırgıyorum.İlerleyen zamanlarda çocuklar büyüdüğünde elbette evler birleşecek onlar uçup gidecek ama bu düzeni sağlamamız yılar sürecek sanırım.Bu da hem extra bir masraf hemde düzen içinde düzen getiriyor...Doğrumu yaptım yanlış mı bilmiyorum ve bazen bunun zorluğunu çok yaşıyorum...Ne yapacağımı da bilmiyorum...
Sanırım benim:))Hep yalnız bırakılan x olurduburada kim ?
Kendi çocuğumda bu durumdan mutlu olduğu için yetinmeyi öğreniyor insan mecburen...Evlilik gibi değil zaten bizimki adı evlilik..Nikah var mı var...Ne derseniz artık...Çocuklar için iyi bir fikir , ama bu evlilik değil, size yetecek mi bu kadarı...
Babasi piyon olarak kullanıyor herhalde?Eşiminde tek çocuk benimde ama eşimin eski eşiyle hala süren para kavgaları ve ortada piyon olarak kullanılan bir çocuk var..Annesine doğal olarak çok bağlı ve annesi gitmesini/gelmesini istemez.Bu yüzden çok zor..
ozamam soyle toparliyorum ortada 2 ev var . yeni ve ortak evde siz cocukla yasiyorsunuz esinnizde hafta ici bu eve geliyor . esiniz hafta sonu kendi cocuguyla kendi evinde vakit geciriyor ama bu seferde siz kendi cocugunuzu haftasinu babasina gonderiyorsunuz ve evde tek kaliyorsunuz ? dogru mudurHayır eşimle ortak aldığımız bir ev ve birde eşimin bekarlık evi başka ev yok:)))
Ben ortak aldığımız evde beraber kalıyorum çocuklarımla benim o kadar imkanım yok malesef üçüncü ev açacak kadar:))
Umarım zamanla güzel bir düzen oluşur, çocuklar adına sevindim ama en azından huzurlularKendi çocuğumda bu durumdan mutlu olduğu için yetinmeyi öğreniyor insan mecburen...Evlilik gibi değil zaten bizimki adı evlilik..Nikah var mı var...Ne derseniz artık...
Yok :)))ozamam soyle toparliyorum ortada 2 ev var . yeni ve ortak evde siz cocukla yasiyorsunuz esinnizde hafta ici bu eve geliyor . esiniz hafta sonu kendi cocuguyla kendi evinde vakit geciriyor ama bu seferde siz kendi cocugunuzu haftasinu babasina gonderiyorsunuz ve evde tek kaliyorsunuz ? dogru mudur
Teşekkürler inşallah :)Umarım zamanla güzel bir düzen oluşur, çocuklar adına sevindim ama en azından huzurlular![]()
15 günde bir program yapıyoruz dışarda...Kahvaltı vb gibi gibi..Çünkü annesinden sanırım o kadar izin çıkıyor...Ama sorduğu zaman ben hiç karışmıyorum çocuğun kendi tercihi diyor annesi eşime..Yani bizde zorlamak istemiyoruz bu evliliğin onların hayatında birşey değiştirmeyeceğini söyleyerek başladık...Herkes mutlu da bizde bir tuhaflık var sanırım:)))Yani bu kadar onu düşün bunu düşün arasindan kendinizi unutmazsiniz umarim. Bence bu yol ok baslangic icin olabilir ama cocuklari arada 1 günlüğüne bile olsa 3-4 saatligine bilr olsa kaynastirmaniz lazim ki devaminda sureyi arttirabilin diye. Tabii ki basta sikinti olabilir cocuklar icin. Ama bir sekilde orta yol olur bence...
burda aliyosunuz kelimesini duzeltmek istiyorum esiniz sadece sizin cocuk yokken eve geliyor niye ? haftasonu bitip kendi cocugunu eve birakinca niye sizin yaniniza donmuyor .kilit nokta burasiben konuyi bidaha okuyunca simdi anladim siz adami ortak evinize yani sizin icin dayanan dosenen eve sadece kendi cocugunuzu oz babasina gonderince aliyorsunuz ? dogru mudur ?
eger boylese bana sacma geldi . adam zaten kendibcicugunu sadece haftasonu goruyor bu normal gibi diger 5 gun niye ortak evinize sizle cicugun yanina gelmiyor ? cocugunuza bunu kabul ettiremez misiniz . problem daha cok sizin tarafta gibi
Hafta ici çocukların iki eve bölünmesi de garip geldi bana. Hafta ici bir yerde haftasonu bir yerde yapılır genelde. Ama çocuklar memnunda sorun yokEşim haftasonu alabiliyor çalıştığı için..Haftasonu bende zaten çocuklar...cumartesi pazar ve çarşamba perşembe cuma akşama kadar genelde bendeler..
Yooo ben ona gelme demiyorum.Yalnızca çocuklarımızla beraberken baş başa zaman geçirmek istedik.Aslında tam tersi onun çocuğu ve annesi buna sıcak bakmadığı için o da bence bunu kabul ediyor benim için sakıncası yok diyor..Ben gelme demedim asla yani anlayacağınız...ben konuyi bidaha okuyunca simdi anladim siz adami ortak evinize yani sizin icin dayanan dosenen eve sadece kendi cocugunuzu oz babasina gonderince aliyorsunuz ? dogru mudur ?
eger boylese bana sacma geldi . adam zaten kendibcicugunu sadece haftasonu goruyor bu normal gibi diger 5 gun niye ortak evinize sizle cicugun yanina gelmiyor ? cocugunuza bunu kabul ettiremez misiniz . problem daha cok sizin tarafta gibi
Genelde 4 gün bazen 5 gün bendeler..Ama benim çocuklarım babalarına çok düşkün ve eski eşim kendi işini yaptığı için zaman sıkıntısı olmadığı için daha çok beraber olmak istiyor bende buna saygı duyuyorum..Evet dediğiniz doğru ikiye bölünüyor ama malesef boşanmış ailelerin çocuklarında düzen hep böyle olmak zorunda...Hafta ici çocukların iki eve bölünmesi de garip geldi bana. Hafta ici bir yerde haftasonu bir yerde yapılır genelde. Ama çocuklar memnunda sorun yok
bence esinizi ve cocugunuzu bu durama alistirsaniz iyi olur .es kendi cocugunu haftasonu gorup annesine biraktiktan sonra diger 5 gün sizin yaniniza gelsin . bunu esinizden isteyin kendi cocugunuzuda bu durama adapte edin ancak oyle duzelir .haftasonuda herkes kendi cocuguyla takilir .oteki evi kapatma meselesine biseu diyemem oteki cocuk siz ve sizin cicuk varken beraber vakit gecirmek istemeyebilir . ama oteki gunlerde esiniz sizin oldugunuz eve gelmeliYooo ben ona gelme demiyorum.Yalnızca çocuklarımızla beraberken baş başa zaman geçirmek istedik.Aslında tam tersi onun çocuğu ve annesi buna sıcak bakmadığı için o da bence bunu kabul ediyor benim için sakıncası yok diyor..Ben gelme demedim asla yani anlayacağınız...