Bir garip evliliğim

Benim soruma neden cevap vermediniz peki?

Diyorum ki siz çocuğunuzu ilk eşinizle aranızdaki ilişkide piyon olarak kullanıyor musunuz?
verecek cevabi olmadığında susuyor arkadaş. Ya da yorum yapmak istemiyorum diyor 😂
Neresinden baksan elinde kalan bir konu ama konu sahibi için alay edilecek dalga gecilecek taraflar bulunduruyor içinde, bizim goremedigimiz.

Sorunuz nedir anlamadım?Benim eski eşimle aramda hiç bir sorun yok..Anlaşmalı boşandık...Ve normal görevlerimizi yerine getiren ebeveynleriz...
Hani eşinizin ilk eşi çocuğu piyon olarak kullanıyormus ya onu diyorum. İlk eşlerin klasik oyunudur sonuçta bu.

halinden memnun gibisin, sorun nedir o zaman?

Ben halimden memnun olduğumu söylemedim çocuklar bu şekilde istedi ve bu şekilde mutlular bizde buna saygı duyduk onların üzülmesini istemediğimiz için bu kararı aldık dedim.Aksi halde böyle olmasını istemezdim elbette..Ama çocuklarımın mutluluğu ön planda..

Siz mutluysaniz, çocuklar mutluysa kime ne? Mutsuz bir evliliğe, mutsuz bir anneye mahkum etmemissiniz çocuğunuzu. Farklı ve özel birisiniz. Mutluluğunuz daim olsun insallah.

Hani eşinizin ilk eşi çocuğu piyon olarak kullanıyormus ya onu diyorum. İlk eşlerin klasik oyunudur sonuçta bu.
Bitmek bilmeyen nafaka mahkemeleri var..Hala da sürüyor biri bitiyor biri başlıyor..Benim öyle bir sorunum hiç olmadı.Boşandık ve bitti...İlk eşim benimle uğraştı ilk zamanlar tabi ki klasik dediğiniz gibi ama sonrasında bitti...Şuanda sorunsuz devam eden beraber hareket ettiğimiz (çocukların okul vb durumları) bir iletişimimiz var...

Ben halimden memnun olduğumu söylemedim çocuklar bu şekilde istedi ve bu şekilde mutlular bizde buna saygı duyduk onların üzülmesini istemediğimiz için bu kararı aldık dedim.Aksi halde böyle olmasını istemezdim elbette..Ama çocuklarımın mutluluğu ön planda..
Yaptiginizin cok
Mantikli olmadigini biliyorsun ama mantiksiz diyenlerede kizmissin.. bana gore olabilir herkes mutluysa.. ama bunun adi evlilik degil sanki..cocuklarda bi sure sonra alisirdi bence.. ya da dedigin gibi dublex ev fikri iyi

Evet çocuklar çok mutlu...Anne her ne kadar ...abimi sevsemde seninle baş başa kalıyor olmak çok güzel diyor...Çocuklar 11 ve 13 yaşında...
illa herkesinki gibi olacak diye şart yok ki.
önemli olan tabloya uymak mı yoksa çocukların mutluluğu mu ?

Yaptiginizin cok
Mantikli olmadigini biliyorsun ama mantiksiz diyenlerede kizmissin.. bana gore olabilir herkes mutluysa.. ama bunun adi evlilik degil sanki..cocuklarda bi sure sonra alisirdi bence.. ya da dedigin gibi dublex ev fikri iyi
Ben mantıksız diyenlere kızmadım zaten mantıksız bulduğum için bu konuyu açtım...Ben çocuklara travma yaşattıığımı düşünenlere teşekkürlerimi bildirdim..Mantık yok zaten mecburiyet var...

Sevgi boyle birsey bence.. onu seviyorsan ondan olanida seversin diye dusunuyorum.. buyuk konusmak istemiyorum ama cok seviyorsam esimi cocuguna kendi cocugum gibi bakardim herhalde.. tabii basa gelmeden bilinmeyeck birsey ama…
Kimsenin başına gelmesin inşallah
Boşanan erkekte tabiki yaralı oluyor ama kadın hem evlilikte yaşadığı sıkıntılar hem sonrası için büyük bir yara alıyor her açıdan... ben de eşimi seviyorsam o mutlu olsun diye çoğu şeye tamam diyebilirdim ama bana zarar veren yerde durmam gerektiğini öğrendiğim için yüzde yüz ben iyi bir üvey anne olurum diyemiyorum. İnsana baki bırakılan garantici yaşam işte. Ne yazık ki.

Ben mantıksız diyenlere kızmadım zaten mantıksız bulduğum için bu konuyu açtım...Ben çocuklara travma yaşattıığımı düşünenlere teşekkürlerimi bildirdim..Mantık yok zaten mecburiyet var...
BilemezsiniZ cocuklar ne yasiyor ic dunyalarinda.. belkide travma belki degil.. ama en azindan mutlu olduklarini dusunuyorsan dewamke

Evlenmek isteyen siz, bilerek başladığınız düzenden memnun olmayan yine siz.

Sizin haricinizde, başta eşiniz olmak üzere herkes halinden memnun. Uzun yıllar böyle de devam edecek belli ki bu. Yapacak birşeyiniz yok gibi duruyor.

Çocuklarınız evlendiğinizi biliyorlar mı? Biliyorlarsa o da garip açıkçası.

Evet işte tam olarak bu..Herkesinki gibi değil.Sorun burda...Tabloya uymak zorundasın yoksa tü kaka oluyorsun..Malesef..Esas travmatik olan bu bence...
siz anne misiniz?
anneler çocuklarını korumak zorundandır. millet ne der diye düşünmek ,onları memnun etmek zorunda değildir
siz çocuklarınızın annesi misiniz ? yoksa elalemin annesi misiniz? önce buna karar verin

BilemezsiniZ cocuklar ne yasiyor ic dunyalarinda.. belkide travma belki degil.. ama en azindan mutlu olduklarini dusunuyorsan dewamke

Elbette bilemem..Sadece hayatları değişmediği için uyum sağlamak zorunda olacakları bir durum yaşanmadı..Herşey aynıydı onlar için..Şimdilik öyle düşünüyorum ama zaman ne getirir bilmiyorum..Umarım hep mutlu olurlar...Kendimizden çok ödün vererek kurduğumuz bu düzensiz düzenin bir karşılığı olur...Teşekkürler..

Elbette bilemem..Sadece hayatları değişmediği için uyum sağlamak zorunda olacakları bir durum yaşanmadı..Herşey aynıydı onlar için..Şimdilik öyle düşünüyorum ama zaman ne getirir bilmiyorum..Umarım hep mutlu olurlar...Kendimizden çok ödün vererek kurduğumuz bu düzensiz düzenin bir karşılığı olur...Teşekkürler..
Arada sirada birseylere ayak uydurmak kotu degil cocuklar icin bence.. ilerisi icinde bir alistirma belkide.. sonucta hayatimizda hersey istedigimiz
Gibi gitmiyor dimi?

Back
X