• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip gülme krizi.. Sizce normal mi , yoksa bi sorunummu var?

Bu gülme krizi ben evliyken benim de basima geliyordu. Özellikle bosanma kararimi almama yakin zamanlarda, gece sizin hesap katila katila gülüyormusum uykumda. Öyle diyordu eski esim mûsvettesi.. doktora sordum, sinir bosalmasi yasiyorsun dedi, vücudun bir reaksiyonuymus efendim bu gülme krizi olayi gece gece.

Sizinkide öyle birsey olmasin sakin?
Bunun disinda, sinirlerim cok bozuldugu zaman, helede icime atiyorsam eger, paylasip agresyonlarimi cikarmiyorsam, gündüz gözüylede giriyorum gülme krizine :halay:

Sizi okadar iyi anliyorum ki, insan kendini cok tuhaf hissediyor.
Sinirinizi veya üzüntünüzü icinize atmayin derim.
Kendimi hemde cok garip hissediyorum. Sorun gülmek degil zaten, durduramiyorum da kendimi, durdurmaya calistikca aklima gülmekten yarilacagim seyler geliyor,sonrasi zaten malumunuz :)

İyi geceler kızlar, sizlerle paylaşmak istedigim birsey var..
Psikoloji okuyan veya bu konuda bilgisi olan var mi aranizda?
Kizlar bi süredir geceleri özellikle gülme krizleri geliyor.
Yani hic sebep yokken, düşünün gece oluyor, uyucaz eşimle, eşim tatli tatli nefes alip verirken ben kıkır kıkır gülme krizine giriyorum. Oyle bir iki kıkırdama degil, baya baya katila katila gülüyorum.. Uzun vadede 6aydir falan olmaya başladi, ama en cok bu iki ayda oldu. Acaba diyorum bu bi sorun mu?
Çünkü krizler bazen hayatima taş oluyor. Dün gecede geldi ayni kriz. Eşimle koklaşıyoruz adamın nefesini yüzümde hissediyorum ve pat diye gülme geliyor.. 1hafta öncede oldu, yine gece, yine gülme krizi. Bi kerede yine koklaşırken tutamadim agzinin ortasina tükürüklü falan genzime kaciyodu az daha. Öyle bi gülme düşünün. Hapşuruk gibi, gelince patliyoo. Eşime karşı garip hissediyorum, umarim beni yanliş anlamiyodur. Kizlar derdim bu iste...
Zor günler yaşıyorum ama bu bana yaşadıklarımdan daha garip geliyor. Acikcasi bi gün eşim *ne gülüyon komik birsey mi var* dese aciklama yapamam. Yine başlarım gülmeye. Offf, keske tek derdimiz boyle seyler olsa . aman ya ne biliyim, psikopata bagliyorumdur belkide :)
Fikri olan yada bilgisi olan var mi aranizda???
Paylaşırsaniz cok sevinirim kizlar...
İyi geceler
Sorunlarım var demişsiniz bununla ilgili olabilir. Benim bir arkadaşım vardı böyle. Saçma sapan zaman larda günlerdi m önceleri manyakmıdır nedir derdim de sonra ikna oldum bu zor zamanlarından dolayı. Hatta şimdi iyi gibi okadar da gülmüyor.

Canim ben 21yasindayim. Benim krizlerim le oglunun krizleri bence ayni sebepten degil. Cocuk yasta tramva etkisi veya sarsici bi olayin sonucu olabilir. Sana garip gekiyorsa bence sen hemen bi cocuk pskiyatre git. Ve erteleme. Gulmek dunyanin en guzel seyidir ama garipse sorun olabiliyor.
ergenlik sinirindayiz ya.duygu dalgalanmalari yasiyor diyorum.siniri felanda ergenlik sinyalleri.yani pedagog yollari yakindir zaten bize.gulmeden gitmessek sinirden gideriz yakinda zaten:olamaz:evlat olsa sevilmez"derler ya su an o haldeyiz:rapci:.anasinin kuzusu ya.:KK45:

Aslında bana öyle küçük bir dert gibi gelmedi bence psikologa gidin mutlaka.sebepsiz yere böyle gülmek normal degil

Kendimi hemde cok garip hissediyorum. Sorun gülmek degil zaten, durduramiyorum da kendimi, durdurmaya calistikca aklima gülmekten yarilacagim seyler geliyor,sonrasi zaten malumunuz :)[/QUOTE
Aynen bilirim. Zaten gülmemen gerektigi icin, daha da bir gülesin geliyor ne fena sey o öyle. Hayir sorsalar, suna gülüyorum efendim de diyemem bir sey yok yani o derece.

Banada bir gulme geldi okuyunca ya:KK70:cok tatlisiniz:-)
Banada oluyor bazen boyle,arkadaslar arasinda mesela komik anlatiyorsam guleriz hepbirlikte sorun yok:KK53:anlattim bitti gitti baska konuya geciliyor ama arada ben hala aklima geliyor guluyorum :KK48:yaw yeter sen hala ordamisin diyorlar bana:KK70:cikamiyorum o ruh halinden yahu:KK53:
Bide cenaze ortaminda yada kotu bisey olduysa falan(cok yakinima degil tabi)her hangi birileri diyelim, gulesim geliyor ya ne oluyor bana bilmiyorum cok utaniyorum oyle olunca:olamaz:

Banada bir gulme geldi okuyunca ya:KK70:cok tatlisiniz:-)
Banada oluyor bazen boyle,arkadaslar arasinda mesela komik anlatiyorsam guleriz hepbirlikte sorun yok:KK53:anlattim bitti gitti baska konuya geciliyor ama arada ben hala aklima geliyor guluyorum :KK48:yaw yeter sen hala ordamisin diyorlar bana:KK70:cikamiyorum o ruh halinden yahu:KK53:
Bide cenaze ortaminda yada kotu bisey olduysa falan(cok yakinima degil tabi)her hangi birileri diyelim, gulesim geliyor ya ne oluyor bana bilmiyorum cok utaniyorum oyle olunca:olamaz:
Gulmek en iyi agri kesicidir :) kizlar hepimiz tahtalari kiriyoruz,tek degilim cok mutlu oldum :)

Sorunlarım var demişsiniz bununla ilgili olabilir. Benim bir arkadaşım vardı böyle. Saçma sapan zaman larda günlerdi m önceleri manyakmıdır nedir derdim de sonra ikna oldum bu zor zamanlarından dolayı. Hatta şimdi iyi gibi okadar da gülmüyor.
Psikolojik oldugu aşikar, sorunlar yasiyorum evet ama daha kotu gunlerimde olmustu acikcasi, nelerin ustesinden geldim. Boyle ufak tefek seylere takilacagimi sanmiyorum. Garip hissediyorum evet ama hoşumada gidiyor bazen, gulerken kendimi enerji olarak super hissediyorum ve ardindan gelen dakikalar boyuncada etkisini yasiyorum :) biraz eksik COOKKK MUTLUYUM. sadece azcik garip.

Biseye sinirleriniz bozulmus olabilir mi. Bilincaltina filan atmista olabilirsiniz. Psikoloji bolumu okumadım ama kitaplarini cok okudum

ergenlik sinirindayiz ya.duygu dalgalanmalari yasiyor diyorum.siniri felanda ergenlik sinyalleri.yani pedagog yollari yakindir zaten bize.gulmeden gitmessek sinirden gideriz yakinda zaten:olamaz:evlat olsa sevilmez"derler ya su an o haldeyiz:rapci:.anasinin kuzusu ya.:KK45:
Evet ergenlik olabilir, takibi birakma ama, ve ihmal etmemeye calis canim.

Tabiki en dogrusu prof destek. Ama bu destek krizlerimi yok ederse üzülürüm acikcasi. Evliligime zarar vermedigi surece bununla yaşarim yillarca. :)
Demek ki mutlusunuz böyle olmaktan.belki de çok anormal durumda değil rahatsız olmadığınıza gore .ama artarak devam ederse kötü olur .yine de gitmeniz en doğrusu gibi

Back
X