- Konu Sahibi karalahana06
Tek kelime paragöz.
Siz de fazla iyi niyetlisiniz.
İnsan bunu utanmadan nasıl anlatır?
Siz de fazla iyi niyetlisiniz.
İnsan bunu utanmadan nasıl anlatır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk torunu olmasına rağmen demişler bir deBir altın için ağlamaya değer mi? Belki durumu yok belki takmak istemiyor ayrıca size de duygu sömürüsü yapıyor altın bekliyor sizden o kadar hediyeden sonra yol yapıyor işte
+100000Ay ben de şu ilk torun ilk gelin muhabbetlerinize hastayım ya biri ilk doğunca noluyor yani sanki bu neyin başarısı da özellikle belirtilip farklı bir değer bekleniyor. Ne kadar ayıp ve çirkin bir şey eltinin yaptığı insan utanmaz mı bunun için arayıp ağlamaya
Size verilen değeri,parayla pulla altınla mı ölçüyorsunuz,bunu maddiyat mı belirliyor yani ben de bunu anlamıyorum ve buna çok kızıyorum. Ne kadar saçma bir düşünce yapısı bu.Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benimHala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüşHani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...
Evet öyle düşünen insanlarda var evlilikleri iyi gitmiyor diyelim bebek olunca nasilsa duzelir diye düşünen kadinlarda var.Arkadaşlar bu olayı eşime anlattım eşim ailesine asla söylemez. Zaten kp bilinçli olarak gram taktı... Problemleri var eltim ve kaynımla. Görüşleriniz benim için değerliydi gerçekten çok teşekkür ediyorum hepinize. Ben eltimin beni ne niyetle aradığını bilemiyorum ama açıkçası sesi gerçekten çok kötü geliyordu. İnsana verilen değer elbette para pulla ölçülmez ama gram da gözüne sokar gibi olmuş... Kayınbabam zaten bebeği de aile sorunlarını düzeltmek için yaptıklarını düşünüyor ona bakarsanız... Böyle bir zihniyet olabilir mi...
Sizinki gibi eltiye böyle zihniyet olur. Çok bile takmış o kafadaki kadına.Arkadaşlar bu olayı eşime anlattım eşim ailesine asla söylemez. Zaten kp bilinçli olarak gram taktı... Problemleri var eltim ve kaynımla. Görüşleriniz benim için değerliydi gerçekten çok teşekkür ediyorum hepinize. Ben eltimin beni ne niyetle aradığını bilemiyorum ama açıkçası sesi gerçekten çok kötü geliyordu. İnsana verilen değer elbette para pulla ölçülmez ama gram da gözüne sokar gibi olmuş... Kayınbabam zaten bebeği de aile sorunlarını düzeltmek için yaptıklarını düşünüyor ona bakarsanız... Böyle bir zihniyet olabilir mi...
Arkadaşlar bu olayı eşime anlattım eşim ailesine asla söylemez. Zaten kp bilinçli olarak gram taktı... Problemleri var eltim ve kaynımla. Görüşleriniz benim için değerliydi gerçekten çok teşekkür ediyorum hepinize. Ben eltimin beni ne niyetle aradığını bilemiyorum ama açıkçası sesi gerçekten çok kötü geliyordu. İnsana verilen değer elbette para pulla ölçülmez ama gram da gözüne sokar gibi olmuş... Kayınbabam zaten bebeği de aile sorunlarını düzeltmek için yaptıklarını düşünüyor ona bakarsanız... Böyle bir zihniyet olabilir mi...