BİR GARİP KAYNANA.

amin teşekkür ederim. eşimi sevdiğimden birazda kvdemi rahatsız olduğunu düşündüğümden onunla empati kuruyordum diyordum ki eşini genç yaşta kaybetmiş hayata küsmüş çocukları kendi kendine büyümüş diyebilirim. mutsuzluk hastalığına kapılmış diyordum. meğer genç kızlığından beri böyleymiş mutşuz insanları kıskanırmış kardeşlerine çektirmiş sonra eltisine sonra çocuklarına iyi yürekli değilmiş. narsist bir kişilik bencil gerçektende . yani bunu yeni öğrenmem benim saflığım sanırım :( inan hala kalben kırgın olsamda kızgın olsamda sinir olsamda yinede tedavi olmsı gerektiğini düşünüyorum ve hastalığını araştırıyorum. eşimede yazık :( haşimato hastalığı olduğunu düşünüyorum eşimin dediğine göre anneanneside böyleymiş. Allaha havale ettim benden uzak Allaha yakın olsun :( oğlumu üzmesin aslan olurum parçalarım onu.

Durumunuza üzüldüm, geçmiş olsun. Bu arada, iyi yürekli olmamak veya narsistik kişilik bozukluğu haşimato belirtisi değil.

Durumunuza üzüldüm, geçmiş olsun. Bu arada, iyi yürekli olmamak veya narsistik kişilik bozukluğu haşimato belirtisi değil.
o bir karakter haklısın benim haşimatodan şüphe duymamın sebebi sürekli mutsuz olması ve yakınlarıyla kırıcı konuşması geçinememesi. sevdikleriyle bile. internetten araştırıp okuduğuma göre bu genetik ve troid problemiymiş. genç kızlığındada böyle olduğuna annesininde böyle olduğuna bakarak buna kanaat getirdim arkadaşım ne yapayım bir sebep arıyorum yoksa sevdiğim adamın annesi kötü biri demek istemiyorum ama diyorum işte kötü kalpli bunun sebebi olmalı haksızmıyım :(

Oğlu gel demiştir aslında konu senin onu sevmemen sevmeyince her hareketi batar ki zaten sevmek zorunda değilsin ki bu hareketiyle ancak nefret edilir
Yahu diyor ki aynı şehirde yaşıyoruz. Kendi evleri yerine bizim evde kalıyorlar diyor. Aynı şehirde kalan görümcemin kızını da alıp bize getirip bizim evde bakıyorlar diyor.

1) Aynı şehirde kendi evleri var, orada kalmıyorlar
2) Kızlarının evleri de aynı şehirde orda da kalmıyorlar. Hatta kızlarının çocuğuna baktıkları halde kızlarının evlerinde kalmıyorlar. Çocuğu yaşadığı evden koparıp başka evde bakıyorlar. Getirdikleri ev de kendi evleri değil 3. bir ev.

Daha açık anlatayım. Konu sahibi, kayınvalidesi ve görümcesinin hepsinin evi var diyelim İstanbul'da. Şimdi bu kayınvalide torununa bakacak. Kendi evinde bakmıyor, kızının evine gidip de bakmıyor. Alıyor çocuğu, alıyor kayınpederi üçü de konu sahibinin evinde kalıyor.

o bir karakter haklısın benim haşimatodan şüphe duymamın sebebi sürekli mutsuz olması ve yakınlarıyla kırıcı konuşması geçinememesi. sevdikleriyle bile. internetten araştırıp okuduğuma göre bu genetik ve troid problemiymiş. genç kızlığındada böyle olduğuna annesininde böyle olduğuna bakarak buna kanaat getirdim arkadaşım ne yapayım bir sebep arıyorum yoksa sevdiğim adamın annesi kötü biri demek istemiyorum ama diyorum işte kötü kalpli bunun sebebi olmalı haksızmıyım :KK43:

Haşimato depresyon ve sinirlilik yapabilir. Ama anlattıklarınız kötü kalplilik gibi daha çok. İkisi arasında çok fark var. Bir insan iyi kalpli ve sinirli olabilir. İyi kalpli ve depresif de olabilir. Belki de haşimatodur ve siniri bu yüzdendir ama kötü kalpliliğin veya narsizmin açıklaması haşimato değil.

Kötü kalpliliğin fiziksel bir sebebi olmak zorunda değil. Bazı insanlar hırsız mesela ama onun da fiziksel bir sebebi yok. Hem annesinde hem kendisinde varsa genetik geçiş olabilir veya yetiştirilmeden dolayı olabilir, onu rol model almıştır vs.

Neyse, konu sahibinin konusu dışına çok çıkmayayım. Tekrar geçmiş olsun. Bence mümkün olduğunca görüşmeyin. Mutluluklar dilerim.

Haşimato depresyon ve sinirlilik yapabilir. Ama anlattıklarınız kötü kalplilik gibi daha çok. İkisi arasında çok fark var. Bir insan iyi kalpli ve sinirli olabilir. İyi kalpli ve depresif de olabilir. Belki de haşimatodur ve siniri bu yüzdendir ama kötü kalpliliğin veya narsizmin açıklaması haşimato değil.

Kötü kalpliliğin fiziksel bir sebebi olmak zorunda değil. Bazı insanlar hırsız mesela ama onun da fiziksel bir sebebi yok. Hem annesinde hem kendisinde varsa genetik geçiş olabilir veya yetiştirilmeden dolayı olabilir, onu rol model almıştır vs.

Neyse, konu sahibinin konusu dışına çok çıkmayayım. Tekrar geçmiş olsun. Bence mümkün olduğunca görüşmeyin. Mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim bencede görüşmemek en iyisi,başarabilirsem tabi :(

Oğlunun evi tabi gelmek hakkı ama geldiğinde hizmetini oğlu yapacak veya eşine yardım edecek. Geline el kızı gözüyle bakmayı biliyorlar ama iş hizmet etmeye gelince herşey ondan bekleniyor. Kendi evlatlarının görevi anne babalarına hizmet etmek gelinin değil.. :KK51:

Back
X