- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
Belkide ilk bu derdimi paylaşmak için üye oldum. Ama yazmadım boşver melike 2 küçük çocuğu var dışarı cikamiyordur kadın yazik günah kadincaza sevaptir,böyle şeyleri dert etme dedim ama belli bir noktadan sonra bu kadının bir kocası var artık diye düşünmeye başladım. 2.5 yıldır aynı apartmandayim fazla geliş gidiş yoktur sadece 2 kişiyle gorusuyorum. Bir yan komşum birde karşı kapilarimiz aynı katta. İlk onlar geldi hosgeldine. Yan komşum çalışıyor karşıda olan çalışmıyor. Bir 5 yasinda birde 10 aylık çocukları var. Zaman geçtikçe birseyler istemeye basladi. Yoğurt ekmek yumurta vs gibi şeyler hiç yok demedim her zaman verdim. Hatta evde biseyler yaptığımda cocuklari da yesin diye götürdüm hep. Gel zaman git zaman bu böyle devam etti. Sonra bu istemeler undur süt kremasidir çubuk tarcinidir çamaşır mandalidir hep devam etti. Hiç yok demedim evde olduğunda ne istediyse verdim. Bir sabah saat 8.30 da mesaj atmış 5 dakika bakkala gidicem bebekle bende durur musun diye o günde eşim rahatsizdi gelemem eşim evde dedim. Daha oncede eczaneye gittiğinde falan oğlunla kar topu oynamaya çıktığında bıraktı bana kendi evinde ama 10 dakika içinde geldiler. Esim3-4 kere küçük çocuğunun elinde bardak bulaşık detarjani yumuşatıcı çamaşır deterjani falan istediğini gördü. Tabiki komsuluklar bugünler için bunun farkındayım ve yok demeyi asla istemem,sevmem. Geçenlerde ağda yapıyorum dan dan dan kucuk çocuğu vuruyor kapıya müsait değilim o an acamadim giyindim yan komşuyla konusuyor galeta unun varmı diye. Melikeye vurdurdum yok galiba evde sende varsa verir misin falan diye konuşuyorlar. Geçen hafta ailemin yanına gittim esimle bazı sorunlarımiz vardı kafa dinlemek bir karar vermek için daha dün geldim. Bugün karşılaştık
kapıda saat 3 gibi arıyor evdemisin diye o anda da carsidayim hayır carsidayim otobusteyim hayırdır dedim limon isticektim dedi. Tamam istesin ben veririm ama eşim kesinlikle vermiceksin ekmek harici bu ne bunun kocası yokmu dedi. Durumu iyi değilmi dicekseniz kendi evleri esi emekli üstelik maasli bir istede çalışıyor. Sen mi çok birşeyler istedinde bu kadın haftada 3-4 kere birşeyler isteyebiliyor diye düşünmeyin. 2.5 senede sadece 1 diş sarimsak istedim oda misafirim vardı dışarı çıkamadım o an. Her zaman herşey isteyebilirsin diyor. Kayinvalideme anlattım. Ne isterse ver ama evine gidip bebekle yalnız kalma dedi tutki birşey oldu ne yaparız dedi. Esimde ekmek harici hiç birşey vermiceksin diyor ama o istemeye devam ediyor. Ben kesinlikle evde ne varsa paylasirim ama eşim yüzsüz bu kadın diyor kocası alsin eksiklerini kocasına söylesin akşamdan bu kadar genişlik olmaz diyor. Kızlar ben ne yapmalıyım?
kapıda saat 3 gibi arıyor evdemisin diye o anda da carsidayim hayır carsidayim otobusteyim hayırdır dedim limon isticektim dedi. Tamam istesin ben veririm ama eşim kesinlikle vermiceksin ekmek harici bu ne bunun kocası yokmu dedi. Durumu iyi değilmi dicekseniz kendi evleri esi emekli üstelik maasli bir istede çalışıyor. Sen mi çok birşeyler istedinde bu kadın haftada 3-4 kere birşeyler isteyebiliyor diye düşünmeyin. 2.5 senede sadece 1 diş sarimsak istedim oda misafirim vardı dışarı çıkamadım o an. Her zaman herşey isteyebilirsin diyor. Kayinvalideme anlattım. Ne isterse ver ama evine gidip bebekle yalnız kalma dedi tutki birşey oldu ne yaparız dedi. Esimde ekmek harici hiç birşey vermiceksin diyor ama o istemeye devam ediyor. Ben kesinlikle evde ne varsa paylasirim ama eşim yüzsüz bu kadın diyor kocası alsin eksiklerini kocasına söylesin akşamdan bu kadar genişlik olmaz diyor. Kızlar ben ne yapmalıyım?
Son düzenleme: