Bir garip komsu derdi (artik yazicam)

Valla artık cildirma noktasına geliyorsun ve mecburen geri ceviriyorsun :) çünkü is gerçekten cigrindan çıkıyor hali ve perde bile istendi yatak örtüsü :KK70:
Yok artik.
Aaaa o vallahi siradisi.
Ben mutfaktan veririm, gida vs.
Ama perde istemek, deterjan istemek yuzsuzluk hakikaten haklisiniz.
Ben sadece istenilen seylerin yiyecek icecek oldugunu dusunerek yazmistim

Nasıl yani halı perde yatak örtüsü mü? ??
Tövbe estağfurullah onlarda mı isteniyormuş :KK57::KK57:
Aynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.Koltuk örtüsü yatak örtüsü bile istiyorlar.

Aynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.
Yemin ediyorum ağzım açık kaldı :KK57::KK57:
Yuzsuzlugun de bu kadarı olmaz :KK12:

Aynen annem perdelerini yikamis asmisti birgün kadın diyor ki sen bunları çöpe mi atacaksin bana ver ne çöpe atması kuruyorlar halbuki :) Salon halilarini yeniledik eee eskileri bana ver gordu halbuki onların yeri belli.Koltuk örtüsü yatak örtüsü bile istiyorlar.

konu sahibesinin komşusunun geleceği:)) yakında o da başlar koltuk tv falan istemeye:KK70:

Komşunuz bariz yüzsüz canım.alışmış ama yaptığı yanlış .yok demekle işe başlıyabilirsinşz.bu da doğru değil biliyorum varken yok demek ama karşılığında da komşumuzun en azından bak bunu senden almıştım zor zamanımda hakkım geçmesin diye geri getirmesi gerekiyordu nezakaten

Yahu iste bizler bunu aklimizdan bile gecirmeyiz de, cekinmeden teklif eden kendini ne uyanik saniyor.

Komşuyla acil durumlarda birşey ler karşılıklı olarak istemek makul olabilir tabiki. Ama size birşey gelmiyorsa ve alışkanlık olmuşsa biraz azaltabilirsiniz. Var da bugün kullanacağım filan deyin yalan söylemeden.
Bir de bence küçük bebek için gitmeyin evine. Belki size bırakabilir çok nadiren ama asla siz onun evine gitmeyin. Benim ödüm kopar eşi gelse birseyi kaybolsa filan diye.

Galeta unu ve limon bence ihtiyaçtan fakirlikten istenecek ihtiyaçlar değil. Maddi durumu kötü olduğu için gerçekten geçinememekten temel gıdalar istese ben gönül rahatlığıyla veririm. Ama böyle saçma sapan istekler için ikinci gelişinde yok demeye başlarım. Yok deyiver ne olacak. Sorumsuzluk yani bir yerden sonrası da. Zamanında alıver ya da kullanmayıver. Ölmezsin evde limon olmasa.

Amaan verin gitsin ne olacak. Vermeyip de 3 gün sonra ne kadar müşkül durumda olduklarını öğrenirseniz vicdanınızı susturamazsınız. Neler neler duyuyoruz...

müşkül durumda olan çubuk tarçın ya da galeta unu istemez ki

hatta soğan bile istemez yani soğansız yapar zira yokluğun acısını bilirrr

Back
X