• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip Mesajlaşma

Bu ne yav. Adamı sevmeseydiniz hakikaten niye evli kalsın ki sizle :KK57:
canım daha evli değiliz,uzaktayız epey mesafe var aramızda... Gönlüm istedi ki daha güzel romantik birşey yazsın,o tutmuş böyle birşey yazmış. biraz destek olsaydınız ona okutacaktım bu sayfaları, bak herkes benim gibi anlıyor diyecektim

canım daha evli değiliz,uzaktayız epey mesafe var aramızda... Gönlüm istedi ki daha güzel romantik birşey yazsın,o tutmuş böyle birşey yazmış. biraz destek olsaydınız ona okutacaktım bu sayfaları, bak herkes benim gibi anlıyor diyecektim

Valla bunun destek olunacak yanı yok, aşk ve sevgi artan ve azalan bir şey.
Ve böyle şeyler azaltır.
Hem romantik cümleleri böyle sorarak elde etmek itici görünür her zaman.
Kendiliğinden ifade etmesini sağlayın.

Ciddi mi bu konu geyik mi ben anlamadım .

Trip atmak için özel bir çaba gerekmis . Eğer bu aralar çok boş vaktiniz varsa bir kursa yazilin derim . ne kursu olduğu önemli değil önemli olan bir şeyle meşgul olmanız . .

Aman Allahım bu ne çekilmez muhabbet :D adam üşenmemiş bunlara cevap yazmış, sen niye tribe bağladın ki hakikaten? hani sırf bu soruları ciddiye alıp cevap yazması bile yeterince romantik.

Sen seni sevmeyen bir insana aynı hisleri hissetmeye devam eder miydin ki bu kadar bozuldun ayrıca?

Okurken güldüm . bizim türk kızları harbiden ota b..ka trip atiyomus ya!:rolleyes:diyorlardı da,bukadarini hayal edemiyordum. çocuk seviyorum senin tarafından sevilmek en hoşuma giden şey diyor;sen ayrılalım diyorsun:KK70:süpermiş . size iyi dayanıyor bence . elinizden kaçırmayın . Sonra tribinizi çekecek birinide bulamazsınız valla. :KK59:bu arada konu başlığı bir garip msjlasma ya,garip olan sensin yemin ederim

Canım erkekler bizim kadar ayrıntılı dusunmuyor inan.O an aklına ne gelirse söylüyor ,yazıyor.Üstüne gitme. Böyle zamanlarda ya bir dahaki aradığımda telefona cevap vermezse diye düşün , onu ne kadar sevdiğini hatırlar ve sakinleşirsin.
Ayrıca önünüzde upuzun bir yol var ..Daha bunun sözü ,nişanı,bohçası,çeyizi ,tası,taragı,eltisi,görümcesi,kvsi ,kpsi,kuzeni,arkadaşı ..... var.Daha şimdiden neyin kavgasini yapıyorsunuz?

hanımlar böyle demişsiniz ama siz ne anlıyorsunuz bu mesajlardan,bunu yazan adam beni sevmiyordur ki ben sevmesem o da beni sevmicek sizce de böyle değil mi??
Bu mesajlardan bir şey anlamıyoruz
Ben açıkçası ego kasmaya çalışanın siz olduğunu adamı sizin sevmediğinizi hissettim zorla da bir şeyler söylettirilmeye çalışılıp istenilen cevap alınılmayınca da kavga çıkartılmaz ki...

saolun cevaplarınız vaktinizi ayırdığınız için,konu geyik değil. Aklımı kurcaladı herşeyi karşılık bekleyerek mi yapıyor bu adam diye düşünmeden edemedim. Ben çok kararlıydım kendi fikrimde,bir de size danışmak istedim. Normalde ben peki yazınca falan gönlümü alır,bu sefer çok üstüme geldi çok kızmıştı. Nasıl böyle anlarsın bu yazdığımı böyle diyip durdu, erkekler bazen bizim kadar ince düşünemiyor doğru.

Canım biraz sıkılıyor evet,tam dönüm noktamız bu sene...Hangi şehirde olacağımız,ailelerin tanışması ikimiz de biraz gerginiz. O da sinirli davrandı benim bu tepkime karşı, şu olaya kimse böyle soğuk davranmaz kimse senin gibi anlamaz manyaksın sen diyip durdu... Sen hatalısın yazıp duruyor,bense hep sonsuz yanımda olacak birini arıyorum.

hanımlar böyle demişsiniz ama siz ne anlıyorsunuz bu mesajlardan,bunu yazan adam beni sevmiyordur ki ben sevmesem o da beni sevmicek sizce de böyle değil mi??
Hatalisin küçüğüm...
Gereksiz tatsizlik çıkarma
Allah gerçekten zamanı kimselere boş ve değersizce harcatmasin

Canım biraz sıkılıyor evet,tam dönüm noktamız bu sene...Hangi şehirde olacağımız,ailelerin tanışması ikimiz de biraz gerginiz. O da sinirli davrandı benim bu tepkime karşı, şu olaya kimse böyle soğuk davranmaz kimse senin gibi anlamaz manyaksın sen diyip durdu... Sen hatalısın yazıp duruyor,bense hep sonsuz yanımda olacak birini arıyorum.
Sen burdaki cevaplardan bunumu anliyorsun canim ya? Vallaha bak ben kizim, incemi dusunuyorum kalinmi bilemicem ama, bana sevgilim bu sorulari sorsa, derdin ne senin tartisacak yer ariyosun derim, baskada yazmam, ve daha ilk sorularda. Adam sonuna kadar yazmis, super seyler yazmis bide, sen peki falan yazmis trip atmissin resmen. Bu adam senden ayrilir boyle yaparsan, sen sonra pisman olursun haberin olsun. Ayricada sevgilin erkek ama benden ince dusunceli sanirsam...

Sen burdaki cevaplardan bunumu anliyorsun canim ya? Vallaha bak ben kizim, incemi dusunuyorum kalinmi bilemicem ama, bana sevgilim bu sorulari sorsa, derdin ne senin tartisacak yer ariyosun derim, baskada yazmam, ve daha ilk sorularda. Adam sonuna kadar yazmis, super seyler yazmis bide, sen peki falan yazmis trip atmissin resmen. Bu adam senden ayrilir boyle yaparsan, sen sonra pisman olursun haberin olsun. Ayricada sevgilin erkek ama benden ince dusunceli sanirsam...

canım kaç yıldır odundu, son zamanlarda gerek doğumgunu suprizi gerek evlilik teklifi aslında onları hep gayet şekilli guzel yaptı sevgili odunum :) ya sanırım bazen biz kadınlar biraz daha incelik guzellik karsılıksız sevilme bekliyoruz, okudukca mesajları cevabı icime sinmedi. O kadar inatla uzerime geldi ki bu Peki yazmamdan sonra,sizin fikirlerinizi merak ettim. Mesajların buradan sonraki kısmı iyi değil, ben hakaret ediyorum o da bana ediyor bundan sonra.... Genel karakteri aşkını sevgisini mesajda yazar açık açık belli eder, bugun bu yuzden yazdıgı yavan geldi belki de....

Back
X