- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha evli değiliz,uzaktayız epey mesafe var aramızda... Gönlüm istedi ki daha güzel romantik birşey yazsın,o tutmuş böyle birşey yazmış. biraz destek olsaydınız ona okutacaktım bu sayfaları, bak herkes benim gibi anlıyor diyecektimBu ne yav. Adamı sevmeseydiniz hakikaten niye evli kalsın ki sizle![]()
canım daha evli değiliz,uzaktayız epey mesafe var aramızda... Gönlüm istedi ki daha güzel romantik birşey yazsın,o tutmuş böyle birşey yazmış. biraz destek olsaydınız ona okutacaktım bu sayfaları, bak herkes benim gibi anlıyor diyecektim
Bu mesajlardan bir şey anlamıyoruzhanımlar böyle demişsiniz ama siz ne anlıyorsunuz bu mesajlardan,bunu yazan adam beni sevmiyordur ki ben sevmesem o da beni sevmicek sizce de böyle değil mi??
Hatalisin küçüğüm...hanımlar böyle demişsiniz ama siz ne anlıyorsunuz bu mesajlardan,bunu yazan adam beni sevmiyordur ki ben sevmesem o da beni sevmicek sizce de böyle değil mi??
Sen burdaki cevaplardan bunumu anliyorsun canim ya? Vallaha bak ben kizim, incemi dusunuyorum kalinmi bilemicem ama, bana sevgilim bu sorulari sorsa, derdin ne senin tartisacak yer ariyosun derim, baskada yazmam, ve daha ilk sorularda. Adam sonuna kadar yazmis, super seyler yazmis bide, sen peki falan yazmis trip atmissin resmen. Bu adam senden ayrilir boyle yaparsan, sen sonra pisman olursun haberin olsun. Ayricada sevgilin erkek ama benden ince dusunceli sanirsam...Canım biraz sıkılıyor evet,tam dönüm noktamız bu sene...Hangi şehirde olacağımız,ailelerin tanışması ikimiz de biraz gerginiz. O da sinirli davrandı benim bu tepkime karşı, şu olaya kimse böyle soğuk davranmaz kimse senin gibi anlamaz manyaksın sen diyip durdu... Sen hatalısın yazıp duruyor,bense hep sonsuz yanımda olacak birini arıyorum.
Sen burdaki cevaplardan bunumu anliyorsun canim ya? Vallaha bak ben kizim, incemi dusunuyorum kalinmi bilemicem ama, bana sevgilim bu sorulari sorsa, derdin ne senin tartisacak yer ariyosun derim, baskada yazmam, ve daha ilk sorularda. Adam sonuna kadar yazmis, super seyler yazmis bide, sen peki falan yazmis trip atmissin resmen. Bu adam senden ayrilir boyle yaparsan, sen sonra pisman olursun haberin olsun. Ayricada sevgilin erkek ama benden ince dusunceli sanirsam...