Bir garip mesele

Arkadaşımın kardeşi bana ve benimde erkek kardeşim arkadaşıma aşıktı :)) ayzuuu ayzuuu seni seviyoyum diye balkondan aşkını ilan ederdi :) ama biz birbirimize mesafe koymadık. Zamanla onlar büyüdükçe bize olan aşklarını çabuk unuttular :) velhasıl takılmayın, geçecektir bu kadar ince düşünmenize gerek yok :)

Herkese çok teşekkür ederim. İçimi bayağı rahatlattınz. Ben hiç yaşamadım duymuştum tabiki ama bir çocuk bana olunca yanlış bir şey yapıp onu üzmek kırmak istemedim. Pek tatlı anılarda varmış ne hoş 😊 o günlerin geleceği günler için sabırsızlanıyorum minigimle .
Aşık oldum anne diye içli içli ağlamaya başladığımda 2-2,5 yaşındaymışım, mahallemizin yağız delikanlılarından birine aşık olmuştum, bu aşk yıllarca sürdü o bana kayısı suyu ısmarladıkça aşkım daha da büyüyordu, evlendi karısı benim için dünyanın en çirkin kötü kalpli kadınıydı çünkü aşkımı çaldı ama aşkım maalesef ölümsüz değilmiş, 10 yaşındayken falan sona erdi:)))
Sonrasında aşkım, eşi ve benim aramda tatlı bir anı olarak kaldı, beni mutlu etmek için ısmarladığı kayısı suları da cabası🤣

Siz yaşamamış veya duymamış olabilirsiniz ama çocukluk aşkı yaşanabiliyor, birkaç sene sonra ergenliğe girip saçlarını horoz ibiği gibi dikerek beğendiği kızlara kur yapmaya başlayınca size olan aşkı sona erer.

Çocuklar küçük yaşlarda hayranlık ile aşkı karıştırabiliyorlar. Bu çok doğal bir şey. Aşk onlar için çok saf bir sevgi barındırıyor o yaşlarda. Lütfen mesafe koymayın , utandırmayın , duygularına saygı gösterin. Yoksa çocuğun öz güveni zedelenebilir.
Uygun ve yapıcı bir dille büyüdükçe duygularının değişebileceği, bu durumun şuan uygun olmadığı ifade edilebilir sadece.
Haklısınız ben onu annesinden bekledim aslında utandirmadan güzelce anlatmasını ama gülüp geçti . Teşekkür ederim 😊
Arkadaşımın kardeşi bana ve benimde erkek kardeşim arkadaşıma aşıktı :)) ayzuuu ayzuuu seni seviyoyum diye balkondan aşkını ilan ederdi :) ama biz birbirimize mesafe koymadık. Zamanla onlar büyüdükçe bize olan aşklarını çabuk unuttular :) velhasıl takılmayın, geçecektir bu kadar ince düşünmenize gerek yok :)
Öyle mi dersiniz galiba ben çok ciddiye aldım ve kötü etkilendim de üstelik 😊 çocukca yaşında birde ergenliğe yakın olduğu için kendisine bişey yapar gibisiyle Allah korusun . Ama yorumlardan çok ciddiye aldığımi geçici olduğunu anladım ve rahatladım teşekkür ederim 😊
DeAşık oldum anne diye içli içli ağlamaya başladığımda 2-2,5 yaşındaymışım, mahallemizin yağız delikanlılarından birine aşık olmuştum, bu aşk yıllarca sürdü o bana kayısı suyu ısmarladıkça aşkım daha da büyüyordu, evlendi karısı benim için dünyanın en çirkin kötü kalpli kadınıydı çünkü aşkımı çaldı ama aşkım maalesef ölümsüz değilmiş, 10 yaşındayken falan sona erdi:)))
Sonrasında aşkım, eşi ve benim aramda tatlı bir anı olarak kaldı, beni mutlu etmek için ısmarladığı kayısı suları da cabası🤣

Siz yaşamamış veya duymamış olabilirsiniz ama çocukluk aşkı yaşanabiliyor, birkaç sene sonra ergenliğe girip saçlarını horoz ibiği gibi dikerek beğendiği kızlara kur yapmaya başlayınca size olan aşkı sona erer.
Cokk tatlısınız 😇 . Ah umarım çok isterim birlikte kızlar için planlar yaptığımız günlere gelmeyi . 😊

Back
X