Bir garip telefon konuşması...

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum :işsiz:
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına:110:

Nişana değil, milli maça geliyorlar herhalde, aynı takımın formasını giyer gibi... Gidip hepsinden habersiz elbiseyi değiştirip, bambaşka bir şey alma şansınız var mı? Kayınvalide ortalık karıştırıcı bir tipe benziyor. Yaptıklarının abes olduğu ortada ve bunu gülerek gelip anlatıyor, ilginç yani. Şöyle bir ayar çekememiş onlara. Hediyenin fiyatını söylemeleri görgüsüzlük ama buna karşı yapılacak bir şey yok bence. Görgüsüzlüğe görgüsüzlükle cevap verip, niye kendinizi o konuma düşüresiniz? Ve nişanlınız nerede ya? Bu saçma sapan olaylar karşısında bir tepkisi yok mu?

Nişana değil, milli maça geliyorlar herhalde, aynı takımın formasını giyer gibi... Gidip hepsinden habersiz elbiseyi değiştirip, bambaşka bir şey alma şansınız var mı? Kayınvalide ortalık karıştırıcı bir tipe benziyor. Yaptıklarının abes olduğu ortada ve bunu gülerek gelip anlatıyor, ilginç yani. Şöyle bir ayar çekememiş yani onlara. Hediyenin fiyatını söylemeleri görgüsüzlük ama buna karşı yapılacak bir şey yok bence. Görgüsüzlüğe görgüsüzlükle cevap verip, niye kendinizi o konuma düşüresiniz? Ve nişanlınız nerede ya? Bu saçma sapan olaylar karşısında bir tepkisi yok mu?
Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm

Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına:110:
Kendi çaplarında hava atmak istemişler umursama kıyafet konusu tabiki sinir bozucu ama güzel gününü bunlar için bozma

Tablo parasını vereceğine, gidip kendine baska renk elbise almalısın.

Bi de gulerek anlatırken, neresı komik bunun baska elbise almayı dusunuyorum suan gelın benım demeliydin.

Kuzen tasıyabılır mı elbiseyi demıs ya, bunu sorarken keske karsısında bir ayna olsaymış dıyıp kahkaha atmalıydın sende.
Sorarlarsa saka derdin, kim bilecek

Tablo parasını vereceğine, gidip kendine baska renk elbise almalısın.

Bi de gulerek anlatırken, neresı komik bunun baska elbise almayı dusunuyorum suan gelın benım demeliydin.
Saygısızlık yapmak ve yanlış anlaşılmak istemedim ve bunada sustum malesef

Evlenmeden once yasayacagin hayatin fragmanini gosterime sokmus kaynanan

Nişanlım kızmış evet aynı renk elbise neden alıyorsunuz diye fakat olan oldu elbiseyi bende değiştirmeyi düşündüm fakat onlarla aynı konuma düşmek istemedim sonuçta küçük düşücek olan onlar diye düşündüm
Yoo işte tam da bunu yapmalısınız aslında. Kimseye haber vermeden, gidip çok daha havalı, başka renk bir elbise almalısınız. Nişan günü görsünler o elbiseyi ama. Kendileri takım oyuncusu gibi kalsınlar öyle.

Su dengesiz konuşanlara sinir oluyorum ya bide cevap verince herseye aliniyon gecimsizsin diyorlar
Herşeyi bosver elbiseyi değiştirme şansın varsa değiştir kimseyede degistirdigini söyleme

Back
X