• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip telefon mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
Neden bu kadar merak edip aramış ki

eşinizin arama kayıtlarına bakabilirsiniz güncel faturasından
artık operatör uygulamalarından hemen görülebiliyor
kafa patlatmak yerine bi bakın bakalım daha önce konuşması olmuşmu
olay bu kadar basit
sürekli olasılıklarla bu olayı çözemezsiniz:eek:
Öyle yapicam haklisiniz

yani 10 kere aramazsınız durduk yerde kimseyi müşteri zaten 10 defa aranmaz maksimum 3 kere aranır . Arama kayıtları siliniyor zaten çok kolay muhtemelen öncesinde bir iletişim oldu . Çalmadan telefon meşgule düşüyorsa kadın kocanızı engellemiştir . Çok iyimser yaklaşmışsınız canınızı sıkmak istemem ama pek iyi bi durum yok gibi ortada
Kıbrıs numarasiymis ya,kayıtlara bakıcam zaten doküman çıkaricak

Niye araba alıp satmak için birini.10 kere arasın ki 2 3 kere arar çıkmayınca o arasın der yani ısrar niye etsin tek o müşterimi var? Ayrıca karşısındaki numarayı engellediyse çalınca otomatik meşgule atar o da ısrarla aramıştır çok masum değil yani araba alacaksa kadın teli niye açmasın

Benim kuzenimde araba al sat yapıyor. Onuda bir sürü numara arıyo. Ama o aramaz. Satan kişi o zaten neden milletin peşine o düşsün ki? Yine böyle araba sattığı bir dönemde bir numara arıyo bunu. Bu da lap diye açıyo tabii araba için arandığını sanıp. Ama arayan kişi sevgilisinin haberi yokken takıldığı kızlardan biri çıkmasın mı? Üstelik yanında da sevgilisi de var o sırada. Araba ilanı için aramış gibi konuşup toparlamış durumu. O geldi şimdi aklıma bu hikayeyi görünce. Çokta emin olma derim yinede.

Adam 10 kere ust uste o numarayi arayacak
Sonrada gelicek o cagrilari ve arama kayitlarini silmeyecek oyle mi (=

Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
Eşine sonsuz güvenen bir kadın daha

Neden doküman çıkarıyor güvenmeniz için mi? Eşim bana böyle bir şeyle gelse inandırmak için uğraşır mıyım hiç sanmıyorum. Hatta bana güvenmeyen biriyle ne işim var derim ama sizinki doküman falan diyor bir şeyler karıştırmış belli. Öyle değilse de saf herhalde böyle bir ilişkide ne işim var demiyor…
Off her türlüsü kötü be.

internette çıkan numaralara tıklamış olabilir eşin 🙄 yani düşmedi diye üst üste aradı desem okadar aranmaz 3-4 kere arasın en fazla yine de bi kontrolü lazım doğruda söylüyor olabilir yalan da

Neden doküman çıkarıyor güvenmeniz için mi? Eşim bana böyle bir şeyle gelse inandırmak için uğraşır mıyım hiç sanmıyorum. Hatta bana güvenmeyen biriyle ne işim var derim ama sizinki doküman falan diyor bir şeyler karıştırmış belli. Öyle değilse de saf herhalde böyle bir ilişkide ne işim var demiyor…
Off her türlüsü kötü be.

Off her türlüsü kötü be.
Iyi de kadin o aramayi görene kadar 100 de 100 güvenmis belli ki mesajlarindan belli oluyor zaten. Öyle bir sey görünce herkesin aklina bir kurt düser.

Iyi de kadin o aramayi görene kadar 100 de 100 güvenmis belli ki mesajlarindan belli oluyor zaten. Öyle bir sey görünce herkesin aklina bir kurt düser.
İşte eşi bir şeyler karıştırmış ki aklarım belki diye doküman peşine düşmüş. Belki de hiç göstermeyecek sallıyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde karşıdakini inandırmak için saçmasapan şeyler yapan insanlar gözümde biraz ezikçe geliyor.

Off her türlüsü kötü be.
Dokümanı ben çıkarıcam dedim o da sana istediğin yıla kadar çıkarıcam dedi.Aramizdaki ilişki seviyesini, kisiliklerimizi ayrıntılı yazmadım o yüzden çoğunluk sanki onu aklar bi tutum sergileyip onun da s.cmis sıvamaya çalışıyor gıbı yaptığıni zannediyor ama değil neyse haklısınız diyim açıklamanin yetersiz kaldığı/kalacağı yorumlara

İşte eşi bir şeyler karıştırmış ki aklarım belki diye doküman peşine düşmüş. Belki de hiç göstermeyecek sallıyor.
Hiçbir şey yapmadığı halde karşıdakini inandırmak için saçmasapan şeyler yapan insanlar gözümde biraz ezikçe geliyor.
Peki.
Eşiniz bı türlü cikaramamis kukuyu fotodan, aradikca aramıs kim bu tipsiz diye, tanıdık sandı heralde
Ya numara kaydedilmeden görünmüyor bakın onu savunmuyorum asla ama
Bu adam ise gitmiyor mu 24 saat yan yana olamazsiniz ya
Neredeyse hep evde evet

Son durumu söyleyeyim eşimle konuşmuyoruz ama dun alakasız 3 numaradan aradım çalmadan düşüyor hat. Whatsapp sesli arama yapılıyor ama tek çizgi oluyor iletiler.

Bi de eşim kaydedip kukuya bakıp ısrarla arasaydı telefonunun sürekli çocuklardan ya da benden dolayı elime geçeceğini bilerek arama kayıtlarını silmez mydi? Ya da ilk o aradi girişi sildi diyelim e numara düşüyor hemen.. ya profil resmi de değişmiş şimdi baktım.

Zaten şimdi konuşmuyoruz ben bi süre düşünecegim de gerçekten kemalim yapmaz yaftacilarindan hariç etraflıca düşünülmüş yorumlar bekliyorum.ailede 1.2. Derece 5 /6 hatrı sayılır avukat var maddi manevi özgürlügum var boşanmak gozumun hiçbir şeyi görmemesi zor degil ama şuan net değil ya da ben safim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X