• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip telefon mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araç al sat yapıyorsa numarası yayılmıştır her yere. Dolandırıcı ya da eskort aramıştır eşiniz araba için aradıkları dönüp numara düşmeyince tekrar tekrar denemiştir benden kaynaklı bir sıkıntı var da ondan mı meşgule düşüyor diye. Eğer görüşselerdi konuşmanın dakikası yazardı numara hiç düşmemişse iletişimleri olmamıştır. 10 kere çaldırmasının sebebi numaranın bir türlü çalmaması bazen bana da oluyor gıcık oluyorum, olabilir yani
Ben esimi direk masum kategorisine koymuyorum bu konuda ama dediginiz tüm ihtimalleri de düşündüm, kaydedip ısrarla arama yapacağı dk bile yok aramalarında hepsi aynı dk içinde olmuş ve böyle bi girişimi olsa önce kendi aramalarıni silerdi heralde bilemiyorum

Hat çalmadan düşüyor demişsiniz, belki eşiniz telefonunun çekmediğini düşünüp ya da hat düşmediğinin, o yüzden denemiştir arka arkaya. Çalan telefonu 10 kere arayacağını sanmıyorum. Beni de alakasız ülke kodlarıyla arayan numaralar olmuştu bir ara. Ben aramayı duymazdım hiç. Cevapsız görürdüm. Dolandırıcı olduğu belli zaten, geri aramazdım bile. Sonra bir gün memleketteyim, telefon elimdeyken denk geldi, resmen ,telefon dıt dedi kapandı. Öyle kısa çaldırıyorlar. Ve hemen arkasından annemin telefonu çaldı aynı şekilde. Annemle numaralarımız arka arkaya. Meğer sıradan arıyorlarmış, öyle anladım. Konuyla çok ilgisi yok belki ama olmayacak bir şey de değil. Ben şahsen eşinizin telefon düşmedi diye düşünüp aradığını düşünüyorum. İlk kendisi aramış olsa ve bunu silse, diğer 10 aramayı da silmeyi akıl ederdi herhalde. Önemsememiş belli ki...
Muhtemel Öyle oldu da yani o numara ne alaka o beni düşündürüyor:/

Son durumu söyleyeyim eşimle konuşmuyoruz ama dun alakasız 3 numaradan aradım çalmadan düşüyor hat. Whatsapp sesli arama yapılıyor ama tek çizgi oluyor iletiler.

Bi de eşim kaydedip kukuya bakıp ısrarla arasaydı telefonunun sürekli çocuklardan ya da benden dolayı elime geçeceğini bilerek arama kayıtlarını silmez mydi? Ya da ilk o aradi girişi sildi diyelim e numara düşüyor hemen.. ya profil resmi de değişmiş şimdi baktım.

Zaten şimdi konuşmuyoruz ben bi süre düşünecegim de gerçekten kemalim yapmaz yaftacilarindan hariç etraflıca düşünülmüş yorumlar bekliyorum.ailede 1.2. Derece 5 /6 hatrı sayılır avukat var maddi manevi özgürlügum var boşanmak gozumun hiçbir şeyi görmemesi zor degil ama şuan net değil ya da ben safim
bence saflıkla bir alakası yok ortada fiilen yapılmış bir şey yok . ne olduğunu bilerek aramış olsaydı herhalde şehir dışında düğüne gittiği yerde yapmazdı bunu. En kötü ihtimalle daha önceden +18 bir siteye girdiyse virüs bulaşmıştır. Bunu da ciddi bir şekilde konuşarak halledebilirsiniz bence boşanmayı gerektirecek bir durum yok. önce eşiniz aramış olsaydı numaranın kaydını sildiği gibi aramaları da silerdi. Hiçbir şey görmezdiniz. 10 kere araması neden bu kadar mevzu oldu anlamıyorum hat düşmediği için arka arkaya aramıştır. Bunu düşünmek çok zor değil.

hangi operatörü kullanıyorsa onun uygulamaları var muhtemelen siz de kullanıyorsunuzdur
mesela benim operatörümde uygulamada güncel fatura kısmı var
orada detaylı göstere tıklayınca 1 gün öncesine kadar detaylı gösteriyor kimi aramışım
eşiniz hemen eve geldiğinde bakın mutlaka
belkide adamcağız hiç aramadı bilmiyor
hem kendinizi üzmezsiniz hem belirsizlikten kurtulursunuz
sonuç ne olursa olsun belirsizlik çok kötü bir durum

hangi operatörü kullanıyorsa onun uygulamaları var muhtemelen siz de kullanıyorsunuzdur
mesela benim operatörümde uygulamada güncel fatura kısmı var
orada detaylı göstere tıklayınca 1 gün öncesine kadar detaylı gösteriyor kimi aramışım
eşiniz hemen eve geldiğinde bakın mutlaka
belkide adamcağız hiç aramadı bilmiyor
hem kendinizi üzmezsiniz hem belirsizlikten kurtulursunuz
sonuç ne olursa olsun belirsizlik çok kötü bir durum
Cok teşekkür ederim yorumunuz ve bakış aciniz için 🙏

Hat çalmadan düşüyor demişsiniz, belki eşiniz telefonunun çekmediğini düşünüp ya da hat düşmediğinin, o yüzden denemiştir arka arkaya. Çalan telefonu 10 kere arayacağını sanmıyorum. Beni de alakasız ülke kodlarıyla arayan numaralar olmuştu bir ara. Ben aramayı duymazdım hiç. Cevapsız görürdüm. Dolandırıcı olduğu belli zaten, geri aramazdım bile. Sonra bir gün memleketteyim, telefon elimdeyken denk geldi, resmen ,telefon dıt dedi kapandı. Öyle kısa çaldırıyorlar. Ve hemen arkasından annemin telefonu çaldı aynı şekilde. Annemle numaralarımız arka arkaya. Meğer sıradan arıyorlarmış, öyle anladım. Konuyla çok ilgisi yok belki ama olmayacak bir şey de değil. Ben şahsen eşinizin telefon düşmedi diye düşünüp aradığını düşünüyorum. İlk kendisi aramış olsa ve bunu silse, diğer 10 aramayı da silmeyi akıl ederdi herhalde. Önemsememiş belli ki...
Çekmediğini düşünsede insan tanımadığını birini 10 kere arar mı?

Çekmediğini düşünsede insan tanımadığını birini 10 kere arar mı?
şahsen ben aramam hat düşmezse en fazla 2 kez ararım kendi şebekemden de olabilir diye eğer aradığımda cevap vermediyse 2. bile aramam amaaan arayacak olan yine arar derim beklerim

Aycemil Aycemil nasıl bi cevap verirsem beğenirsiniz acaba??? Hayır ortada eşine yapışmış bi kadın portesi de yok sorulara tüm objektifle cevap veriyorum beğenmedim! Eskortu aradı kukuya düştü aradı sizi keyiflendirmeye yetecek mi? Hay allah im ya burda kesin net bi bulgu yok fikir alıyorum her cevaba beğenmedim.

Numarayı google'da arattiniz mi?
Hat düşmüyorsa arama yapmıyorsa yani eşiniz allaalla neden çalmıyor diye ısrarla aramış olabilir. Ben böyle bir şey yaşasam çok sorgulamam. Benim eşim de kesin 20 kere arardı çünkü, o numara kimin ne için aradı öğrenene kadar arardı. Onun da telefonu herkeste ve isleri telefon üzerinden baglıyor

Aycemil Aycemil nasıl bi cevap verirsem beğenirsiniz acaba??? Hayır ortada eşine yapışmış bi kadın portesi de yok sorulara tüm objektifle cevap veriyorum beğenmedim! Eskortu aradı kukuya düştü aradı sizi keyiflendirmeye yetecek mi? Hay allah im ya burda kesin net bi bulgu yok fikir alıyorum her cevaba beğenmedim.
Ayy çok pardon cevaplarınızı beğenmek zorunda olduğumu bilmiyordum. Hanımefendi o zaman buraya konu açmayacaksınız, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, fikir ayrılıkları olması normal.

Ayy çok pardon cevaplarınızı beğenmek zorunda olduğumu bilmiyordum. Hanımefendi o zaman buraya konu açmayacaksınız, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, fikir ayrılıkları olması normal.
Sizin yaptığıniz tam olarak bu işinize gelmeyen atraksiyon içermeyen mesajlara beğenmedim, çok rica ediyorum yazmayın bol kavgalı doguslu konulara akin;)

Numarayı google'da arattiniz mi?
Hat düşmüyorsa arama yapmıyorsa yani eşiniz allaalla neden çalmıyor diye ısrarla aramış olabilir. Ben böyle bir şey yaşasam çok sorgulamam. Benim eşim de kesin 20 kere arardı çünkü, o numara kimin ne için aradı öğrenene kadar arardı. Onun da telefonu herkeste ve isleri telefon üzerinden baglıyor
Ya inanın burda konu açmaktan da korkuyor insan bazı kişiler kendilerini sonsuz özgüvenli, cabbar falan sanıp karşıdakini pısırık,ezik falan görüyor.

Ben konuda bi şüpheye düşmesem konu açmazdım elbette ama ilk çağrının karşıdan gelmesi,eşim ilk ve sonrasındaki aramaları bi amaç uğrunda yapsa girişleri silerdi diye düşünmem, kaç farklı numaradan arayıp hattın direk düşmesi falan suçlamam için yeterli gelmedi bana kaydedip silmesi için bile zaman geçmemiş aramalarda..

Ya inanın burda konu açmaktan da korkuyor insan bazı kişiler kendilerini sonsuz özgüvenli, cabbar falan sanıp karşıdakini pısırık,ezik falan görüyor.

Ben konuda bi şüpheye düşmesem konu açmazdım elbette ama ilk çağrının karşıdan gelmesi,eşim ilk ve sonrasındaki aramaları bi amaç uğrunda yapsa girişleri silerdi diye düşünmem, kaç farklı numaradan arayıp hattın direk düşmesi falan suçlamam için yeterli gelmedi bana kaydedip silmesi için bile zaman geçmemiş aramalarda..

Bana da tanımadığı bir numarayı defalarca art arda aradı diye direkt art niyetli düşünmek mantıksız geliyor. İnsan güvenmediği biriyle neden sürdürsün ki beraberliğini. Bu adam mal mı afedersin, bi halt işlese silmez mi. 10 kez bir numarayı aradığı için direkt adliyeye gitmeniz gerektiğini mi düşünüyorlar anlamadım. Dediğim gibi aynısını yaşasam eşimin inadını ve hırsını bildiğim için hiç yadırgamam bile. Siz gene şüphe duymuşsunuz, döküm istemişsiniz, ben ilgilenmem bile. Salt eşime sonsuz güvendiğimden kocacı olduğumdan da değil, ne bileyim, bu bir delil değil benim için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X