• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip telefon mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son durumu söyleyeyim eşimle konuşmuyoruz ama dun alakasız 3 numaradan aradım çalmadan düşüyor hat. Whatsapp sesli arama yapılıyor ama tek çizgi oluyor iletiler.

Bi de eşim kaydedip kukuya bakıp ısrarla arasaydı telefonunun sürekli çocuklardan ya da benden dolayı elime geçeceğini bilerek arama kayıtlarını silmez mydi? Ya da ilk o aradi girişi sildi diyelim e numara düşüyor hemen.. ya profil resmi de değişmiş şimdi baktım.

Zaten şimdi konuşmuyoruz ben bi süre düşünecegim de gerçekten kemalim yapmaz yaftacilarindan hariç etraflıca düşünülmüş yorumlar bekliyorum.ailede 1.2. Derece 5 /6 hatrı sayılır avukat var maddi manevi özgürlügum var boşanmak gozumun hiçbir şeyi görmemesi zor degil ama şuan net değil ya da ben safim
Profil resmi değiştiğine göre hat kullanılıyor. Gelen aramaları engelle seçeneği olmuyor muydu telefonlarda öyle kalmış aklımda 🤔

3 farklı şebekeden aradım ince bilek ince bilek yurtdışı hattı mi acaba eskortsa niye düğün günü memleket dışında aradı. Aradıysa neden burnunun dibindikileri değil vs vb
Eşiniz arayan numaraya her zamanki gibi geri döndü ve meşgule düşünce merak edip sizin gibi whatsapp kaydedip kim olduğuna mı baktı acaba? Resmi görüncede 10 kere aradı sanırım meraktan. Tam anlatamadım sanırım ne demek istediğimi🙈

Eşiniz arayan numaraya her zamanki gibi geri döndü ve meşgule düşünce merak edip sizin gibi whatsapp kaydedip kim olduğuna mı baktı acaba? Resmi görüncede 10 kere aradı sanırım meraktan. Tam anlatamadım sanırım ne demek istediğimi🙈
Anladım ben yani iki kere ulaşamayıp hele bi kimmis diye bakıp pp yi görünce ısrarla aradı diyorsunuz da ona da baktım cevapsız çağrı ile eşimim aramaları arasında sn var şöyle gibi; 16.40 cevapsız, 16.41 42 de aramalar olmus gibi

Anladım ben yani iki kere ulaşamayıp hele bi kimmis diye bakıp pp yi görünce ısrarla aradı diyorsunuz da ona da baktım cevapsız çağrı ile eşimim aramaları arasında sn var şöyle gibi; 16.40 cevapsız, 16.41 42 de aramalar olmus gibi
Esinizi en iyi siz tanirsiniz, biz ne desek tahmin olarak kalcak. Nasim tepki verdi esiniz? Insan az cok anlar yani bence

Merhaba hanımlar kendi içimde çözemedigim ,sizin fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konu.Esimle 5 yildir evliyiz ve çocukla ilgili konular, basit yanlış anlaşılmalar dışında rutin giden sakin evliliğimiz var.Esim normalde devlet kurumunda ama ara ara araba al sat da yapıyor ve haliyle birsürü numara arıyor.Geçen kendi telefonumu bulamadım esimdem kendimi ararken yine isimsiz kaydedilmeyen numaralar vardı dedim arac icindir ama bi numara cevapsız çağrısı vardı eşim de 10 kere aramis arama sonlandırılmis merak edip kendime ekleyip whatsapptan baktım bir kadin genital bölgesi ve arama yapıldığında direk çalmadan kapaniyor.Esim de muhtemelen çalmadan kapandığı ve araba için sandığı için üst üste aramıştır kaydedilmemis.ben tabi bunu sorguladım ama o da sok oldu gösterince bu ne diye.Nasil olmuştur bu sizce şuan konuşuyoruz ama dolandırıcı numaralar olabilr mi,numara sorgulandığında kayıtlı isim soyisim bilgilerine ulaşılmıyor
Siz whatsapdan baktınız ama eşiniz 10 defa aradığı halde bakmadı mı yani?

Eşiniz neden 10 kere aramış garip olan kısmı o! İnsan ısrarla görüşmek istediği bir kişiyi ancak o kadar arar.
Hani belki ilk kez aradı direkt düştü belki çekmiyordur diye düşünüp 2. yi 3. yü denedi hadi bilemedin 4. 5. ye de aradı ama 10 defa çok değil mi?
Eşiniz kaydetmiş olabilir sonra görünce geri silmiştir rehberinden. Arama kayıtlarına da çok güvenmeyin derim sonuçta silinebilen şeyler.
Eşinizin telefonuna ait hem konuşma hem de İnternet kullanım dökümlerini de isteyin derim.

Eşiniz neden 10 kere aramış garip olan kısmı o! İnsan ısrarla görüşmek istediği bir kişiyi ancak o kadar arar.
Hani belki ilk kez aradı direkt düştü belki çekmiyordur diye düşünüp 2. yi 3. yü denedi hadi bilemedin 4. 5. ye de aradı ama 10 defa çok değil mi?
Eşiniz kaydetmiş olabilir sonra görünce geri silmiştir rehberinden. Arama kayıtlarına da çok güvenmeyin derim sonuçta silinebilen şeyler.
Eşinizin telefonuna ait hem konuşma hem de İnternet kullanım dökümlerini de isteyin derim.
Evet evet bu ihtimali de düşünüyorum istiycem

Hat çalmadan düşüyor demişsiniz, belki eşiniz telefonunun çekmediğini düşünüp ya da hat düşmediğinin, o yüzden denemiştir arka arkaya. Çalan telefonu 10 kere arayacağını sanmıyorum. Beni de alakasız ülke kodlarıyla arayan numaralar olmuştu bir ara. Ben aramayı duymazdım hiç. Cevapsız görürdüm. Dolandırıcı olduğu belli zaten, geri aramazdım bile. Sonra bir gün memleketteyim, telefon elimdeyken denk geldi, resmen ,telefon dıt dedi kapandı. Öyle kısa çaldırıyorlar. Ve hemen arkasından annemin telefonu çaldı aynı şekilde. Annemle numaralarımız arka arkaya. Meğer sıradan arıyorlarmış, öyle anladım. Konuyla çok ilgisi yok belki ama olmayacak bir şey de değil. Ben şahsen eşinizin telefon düşmedi diye düşünüp aradığını düşünüyorum. İlk kendisi aramış olsa ve bunu silse, diğer 10 aramayı da silmeyi akıl ederdi herhalde. Önemsememiş belli ki...

Araç al sat yapıyorsa numarası yayılmıştır her yere. Dolandırıcı ya da eskort aramıştır eşiniz araba için aradıkları dönüp numara düşmeyince tekrar tekrar denemiştir benden kaynaklı bir sıkıntı var da ondan mı meşgule düşüyor diye. Eğer görüşselerdi konuşmanın dakikası yazardı numara hiç düşmemişse iletişimleri olmamıştır. 10 kere çaldırmasının sebebi numaranın bir türlü çalmaması bazen bana da oluyor gıcık oluyorum, olabilir yani

Hat çalmadan düşüyor demişsiniz, belki eşiniz telefonunun çekmediğini düşünüp ya da hat düşmediğinin, o yüzden denemiştir arka arkaya. Çalan telefonu 10 kere arayacağını sanmıyorum. Beni de alakasız ülke kodlarıyla arayan numaralar olmuştu bir ara. Ben aramayı duymazdım hiç. Cevapsız görürdüm. Dolandırıcı olduğu belli zaten, geri aramazdım bile. Sonra bir gün memleketteyim, telefon elimdeyken denk geldi, resmen ,telefon dıt dedi kapandı. Öyle kısa çaldırıyorlar. Ve hemen arkasından annemin telefonu çaldı aynı şekilde. Annemle numaralarımız arka arkaya. Meğer sıradan arıyorlarmış, öyle anladım. Konuyla çok ilgisi yok belki ama olmayacak bir şey de değil. Ben şahsen eşinizin telefon düşmedi diye düşünüp aradığını düşünüyorum. İlk kendisi aramış olsa ve bunu silse, diğer 10 aramayı da silmeyi akıl ederdi herhalde. Önemsememiş belli ki...
Kesinlikle katılıyorum hat düşmediği için çaldırıp durmuş. Online satış yaptığım zamanlar beni de sürekli farklı numaralar arardı böyle zamanlarda karışıklıklar çok yaşanıyor

En en sevmediğim şey al satçılar. Araç piyasasının ağzına edenler bu fiyatların bı halde olmasının baş sebebi olanlar.
Usülüne uygun da olsa etik değil.
Umarım şu al satçı yasası çıkar

Ben yasayan duyan birinden sunu öğrenmeye çalışıyorum eskort diyelim.eskortlar kendileri aramadan rastgele bi numara arar mi
Eskort değildir dolandırıcıdır yaşlı azgınları ağlarına düşürmek için direkt vajina fotosu koymuşlar işte ya tutarsa mantığı. Eskortların sanmıyorum öyle bir foto koyacağını

Son durumu söyleyeyim eşimle konuşmuyoruz ama dun alakasız 3 numaradan aradım çalmadan düşüyor hat. Whatsapp sesli arama yapılıyor ama tek çizgi oluyor iletiler.

Bi de eşim kaydedip kukuya bakıp ısrarla arasaydı telefonunun sürekli çocuklardan ya da benden dolayı elime geçeceğini bilerek arama kayıtlarını silmez mydi? Ya da ilk o aradi girişi sildi diyelim e numara düşüyor hemen.. ya profil resmi de değişmiş şimdi baktım.

Zaten şimdi konuşmuyoruz ben bi süre düşünecegim de gerçekten kemalim yapmaz yaftacilarindan hariç etraflıca düşünülmüş yorumlar bekliyorum.ailede 1.2. Derece 5 /6 hatrı sayılır avukat var maddi manevi özgürlügum var boşanmak gozumun hiçbir şeyi görmemesi zor degil ama şuan net değil ya da ben safim
gizemliasli gizemliasli komik olan??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X