Bu adamla haftada 2-3 sefer niye sevişiyorsunuz? Ruhunuza dokunamayan adamın vücudunuza da dokunmaya hakkı yok. Ha, onu düşünen kim, ben kendi zevkim için sevişiyorum diyorsanız, ona laf etmek kimseye düşmez ama canı isteyince yapıyoruz dediğinize göre, durum öyle değil diye düşündüm.
Tek sorununuz ayrı yataklarda uyumak olsa, belki bir şekilde çözülür, olmadı her gece siz gidip onun yanına kıvrılın, rahat edemesin diyeceğim de... İletişim sorunlarınız da had safhada. Ne yapmayı planlıyorsunuz? Bu evlilik sizi tatmin etmiyorsa, bir şeyler yapmalısınız yani.
Çay için yarım saat gelip gidiyor demişsiniz. O bile battı bana. Zıkkım içsin yani. Bu adama herhangi bir şekilde hizmet etmeyin lütfen ya. Kapının önüne koymayı bir düşünün ama ondan önce illa ki biraz daha zorlayacağım diyorsanız, en azından şuan yaşadığınız düzeni devam ettirmeyin. Hizmet yok, seks yok. O sizi hayatının içine ne kadar alıyorsa, siz de onu o kadar alın.
Ek: Bebek tedavisiyle mi uğraşıyorsunuz? Abo! Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. Bu adamdan bu şartlarla çocuk yapsanız ne olacak bir hayal ettiniz mi?