- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
Ee onda duruyodur versin sana gidin değiştirin
Onun bir tane oğlu varsa sende bir kere evleneceksin. Karıştırma bir şeyine sonra içinde kalır. İyice alışır sonra herşeye burnunu sokmaya
Komple değiştir bence benzerini alabilirsinöyle yapıcam bi de sanırım küçültmüyorlarmış zaten halkasını komple değiştiriyorlarmış, süper olur o.
n.
Komple değiştir bence benzerini alabilirsin
Kaynanaylada çok muhabbete girme
Yüzüğüne karışan eşyada Delirir seni
Git nişanlınla bak al hatta ona bile buluşunca söyleki anasına mobilya bakmaya gidiyoruz semesin
ay onu içimden dedim ben yaannesine senden akıl istemedim demen ayıp olmuş
olmadıysa degiştir
bence sen kendi gününü rezil etmişsin
siz evlenmeye ne zaman karar verdiniz? evlilik teklifi ne zman yapıldı.
teklif 6 sene önce yapıldı ama sözden önce tek taş alınması gerekiyormuş.sipariş yüzükle süpriz evlilik teklifi...yersen :/
büyük geldiğini sevgilim aradı söyledi. o konunun benimle ilgisi yok. ben sadece verilen akılları dinledim.Kusura bakmayın ama ben de kayınvalidenizin yerinde olsam ters konuşabilirdim. Bir heves aramışım tebrik etmek için, gelinin ilk söyleyeceği şey "yüzük büyük geldi" olacak. bu ne kadar doğru? orada güzel mutlu bir an yaşanıyor yani, bırakın yüzüğün büyüklüğünü dert etmeyi. daraltılır yani nedir bunu kv bahsetmeye bile gerek yok. yüzüğünü beğendin mi kızım der he der geçersin. sen pas vermişsin o da gol atmış.
herkesin denemesinden rahatsızlık duymanı anlıyorum ama bir de şu açıdan bak. demek ki özenmişler, ailede yüzük mevzu olmuş, herkese gösterilmiş güzel mi beğenir mi diye. ben iyi niyetli bir çaba gibi algıladım. yoksa 20 saniye bir yüzük takmaktan kimin ne çıkarı olabilir? ben boşanmışım takayım da uğursuzluk getireyim diye bir kötü niyet olamaz sanıyorum.
hala çok içinize sinmiyorsa, gidin yüzüğü satın aynısını kendiniz alın. böylece nişanlınız da anlamaz sizin de içiniz rahat eder. ama bu sebepten nişanlınıza değiştirelim derseniz kırıcı olabilirsiniz.
teklif 6 sene önce yapıldı ama sözden önce tek taş alınması gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?