- 8 Eylül 2024
- 24
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi maviiiikelebekkkk111
-
Yani bunu bikere daha yaşamışsınız ara kanama geçiriyorsunuz bunun için bi doktora gittiniz mi acabaKızlar merhaba daha öncede buna benzer konu açmıştım.
Tekrardan şaşkın ve çaresiz kaldığım için buraya yazmak durumunda kaldım.
18 haziranda regl oldum.
Kanamam az gelmişti ilk başlarda 3 günden sonra düzeldiii ve toplam 6 gün sürdü.
takvimime baktığımda bugün yumurtlama dönemimdeydim ama benden kan gelmeye başladı .
Peceteye surdukce.
Önceki reglimle şimdikinin arasında 21 gün var daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ?
Sizce normal mi bu durum ?
13 gün sonra regl olmam gerekiyordu.
Ama 13 gün erken oldum sizce neden olmuş olabilir ?
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum.. Ben yumurta takibi evresindeyim. Doktorum progrsteonla beni adet gördürüp femaraya başlattı. 5 gün kullandım bitt ilacın yumurtamı buyutmesi gerekirken ben 1 hafta sonra yine adet oldum önce kaanama sandım ama hayır bildiğin adet oluyorum doktprum izinde oldugu için ulasamadımda kendisineAynı sorunları yaşayan kimse yok mu ?
Hayır açıkçası gitmedim.Yani bunu bikere daha yaşamışsınız ara kanama geçiriyorsunuz bunun için bi doktora gittiniz mi acaba
Daha öncede yumurtlama kanaması yaşamıştım 1 kereye mahsus peçeteye geldi sonradan gitti bu farklı ara ara geliyor bacağımı ve belime sancı veriyor rengi de koyu ama az sadeceYumurtlama kanaması olabilir
Bi kontrole gidin bence kist olabilir yada başka hormonsal bi durum boşu boşuna kafanızda bu mu şu mu diye düşünmeyinHayır açıkçası gitmedim.
ilk yaşadığımda uzun bir yolculuktan gelmiştim ona bağlamıştım olayı o yüzden demiştim .
Mevsimsel geçişlerden ötürü demiştim ama şimdide aynısı olunca kendimi kötü hissettim acaba bir sorun mu var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?